Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Košice 3:2 (po pr.)
Nitra – MAC Budapešť 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Pátek 30.11.2018, 17:00 • ZŠ Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:17
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Hosté získali puk ve vlastním obranném pásmu a Magosi s Loiseauem vyrazili do protiútoku. V útočném pásmu pak našel Magosi přesnou přihrávkou z levé strany ALEXISE LOISEAUA a ten i s nechtěnou pomocí vracejícího se Heikkilu překonává Kislicyna potřetí. Asistence: Bálint Magosi, Ryan Harrison.
     
    26:03
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Po přesilovkové kombinaci se puk dostal na modrou čáru, odkud pálil Milam. Jeho pokus se ještě odrazil od těla BÁLINTA MAGOSIHO, který clonil brankáři Kislicynovi, do branky. Asistence: Jameson Milam, Nicholas Crawford.
     
    15:07
    Miskolc právě vstřelil branku!

    Aktivita hostů je odměněna přesilovkovým gólem! Loiseau podržel kotouč za brankou, počkal si, až se před brankou uvolní obránce JAMESON MILAM a ten pak jeho přihrávku nekompromisně napálil do sítě. Asistence: Alexis Loiseau, Bálint Magosi.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 16. Milam (Loiseau, Magosi), 27. Magosi (Milam, Crawford), 43. Loiseau (Magosi, Harrison)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Suchý, Kurali, Bača, Fereta, Nemec, Košecký – Oško, Tamáši, Uram – Ro. Huna, Ri. Huna, Kriška – Lištiak, Piatka, Števuliak – Vybiral, Uhrík, Heikkilä
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Kiss, Crawford, Slovák, Szirányi, Milam, Göz, Láda – Kulmala, Vas, Pance – Magosi, Loiseau, Harrison – Somogyi, Galanisz, Miskolczi – Vojtkó, Hajós, Ritó

    Rozhodčí: Lokšík, Snášel – Šoltés, Krajčík

    Diváci: 160
    thejrc.org