Cardiff – Wolverhampton 2:1 (kon.)
konec
Cardiff City FC
2:1 (0:1)
Wolverhampton Wanderers
Pátek 30.11.2018, 21:00 • Millennium Stadium, Cardiff • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 3:12. (22:54:09)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Cardiffu City, který soupeře porazil poměrem 2:1. Hosté dlouhou dobu drželi jednobrankové vedení, avšak soupeř dokázal během necelých deseti minut zvrátit vedení na svojí stranu. Nejprve se o vyrovnávací branky postaral Gunnarsson, posléze se parádním zakončením blýskl forvard Hoilett. Wolverhampton konečně trochu začal hrát až v koncovce zápasu, což bylo jednoznačně málo. Hosté se sice dostali k náznakům šancí, avšak welšský celek si dokázal hubené vedení pohlídat až do konce.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Přenesení hry sice našlo Dohertyho, nicméně jeho prodloužení kulatého nesmyslu dokázal vystihnout Camarasa. Zdá, se že dnes už žádná branka nepadne.
     
    90+3
    Hosté se opět celkem snadným způsobem dostali na útočnou polovinu, jenomže stále se jedná o kombinace daleko od branky soupeře.
     
    90+2
    Následoval ještě rohový kop z levé strany, o který se i tentokráte postaral Moutinho. Jeho centr byl sražen k Jotovi, jehož rána ale proletěla vysoko nad.
     
    90+1
    Jotovi se podařilo proniknout k autové čáry, odkud zkoušel nastartovat Cavaleira, pro kterého byla přihrávka příliš prudká.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Cardiff stále drží hubené vedení, najednou soupeř zvýšil stupeň aktivity.
     
    87
    Jenomže ten nepřinesl nic nebezpečného. Naopak se na druhé straně rodil rychlý protiútok, zakončující Gibbs-White z první mířil hodně vedle brány.
     
    86
    Ten dopadl přesně na hlavu Coadyho, jehož hlavička ale našla volného Rallse, který mířil kousek vedle brány. Bylo to ještě s tečí, následovat bude roh.
     
    85
    Zdá se, že Saiss opravdu dohrává bolestí pravé nohy. I takový je fotbal, Wolverhampton se nyní bude bránit dalekonosnému autovému vhazování.
     
    84
    A ta nebyla vůbec špatná. Jota si na levé straně všiml volného Cavaleira, který to zkoušel obstřelem. Ten se nepovedl, míč tak skončil v rukavicích brankáře.
     
    83
    Už se opět pokračuje ve hře, Saiss musí pokračovat ve hře, hosté totiž už nemůžou střídat. Mezitím Wolverhampton podniká akci středem hrací plochy.
     
    82
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Ruben Vinagre, přichází Ivan Cavaleiro.
     
    81
    Momentálně se nehraje, neboť si lékařské ošetření vyžádal Saiss. Toho v osobním souboji přišlápl Paterson, na nic vážného to ale nevypadá.
     
    80
    Manga si dával s provedením autového vhazování hodně načas, nakonec si ale vybral kolegu Hoiletta, který ale nedokázal přejít přes Moutinha.
     
    79
    Tak tohle bude pro hosty hodně složitý úkol, několik minut před koncem zápasu prohrávají. Uvidíme, zda se Nunově družině podaří vyrovnat.
     
    78
    Dostatek prostoru měl kolem sebe Neves, nicméně jeho rána pravou nohou nakonec skončila vysoko nad brankou. Etheridge nemusel zasahovat.

    David Suchý

    Branky: 65. Gunnarsson (Morrison), 77. Hoilett – 18. Doherty

    Karty:   71. Paterson (CDF) – 61. Neves (WOS), 66. Saïss (WOS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 3:12.
    Cardiff City FC: Etheridge – Ecuele Manga, Morrison (C), Bamba – Arter (76. Harris), Gunnarsson, Ralls, Hoilett – Camarasa, Paterson, Josh Murphy (66. Reid).
    Náhradníci: Smithies – J. Bennett, Harris, Mendez-Laing, Peltier, Reid, Ward.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Doherty, Saïss, Coady (C), Boly, Vinagre (82. Cavaleiro) – Neves, Moutinho, Traoré (73. Gibbs-White) – Jiménez, Costa (66. Diogo Jota).
    Náhradníci: Ruddy – R. Bennett, Bonatini, Cavaleiro, Gibbs-White, Diogo Jota, Giles.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long

    Diváci: 30213
    thejrc.org