Humenné – Skalica 3:4 (po pr.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 1:0 (kon.) | Dubnica – Martin 2:3 (kon.)
Prešov – Trnava 2:3 (kon.) | Nové Zámky B – Spišská N. Ves 1:10 (kon.)
po prodl.
HC 19 Humenné
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
HK Skalica
sk Středa 28.11.2018, 17:30 • Zimný štadión Humenné • 1. liga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:21
    Skalica dala gól!
    A je po stretnutí. ĽUBOMÍR ŠKÁPIK čakal na modrej čiaru na prihrávku, ktorá priletela od Martina Hujsu a strelou medzi betóny prepálil humenského muža v maske. Asistencie: Ľubomír Vaškovič a Martin Hujsa.
     
    40:13
    Humenné dáva gól! Dnes som celkom dobrým prorokom pre Humenčanov. Bylinovi konečne vyšlo buly a naservíroval puk MARTINOVI ONDREJOVI, ktorý dosiahol spomínanú métu a vyrovnáva duel na 3:3! Asistencia: Gleb Bylina.
     
    32:20
    Skalica dala gól!
    Nádherný gól, to treba priznať. Vaškovič krúžil s pukom na hokejke okolo modrej čiary. Následne zašiel do uhla a nahadzoval na Škorvánka. Vo vzduchu šikovne puk tečoval VALERI KŇAZEV. Asistencie: Ľubomír Vaškovič a Ľubomír Škápik.
     
    27:29
    Humenné dáva gól! Domácim sa podarilo vyrovnať. Jokeľ so Žitným už sa dostávali do šance, ale rýchlo do strely si ľahol jeden z obrancov hostí. Odrazený puk si našiel cestu na čepeľ DENISA MARKUŠA a pekným obstrelom prekonal brankára Skalice. Asistencie: Oliver Jokeľ a Roman Žitný.
     
    20:36
    Skalica dala gól!
    Nestalo sa. Trinásť sekúnd pred návratom domáceho kapitána prichádza druhý gól súpera. Z práce Vaškoviča vydoloval vedúci gól DÁVID OKOLIČÁNY. Strela na bránu prešla medzi betóny Škorvánka. Asistencia: Ľubomír Vaškovič.
     
    07:04
    Humenné dáva gól! Úvodná gólová radosť na riedko zaplnených sedačkách. Dvojica legionárov vedela, ako na to. Ondrej vystrelil, Bylinu posúval puk a VLADISLAV SOLOMONČAK ho nasmeroval do siete Skalice. Asistencie: Gleb Bylina a Martin Ondrej.
     
    00:44
    Skalica dala gól!
    Irónia zápasu je tu. Lepšie začali domáci, ale inkasujú hneď v prvej minúte. Nositeľ striebornej prilby DÁVID JAŠA si prevzal presne načasovanú prihrávku od Štumpfa a Škorvánek po dlhšej dobe v zápasovom rytme kapituluje. Asistencie: Daniel Štumpf a Roman Jurák.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 8. Solomončak (Bylina, Ondrej), 28. Markuš (Jokeľ, Žitný), 41. Ondrej (Bylina) – 1. Jaša (Štumpf, Jurák), 21. Okoličány (Vaškovič), 33. Kňazev (Škápik, Vaškovič), 64. Škápik (Vaškovič, Hujsa)


    HC 19 Humenné: Škorvánek – Ondrej, Pavúk, Buraľ, Mačkovič, Cibák, Lenďák, Krempaský, Rusňák – Solomončak, Bylina, Baláž – Vaško, Babinets, Fedorko – Jokeľ, Markuš, Žitný – Kamenický, Majerník, Šiňanský.
    HK Skalica: Romančík – Janík, Škápik, Pač, Trávniček, Straka, Grman, Mrázik, Vanek – Okoličány, Hujsa, Vaškovič – Štumpf, Jaša, Jurák – Kňazev, Dufek, Trnka – Janáč, Mowrey, P. Kotzman.

    Rozhodčí: Korba – Ordzovenský, Wolf.

    Diváci: 540.
    thejrc.org