Kunlun – Novosibirsk 5:6 (0:1 po s.n.) | Kazaň – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 3:4 (0:2 po s.n.)
Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 0:6 (kon.)
Riga – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 28.11.2018, 17:30 • Vityaz Ice Palace (Podolsk) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:09 Alexej BYVALCEV - 0:6
     
    57:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad nakonec přidává ještě jednu branku! Autorem branky je ALEXEJ BYVALCEV, který díky přesné přihrávce Barabanova střílí celkem jednoduchou branku. Asistence: Alexandr Barabanov.
    39:05 Andrej KUZMENKO - 0:5
     
    39:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradská diktatura pokračuje! Autorem branky je ANDREJ KUZMENKO, který využil skvělé práce Barabanova, který také hraje podařené utkání, když zapsal branku a dvě asistence.To vše v druhé periodě. Asistence: Alexandr Barabanov.
    32:36 Alexandr BARABANOV - 0:4
     
    32:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Dominance Petrohradu pokračuje! Autorem branky je ALEXANDR BARABANOV, který krásnou střelou překonává smutného Saprykina, který na toto utkání nebude vzpomínat v dobrém, protože mu spoluhráči vůbec nepomohli.
    25:14 Sergej PLOTNIKOV - 0:3
     
    25:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Viťaz je na kolenou! Autorem branky je SERGEJ PLOTNIKOV, který zakončil jemnou tečí ťukes Petrohradu do prázdné brány. Sergej Plotnikov přidává dnes svůj třetí bod, celkově jich má na své pažbě již devatenáct. Asistence: Alexandr Barabanov a Andrej Kuzmenko.
    14:09 Pavel DACJUK - 0:2
     
    14:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akce ruské legendy! Autorem branky je PAVEL DACJUK, který projel většinu kluziště a poté na levém křídle vyslal nechytatelnou střelu do pravé šibenice. Igor Saprykin neměl vůbec nárok. Asistence: Anton Bělov a Sergej Plotnikov.
    10:10 Viktor TICHONOV - 0:1
     
    10:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VIKTOR TICHONOV, který povedenou střelou překonává skvěle chytajícího Saprykina, který pouští sedmou střelu na bránu. Asistence: Sergej Plotnikov a Andrej Zubarev.

    Ondřej Klos

    Branky a nahrávky: 11. V. Tichonov (S. Plotnikov, Zubarev), 15. Dacjuk (A. Bělov, S. Plotnikov), 26. S. Plotnikov (Barabanov, Kuzmenko), 33. Barabanov, 40. Kuzmenko (Barabanov), 58. Byvalcev (Barabanov, Kuzmenko)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Samonov) – Mozík, Katičev, Stasenko, Jevsejenkov, Voronkov, Golovkov, Jepišin – A. Sjomin (A), M. Aaltonen (A), Hrivík – Rendulić, A. Nikulin, Makejev – Potěchin, Švec-Rogovoj, Kokarev – N. Komarov (C), Mojsejev, Vyglazov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – A. Bělov, Tokranov, Rundblad, Gavrikov, Rukavišnikov, Zubarev, Sjomin, Morozov (A) – S. Plotnikov, Dacjuk, V. Tichonov – Karpov, Koskiranta, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko (C) – Ketov (A), Kablukov, O. Li.

    Rozhodčí: Sergej Gusev, Martin Fraňo- Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 4 967
    ocianews.com