Washington – New Jersey 6:3 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.)
Colorado – St. Louis 2:3 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 4:1 (kon.) | Ottawa – San Jose 6:2 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:3 (1:0, 1:1, 4:2)
New Jersey Devils
Sobota 01.12.2018, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Nicklas BÄCKSTRÖM - 6:3
     
    59:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme tady HATTRICK! Autorem branky je NICKLAS BÄCKSTRÖM, který dostal přihrávku od kapitána Ovečkina a díky tomu mohl vstřelit svůj první hattrick v letošní sezóně. Asistence: Alexandr Ovečkin.
    58:30 Alexandr OVEČKIN - 5:3
     
    58:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDR OVEČKIN, který trefou do prázdné brány střílí svou devatenáctou branku v letošní sezóně a díky tomu se posouvá na 15.místo nejlepších střelců historie NHL!
    58:10 Marcus JOHANSSON - 4:3
     
    58:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl! Autorem branky je MARCUS JOHANSSON, který v předbrankovém prostoru přetlačil Michala Kempného a střílí kontaktní branku na 4:3! Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
    52:35 Nico HISCHIER - 4:2
     
    52:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Autorem branky je NICO HISCHIER, který díky svému důrazu v předbrankovém prostoru střílí svou pátou branku v letošním ročníku a zlepšuje se na čtrnáct bodů.
    50:57 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:1
     
    50:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NICKLAS BÄCKSTRÖM, který si na pravém křídle přichystal puk do střelecké příležitosti a povedenou ranou do pravé šibenice střílí svou druhou branku v utkání.Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.
    45:45 André BURAKOVSKY - 3:1
     
    45:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Lekce z produktivity! Autorem branky je ANDRÉ BURAKOVSKY, který dostal skvělý pas od Kempného a v brejku dokázal se štěstím překonat Kinkaida. Asistence: Michal Kempný a Nicklas Bäckström.
    29:23 Travis ZAJAC - 2:1
     
    29:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá branka ve vlastním oslabení v této třetině! Autorem branky je TRAVIS ZAJAC, který dorazil střelu Colemana, který se dostal do brejku po chybě Jakuba Vrány. Asistence: Blake Coleman.
    20:08 Tom WILSON - 2:0
     
    20:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce New Jersey! Autorem branky je TOM WILSON díky nepovedené rozehrávce Kinkaida, kterého nachytal střelou k pravé tyči. Asistence: Matt Niskanen.
    03:51 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:0
     
    03:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NICKLAS BÄCKSTRÖM, který zužitkoval parádní individuální akce Ovečkina, který natáhl na sebe tři hráče. Ruský snajpr poté neměl problém přihrát před brankoviště na švédského útočníka, který to pak měl snadné. Asistence: Alexandr Ovečkin a Michal Kempný.

    Ondřej Klos

    Branky a nahrávky: 4. Bäckström (Ovečkin, Kempný), 21. T. Wilson (Niskanen), 46. Burakovsky (Kempný, Bäckström), 51. Bäckström (Kuzněcov, Carlson), 59. Ovečkin, 60. Bäckström (Ovečkin) – 30. Zajac (Coleman), 53. Hischier, 59. Ma. Johansson (Hischier, Hall)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Kempný (A), Carlson, Niskanen, Orlov, Bowey, Djoos – T. Wilson (A), Bäckström (C), Ovečkin – Connolly, Kuzněcov, J. Vrána – Smith-Pelly, Eller, Burakovsky – Jaškin, Boyd, Stephenson.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Severson, A. Greene (C), Vatanen, Müller, Lovejoy, Butcher – Bratt, Hischier, Hall (A) – Palmieri, Zacha, Ma. Johansson – Coleman, Zajac (A), Seney – Wood, M. McLeod, Boyle.

    Rozhodčí: Hanson T. (Can) – Morton D. (Can)
    bahis siteleri