Detroit – St. Louis 4:3 (kon.) | Florida – Anaheim 2:3 (kon.) | Toronto – San Jose 5:3 (kon.)
Calgary – Dallas 3:4 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 6:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 29.11.2018, 01:40 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Melker KARLSSON - 5:3
     
    58:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci přece jen ještě snižují. Kane projel v obranném pásmu okolo dvou hráčů a poslal přesný pas na Donskoie. Ten zavezl puk do pásma a poslal ho před branku, kde lehkou tečí poslal černou gumu do branky MELKER KARLSSON. Asistence: Joonas Donskoi a Evander Kane.
    50:59 Auston MATTHEWS - 5:2
     
    50:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je hotovo! Andreas Johnsson dostal puk na kruh y vystřelil pod víko! Pravděpodobně by to byla jeho branka, ale na puk ještě sáhl AUSTON MATTHEWS, který tak zaznamenává třetí bod! Asistence: Andreas Johnsson a Kasperi Kapanen.
    24:18 Joe PAVELSKI - 4:2
     
    24:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose snižuje a připisuje si druhý zásah v přesilové hře! Burns poslal nahrávku od modré na levou stranu, kde z první vystřelil JOE PAVELSKI. Ten i s trochou štěstí procedil puk do branky o záda Andersena. Asistence: Brent Burns a Logan Couture.
    21:53 Patrick MARLEAU - 4:1
     
    21:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tři přesilové hry – tři branky. Tentokrát to trvalo déle, ale k puku se na spodku pravého kruhu dostal PATRICK MARLEAU, který ho uklidil pod víko! Asistence: Andreas Johnsson a Jake Gardiner.
    19:44 John TAVARES - 3:1
     
    19:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další pohledná akce domácích! Hyman poslal dopředu JOHNA TAVARESE, který poslal puk doprava na Marnera, který mu puk vrátil před prázdnou branku. Marner stihl v tomto útoku dojet pro novou hokejku a vymyslet naprosto geniální přihrávku! Asistence: Mitchell Marner a Zach Hyman.
    11:19 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    11:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra! AUSTON MATTHEWS dostal puk na levý kruh, kde s puke zamíchal a poslal ho do levé šibenice. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.
    10:40 Tomáš HERTL - 1:1
     
    10:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose odpovídá využitou přesilovou hrou! Labanc poslal přihrávku před branku a Travis Dermott srazil puk pro TOMÁŠE HERTLA, který se pohotově otočil a z bezprostřední blízkosti poslal puk do branky. Asistence: Kevin Labanc a Logan Couture.
    03:38 John TAVARES - 1:0
     
    03:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Marner poslal od modré kros na Matthewse, který z první poslal kros na druhou stranu na JOHNA TAVARESE. Ten měl před sebou prázdnou branku, kterou trefil. Asistence: Auston Matthews a Mitchell Marner.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 4. Tavares (Matthews, Marner), 12. Matthews (Rielly, Marner), 20. Tavares (Marner, Hyman), 22. Marleau (A. Johnsson, Gardiner), 51. Matthews (A. Johnsson, Kapanen) – 11. Hertl (Labanc, Couture), 25. Pavelski (Burns, Couture), 59. M. Karlsson (Donskoi, E. Kane)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, N. Zajcev, Dermott, Rielly (A), Gardiner, Ožiganov – Hyman, Marleau (A), Marner – A. Johnsson, Kapanen, P. Lindholm – Co. Brown, Leivo, Matthews – Kadri, Ennis, Tavares (A).
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Dillon, J. Ryan, Vlasic, Braun, E. Karlsson, Burns – Pavelski (C), E. Kane, J. Thornton (A) – Sörensen, Goodrow, Suomela – Donskoi, Couture (A), Hertl – Radil, Labanc, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Dean Morton – Brandon Gawryletz, Tim Nowak
    ocianews.com