Kunlun – Novosibirsk 5:6 (0:1 po s.n.) | Kazaň – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 3:4 (0:2 po s.n.)
Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 0:6 (kon.)
Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
Jokerit Helsinky
Středa 28.11.2018, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:07 Jesse JOENSUU - 1:4
     
    31:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je tu druhý gól v krátké chvíli a rázem je to o tři branky! Po střele O´Neilla a teči Manninena se před brankou zjevil JESSE JOENSUU, který už měl lehkou práci. Zasunul totiž kotouč pouze do prázdné klece. Asistence: Sakari Manninen a Brian O'Neill.
    30:11 Kristian VESALAINEN - 1:3
     
    30:11
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté už nic nevymýšleli a to se jim vyplatilo! Ujímají se dvoubrankového vedení! Sami Lepistö prostě přihrál KRISTIANU VESALAINENOVI, který se nacházel v levém kruhu. Odtud se úspěšně napřáhl a trefil se přesně k bližší tyči. Asistence: Sami Lepistö.
    13:57 Steve MOSES - 1:2
     
    13:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinky opět vedou! Skvělou individuální akci předvedl STEVE MOSES, který se z pravé strany dostal z kotoučem až před branku. Před Karnauchovem ho bez problémů umístil pod výko jeho branky. Asistence: Oliver Lauridsen a Mika Niemi.
    06:26 Dmitrij BUJNICKIJ - 1:1
     
    06:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo srovnává z protiútoku! Gotovec vybojoval kotouč a přihrál ho DMITRIJOVI BUJNICKIJEMU. Ten se dostal až před Kalninše a překonal ho střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Kirill Gotovec a Quinton Howden.
    05:24 Geoff PLATT - 0:1
     
    05:24
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit jde do vedení! Steve Moses skvěle našel v mezikruží volného GEOFF PLATT, který se svou dělovkou nemílil a připisuje si tak první branku večera. Asistence: Steve Moses a Karl Stollery.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Bujnickij (Gotovec, Q. Howden) – 6. Platt (Moses, Stollery), 14. Moses (O. Lauridsen, Niemi), 31. Vesalainen (Lepistö), 32. Joensuu (Manninen, O'Neill)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (10. M. Karnauchov) – Chenkel, Wiercioch, Lisovec, Blum, Gotovec, D. Osipov, Znacharenko – A. Kosticyn (A), Q. Howden, Bujnickij (C) – S. Kosticyn, Kovyršin (A), Drozdov – Gavrus, A. Těreščenko, Pavlovič – Kogaljov, A. Volkov, Kitarov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Lepistö (C), Kivistö, A. Grant, Lööv, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Stollery – O'Neill (A), Norman, Joensuu (A) – Jormakka, Manninen, Vesalainen – Moses, Platt, Wärn – Pihlström, Niemi, Mäki.

    Rozhodčí: Roman Hoffman, Sergey Kulakov – Tornike Kuchava, Nikita Novikov

    Diváci: 8127
    thejrc.org