Columbus – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:4 (kon.)
Boston – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Nashville – Arizona 0:3 (kon.) | Winnipeg – Chicago 6:5 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 3:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 3:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Minnesota Wild
Pátek 30.11.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:06 Zach PARISE - 4:2
     
    32:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté velmi rychle snižují! ZACH PARISE přijal puk za brankou soupeře, vybruslil si do strany a podařilo se mu protlačit své zakončení za záda Bobrovského, který sice byl natěsnán u své tyče, ale puk mu přesto propadl. Asistence: Mikko Koivu, Nino Niederreiter.
    31:24 Artěmij PANARIN - 4:1
     
    31:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují své vedení už na 4:1. ARTĚMIJ PANARIN dostal trestuhodně moc prostoru mezi kruhy a měl dost času na to, aby vymyslel, co s pukem udělá. Nakonec zvolil střelu na vzdálenější pravou tyč, která přes obránce prošla až za Dubnyka. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Scott Harrington.
    24:34 Riley NASH - 3:1
     
    24:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po jednom takovém nevydařeném útoku se do útočného pásma vyřítili domácí, kteří dostali puk podél obvodu zpoza branky zpět na modrou čáru, odkud Zach Werenski zkusil střílenou přihrávku na Dubnyka a projíždějící RILEY NASH úspěšnou kotouč protečoval a dostal za záda hostujícího brankáře. Asistence: Zach Werenski, Seth Jones.
    21:05 Cam ATKINSON - 2:1
     
    21:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku! CAM ATKINSON si najel na pravou stranu brankoviště a přihrávku zpoza klece přetavil v ránu z první, kterou propálil brankáře Dubnyka. Asistence: Alexander Wennberg, Pierre-Luc Dubois.
    13:18 Markus HÄNNIKÄINEN - 1:1
     
    13:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Závaru před brankou Devana Dubnyka dokonale využil MARKUS HÄNNIKÄINEN. Ten se dostal k odraženému puku po střele Nashe a a využil zčásti odkryté klece z levé strany brankoviště. Asistence: Riley Nash, David Savard.
    07:45 Mikael GRANLUND - 0:1
     
    07:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jsou to hosté, kteří se ujímají vedení! MIKAEL GRANLUND přijal puk za kruhy, sjel si blíže k brance a vyslal střelu k levé tyči Bobrovského branky. Brankáři domácích kotouč propadl a obloučkem se snesl do klece. Asistence: Eric Staal.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 14. Hännikäinen (Riley Nash, D. Savard), 22. Atkinson (Wennberg, Dubois), 25. Riley Nash (Werenski, S. Jones), 32. Panarin (Dubois, Harrington) – 8. Mikael Granlund (E. Staal), 33. Parise (M. Koivu, Niederreiter)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Duclair, Wennberg, Dubinsky – Hännikäinen, Riley Nash, Sedlák.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Pateryn, Seeler – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Niederreiter, M. Koivu (A), Parise (C) – Coyle, J. Eriksson Ek, Greenway – J.T. Brown, Fehr, M. Foligno.

    Rozhodčí: Luxmore, Rooney – Gibbs, Gibbons

    Diváci: 15210
    thejrc.org