Kunlun – Novosibirsk 5:6 (0:1 po s.n.) | Kazaň – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 3:4 (0:2 po s.n.)
Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 0:6 (kon.)
Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 28.11.2018, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Těsně před sirénou mohl Justin Azevedo zkompletovat hattrick, jeho ránu z pravého kruhu ale Kostin bravurně polapil!
     
    51:41
    Dmitrij Rodionyčev (NNO) podrazil Karu, Ak Bars si tak zahraje další přesilovku.
    44:39 Damir ŽAFJAROV - 5:1
     
    44:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Emil Garipov čisté konto neudrží. Andy Miele se zmocnil kotouče za jeho brankou a poté našel před kazaňským gólmanem neobsazeného DAMIRA ŽAFJAROVA, který se střelou z první nezmýlil! Asistence: Andy Miele a Denis Paršin.
     
    38:03
    Albert Jarullin (KZN) stráví zbytek druhé třetiny na trestné lavici (pokud se tedy Torpedu nepodaří skórovat), domácí obránce vyfasoval dvouminutový trest za podrážení.
     
    37:35
    Dnešní utkání sleduje 7007 diváků.
    31:58 Rob KLINKHAMMER - 5:0
     
    31:58
    Kazaň vstřelila branku!
    A už je to o pět gólů, ani Kostin neudržel čistý štít dlouho. Obrana Torpeda úplně zapomněla na ROBA KLINKHAMMERA, který si v předbrankovém prostoru počkal na přihrávku od Svitova a poté zavěsil kotouč pod břevno! Asistence: Alexandr Svitov a Vladimir Tkačov.
     
    28:57
    Vladimir Galuzin se vydal do rychlého protiútoku, jeho následná střela na vzdálenější tyč ale zamířila těsně vedle!
     
    28:01
    Andrej Tichomirov toho má po čtyřech inkasovaných gólech plné zuby a přepouští místo mezi třemi tyčemi Denisovi Kostinovi.
    28:01 Arťom LUKOJANOV - 4:0
     
    28:01
    Kazaň vstřelila branku!
    V TatNěft Areně se nám začíná rodit debakl, ani ne v polovině zápasu domácí vedou už 4:0! ARŤOM LUKOJANOV se od pravého hrazení prokousal až do mezikruží, odkud vypálil a jeho střela skončila až v síti. Asistence: Roman Abrosimov a Alexej Potapov.
    26:29 Justin AZEVEDO - 3:0
     
    26:29
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přidávají třetí gól! Opět se o to postaral JUSTIN AZEVEDO, který vybojoval puk na útočné modré, vyměnil si ho s Tkačovem a poté z ostrého úhlu přesnou střelou pod břevno nedal Tichomirovovi šanci. Asistence: Vladimir Tkačov.
     
    22:40
    Pavel Makarenko (NNO) nyní zahákoval právě Vladimira Tkačova, Kazaň si tak zahraje přesilovku.
     
    20:43
    Nechybělo mnoho, aby Kazaňští opět udeřili na samotném začátku třetiny, Justin Azevedo ale z bezprostřední blízkosti neuspěl!
     
    15:53
    Stanislav Galijev (KZN) omylem vyhodil puk až mezi diváky, příští dvě minuty tak stráví na trestné lavici za zdržování hry.
     
    11:35
    Vladimir Tkačov mohl zvýšit už na 3:0, po krásné přihrávce od Svitova ale tváří v tvář Tichomirovovi neuspěl!
    10:43 Arťom LUKOJANOV - 2:0
     
    10:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Naopak protiakce Kazaně končí druhým gólem v Tichomirovově síti! ARŤOM LUKOJANOV na levém kruhu přenechal kotouč Michejevovi a poté si popojel na pravou stranu, kde dostal puk zpátky a z první překonal přesouvajícího se novgorodského brankáře! Bez asistence.
    00:18 Justin AZEVEDO - 1:0
     
    00:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé, Ak Bars sejiž v prvním střídání ujímají vedení! Po zmatcích v rozehrávce Novgorodu se ke kotouči u pravého mantinelu dostal Danis Zaripov a bez váhání ho nahodil do předbrankového prostoru. Tam se puku ujal Jiří Sekáč a přenechal ho volnému JUSTINU AZEVEDOVI, který se z bezprostřední blízkosti nezmýlil! Asistence: Jiří Sekáč.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 1. Azevedo (Sekáč), 11. Lukojanov, 27. Azevedo (Tkačov), 29. Lukojanov (Abrosimov, A. Potapov), 32. Klinkhammer (Svitov, Tkačov) – 45. Žafjarov (Miele, Paršin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Podjapolskij) – Abrosimov, Batyršin, Jarullin, Markov, Manuchov, Ljamkin – Zaripov, Azevedo, Sekáč – An. Popov, M. Gluchov, Galijev – A. Michejev, Lukojanov, A. Potapov – Svitov, Kara, Klinkhammer – Tkačov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (29. D. Kostin) – Holm, Bodie, Sergijenko, Barancev, Korobov, Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Sabolič, Galuzin, Calof – Šenfeld, Makarenko, Verjajev – Setdikov, Markovin, D. Sjomin – Smolin.

    Rozhodčí: Rogačjov, Gašilov – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 7007
    thejrc.org