Zlín – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Kladno – Havířov 3:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:3 (4:5 po s.n.)
Mladá Boleslav – Olomouc 3:2 (po pr.) | Přerov – Havlíčkův Brod 1:2 (0:1 po s.n.) | Sparta – Třinec 4:1 (kon.)
Slavia – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.) | K. Vary – Žďár n/S 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 4:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (2:1, 1:0, 1:0 - N 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 30.11.2018, 17:30 • malá hala, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    61:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poté, co mohl rozhodnout Schwamberger na druhé straně, se hostům povedlo obrátit hru. NICO GEIDL ujel sám, pohrál si s pukem jako při nájezdu a prostřelil Škorpíka k pravé tyči. Bez asistence.
     
    54:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže než hosté vystřelili, domácí otočili hru a znovu zatlačili na bránu. Po několika pokusech byl tím úspěšným střelcem TOMÁŠ SCHWAMBERGER a Pražané jsou opravdu blizoučko tříbodovému vítězství. Asistence: Ondřej Pšenička, Michael Bláha.
     
    31:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané tak dlouho zatápěli před hostující bránou, až se puk přeci jen prodral do sítě. Přesilovou hru nakonec úspěšně proměnil po několika střelách ONDŘEJ PŠENIČKA a Sparta již vede 3:1. Asistence: Tomáš Schwamberger, Michael Bláha.
     
    13:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané okamžitě otáčí vývoj zápasu. Nejprve zazvonila tyčka, poté ale domácí nepolevili a tlačili se do brány i dál. K asistenci přidal gól ŠTĚPÁN ČECH a zajišťuje svému týmu vedení. Asistence: Jevgenij Pika, Vojtěch Kropáček.
     
    10:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla pěkná blamáž. Švehlák se snažil puk před sebou vyrazit, jenže divoký kotouč se odrazil ke sparťanům, i když se třinecký brankář po puku natahoval, rychlejší byl VOJTĚCH KROPÁČEK, jenž si černou pryž stáhl a prohodil ji do odkryté klece. Asistence: Štěpán Čech.
     
    02:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jen co se hosté dostali do útočné třetiny, sparťané si je nedokázali pohlídat. Třinecký DAVID PASTOR nebyl nikým pokrytý, probruslil do bezikruží, odkud prostrčil puk mezi betony Škorpíka. Bez asistence.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 11. Kropáček (Čech), 14. Čech (Pika, Kropáček), 32. Pšenička (Schwamberger, Bláha), 55. Schwamberger (Pšenička, Bláha) – 3. Pastor, 62. Geidl


    HC Sparta Praha: Škorpík (Cichoň) – Krutil, Bláha, Pika (A), Havlín, Prchal, Tomek, Gajdoš – Klimo, Schwamberger (A), Kropáček, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Dani, Gluzman, Čech (C), Vitouch.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Malik) – Radzienciak, Krzak (C), Šulák, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Králík, Krč, Indrst, Pastor, Wardas, Mikler, Geidl, Čmiel, Plandor, Matěj, Macháček.

    Rozhodčí: Bejček – Klouček, Kučera
    thejrc.org