ZČU – LF Plzeň 2:3 (kon.)
konec
Západočeská univerzita
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Lékařská fakulta Plzeň
Středa 28.11.2018, 19:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • Hokejová bitva
Partner:
     
    56:15
    Tým ZČU právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě pořádně drama! Loni Západočeská univerzita stáhla tříbrankové manko, teď stahuje dvougólové a už je to jen o gól! Václav Polívka vypálil z levého kruhu, Frček tentokrát jen vyrážel a dorážející PETR MAINER byl u kotouče první a doklepl ho do sítě. Asistence: Václav Polívka.
     
    41:11
    Tým LF Plzeň právě vstřelil branku!
    Nyní už však Jonáš Štekr z hole JAKUBA FASCHINGBAUERA kapituluje! Pěkně sehraná akce mediků znovu na pravý kruh, parádní přihrávka Polaty a Faschingbauer se už nemýlil, gólman ZČU se nestihl přesunout. Lékařská fakulta je velmi blízko k zisku trofeje! Asistence: Matěj Polata, Jakub Pokorný.
     
    22:52
    Tým LF Plzeň právě vstřelil branku!
    A pozor, Lékařská fakulta jde po zásluze do vedení! Modrobílí ještě udrželi útočné pásmo, MATYÁŠ KUBÍK vydoloval puk zpod ležícího hráče ZČU a následně měl před sebou volno, z mezikruží otřel ranou zápěstím kotouč o pravou tyč, puk následně poslušně zapadl do sítě. Bez asistence.
     
    17:15
    Tým LF Plzeň právě vstřelil branku!
    Jako z učebnice nejlepších extraliových týmů teď vytáhli medici parádní kombinaci! Faschingbauer zamířil do útočného pásma, našel na pravém kruhu Polatu, ten následně přihrál před branku najíždějícímu KAMILU HAJŠMANOVI, jemuž stačilo pouze položil hůl na led a usměrnit puk do sítě. Asistence: Matěj Polata, Jakub Faschingbauer.
     
    09:58
    Tým ZČU právě vstřelil branku!
    Západočeská univerzita jde do vedení! Jan Baxa ujel obraně mediků, brejk ještě neproměnil, ale Polívka dobře vracel puk před branku na volného JANA SETIKOVSKÉHO, jenž zblízka propálil Frčka. Asistence: Václav Polívka, Jan Baxa.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 10. Setikovský (Polívka, Baxa), 57. Mainer (Polívka) – 18. Hajšman (Polata, Faschingbauer), 23. Kubík, 42. Faschingbauer (Polata, Pokorný)


    Západočeská univerzita: R. Červenka (31. Štekr) – Prachař, Franta, Smejkal, Soukup, Georgiev, Rajal, Beer, Blumentrit, Polívka (C), Kurfürst, Mainer, Švec, Hauzr, Salajka, Strnad, Hřebík, Baxa, Bouček, Setikovský
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Lékařská fakulta Plzeň: Frček (Sedláček) – Váchal, Kubík, Franěk (C), Kala, Škoda, Šíma, O. Červenka, Dušek, Kučera, Hajšman, Polata, Kellner, Faschingbauer, Pokorný
    Trenér: Jakub Koreis

    Rozhodčí: Malá, Malý – Žižka, Šimán
    bahis siteleri