Slavia – Jihlava 2:4 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 1:8 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Motor ČB – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 4:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.12.2018, 15:00 • Zimní stadión Eden • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:09 Jan POHL - 2:4
     
    51:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól v podstatě z ničeho nic, ale o to důležitější. Dostálek předal na levou stranu modré čáry JANU POHLOVI, který přesnou střelou vymetává horní část Šorfovy branky. Asistence: Vlastimil Dostálek a Michal Hlinka.
    44:47 Martin ONDRÁČEK - 2:3
     
    44:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Není to klasický přesilovkový gól, ale počítá se. Šagát si vyjel na střed a shodil na úroveň brankové čáry na MARTINA ONDRÁČKA, který chtěl na druhé straně najít Krejčíka. Puk si ovšem do vlastní branky srazil jeden z bránících obránců. Asistence: Martin Šagát a Josef Saňa.
    26:42 Vojtěch BUDÍK - 1:3
     
    26:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dva góly v přesilovce a teď jeden v oslabení. Dostálek ujel do přečíslení 2 proti 1 s VOJTĚCHEM BUDÍKEM, který nahrávku svého spoluhráče využívá a překonává Šorfa. Asistence: Vlastimil Dostálek.
    21:57 Jan VESELÝ - 1:2
     
    21:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia vstupuje do druhé třetiny na jedničku! Josef Saňa našel přesnou nahrávkou z vlastního obranného pásma najíždějícího si JANA VESELÉHO, který sice svojí první střelou na Brože neuspěl, ale z dorážky vyrovnává. Asistence: Josef Saňa.
    19:06 Dominik HRNÍČKO - 0:2
     
    19:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól do šatny a další využitá přesilovka JIhlavy. Miha Štebih nahazoval od modré přímo do prostoru, kde stál připravený DOMINIK HRNÍČKO a tečí usměrnil puk mimo dosah Šorfa. Asistence: Miha Štebih a Tomáš Havránek.
    04:56 Josef SKOŘEPA - 0:1
     
    04:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velkou většinu oslabení odehráli sešívaní výborně, závěr se jim ale nevyvedl. Pohl shodil na úroveň brankové čáry na Harkabuse, který z první našel mezi kruhy nikým nehlídaného JOSEFA SKOŘEPU, jenž otevírá gólový výčet dnešního zápasu. Asistence: Tomáš Harkabus a Jan Pohl.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 22. J. Veselý (Saňa), 45. M. Ondráček (Šagát, Saňa) – 5. Skořepa (Harkabus, J. Pohl), 20. Hrníčko (Štebih, T. Havránek), 27. Budík (Dostálek), 52. J. Pohl (Dostálek, M. Hlinka)


    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Saňa, Barák, Hejda, Steinocher – L. Krejčík, Šagát, M. Ondráček – Šmerha, Kverka, Kubica – J. Doležal, Vlček, J. Veselý – Panna, Furch, Tejral.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – J. Pohl, Budík, Štebih, Mareš, Štindl, Vála – Anděl, Skořepa, Zeman – Jiránek, M. Hlinka, Dostálek – T. Havránek, Werbik, Hrníčko – Půža, Harkabus, D. Čermák.

    Rozhodčí: Souček, Valenta – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1113
    thejrc.org