Kobra – Klatovy 2:1 (2:0 po s.n.) | Sokolov – Mostečtí Lvi 13:1 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:3 (po pr.)
Nymburk – Trutnov 5:1 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 6:5 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 3:1 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:5 (0:1, 4:2, 2:2)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 28.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    V samotném závěru přichází při hře v šesti proti čtyřem úprava skóre. LUKÁŠ KASTNER se dobře zorientoval před Jakubem Jelínkem a zblízka zaznamenal svůj druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Patrik Urban, Štěpán Matějček.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    57:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Akce, která by v extralize zcela jistě aspirovala na Zlatou helmu, znamená dost možná definitivní konec hostujících nadějí. Kamil Bříška našel křížem Lukáše Tondra. Ten už sám mohl zakončovat, ovšem ještě sklepl kotouč mezi kruhy pro TOMÁŠE PLÍHALA, proti jehož zakončení neměl Soukup žádnou šanci. 6:4! Asistence: Lukáš Tondr, Kamil Bříška.
     
    56:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Mrňa – 2 min., krosček).
     
    55:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion snižuje na rozdíl jediné trefy! Dominik Havelka vyrobil ve vlastním obranném pásmu velkou chybu. Puku se tedy chopil LUKÁŠ KASTNER a svižnou střelou poslal Jelínka do role diváka. 5:4! Asistence: Aleš Půlpán.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Voženílek – 2 min., napadení).
     
    51:03
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., hákování).
     
    49:36
    Vlci právě vstřelili branku!
    Šelmy dělají velký krok ke třem bodům! A sehrály to parádně. Patrik Maďar zvedl u pravého mantinelu hlavu a krásně nabídl kotouč najíždějícímu JAKUBU MULAČOVI. Ten už si sám před Soukupem věděl rady a překonal jej povedenou střelou k tyči. Asistence: Patrik Maďar, Tomáš Brokeš.
     
    42:55
    Michal Procházka obdržel pěknou přihrávku křížem. Jelínka si zkoušel roztáhnout a bekhendem vyrovnat skóre, avšak kousek mu ke štěstí chyběl!
     
    39:34
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Krátce před odchodem na horkou čokoládu Východočeši korigují. Po rychlé brejkové situaci prostřelil bezmocného Jelínka hostující PATRIK URBAN! Asistence: Pavel Mrňa, Michal Procházka.
     
    36:43
    Vlci právě vstřelili branku!
    Ihned po skončení přesilové hry udeřili Jablonečtí počtvrté! Před brankou operoval dobře postavený DOMINIK HAVELKA, který zblízka usměrnil dobrou Frkovu přihrávku za Soukupova záda. Asistence: Marek Frk, Jiří Babec.
     
    34:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Bendík – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    33:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Voženílek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., sekání).
     
    32:12
    Vlci právě vstřelili branku!
    Bleskový obrat šelem, po kterém je rázem vše jinak! Jakub Mulač z levého rohu útočného pásma nahodil kotouč na branku, kde se krásnou tečí ze vzduchu prezentoval DAVID HOMOLKA. Soukup byl bez šance, 3:2! Asistence: Jakub Mulač, Patrik Maďar.
     
    31:41
    Vlci právě vstřelili branku!
    Podruhé máme vyrovnáno! Tomáš Mrkvička si dobře všiml na pravém kruhu neobsazeného TOMÁŠE BROKEŠE, jehož okamžitá rána zapadla do sítě. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    29:30
    Matějček pěknou žabičkou připravil velkou šanci Davidu Chalupovi. Ten už byl sám před Jelínkem, nicméně bekhendem nezakončil nejlépe, gólman chytá!
     
    29:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Bendík – 2 min., hákování).
     
    28:46
    Voženílkova dorážka byla zastavena betonem Jakuba Jelínka! Ten podržel svůj tým, jenž se ihned poté dokázal osvobodit.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., sekání).
     
    25:27
    Neskutečné! Soukup už byl v brance víceméně překonán. Abraham s Mrkvičkou se snažili dostat kotouč přes obránce za čáru, leč hosté zázračným způsobem odolali a stále vedou. To byla skutečně kuriózní situace!
     
    25:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Voženílek – 2 min., podrážení).
     
    24:32
    Velká šance Vrchlabí! Aleš Půlpán se s obráncem na zádech tlačil do úniku, po forhendové kličce už ovšem nedokázal zakončit mezi tři tyčky.
     
    23:11
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion znovu naklání skóre na svoji stranu. Štěpán Matějček poslal z pravé strany gumový nesmysl přes brankoviště až k TOMÁŠI BLÁHOVI, který ho dostrkal za položený Jelínkův beton! Asistence: Štěpán Matějček, Jan Bendík.
     
    20:29
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, Severočeši využívají přesilovku pět na tři! Domácí to udělali pěkně, přes Kamila Bříšku a Tomáše Plíhala se dostal kotouč až k LUKÁŠI TONDROVI, jenž suverénně zakončil za marně se přesouvajícího brankáře Soukupa. Asistence: Tomáš Plíhal, Kamil Bříška.
     
    19:20
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jirků – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Bendík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:10
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (PIlař – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:36
    Tomáš Bláha se po srážce se soupeřem dostal k ráně z prostoru mezi kruhy, tvrdý projektil ovšem Jakub Jelínek zastavil lapačkou!
     
    09:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Východočeši nakonec početní převahu využívají a skóre je otevřeno. Střela Voženílka od modré čáry byla zastavena před brankou, kde se po puku natáhl PATRIK URBAN, jehož dorážka prošla až za Jelínkova záda! Asistence: Marek Voženílek, Jan Bendík.
     
    07:22
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Chalupa – 2 min., podrážení).
     
    04:47
    Jiří Babec se před brankovištěm snažil o dorážku. Nakonec poslal pohotovou otočkou puk směrem k zařízení, Jakub Soukup jej ale včas našel pod sebou!
     
    01:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Mrňa – 2 min., nedovolené bránění).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. L.Tondr (Plíhal, Bříška), 32. Brokeš (Mrkvička), 33. Homolka (Mulač, Maďar), 37. Havelka (Frk, Babec), 50. Mulač (Maďar, Brokeš), 58. Plíhal (L.Tondr, Bříška) – 10. Urban (Voženílek, Bendík), 24. Bláha (Matějček, Bendík), 40. Urban (Mrňa, Procházka), 56. Kastner (A.Půlpán), 60. Kastner (Urban, Matějček)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Čechura, Pavlů, Abraham, Havelka – Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Lukáš Tondr (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Muška, Vašíček (A), Bendík (A), Jakub Moník, Voženílek, Jirků (C) – Matějíček, Tomáš Půlpán, Pšurný, Hozák, Aleš Půlpán, Procházka, Hidveghy, Urban, Mrňa, Kastner, Chalupa, Bláha, Filip Moník.

    Diváci: 505
    thejrc.org