Přerov – Technika Brno 2:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 4:6 (kon.) | Kobra – Kladno 3:7 (kon.)
HC Litvínov – Třemošná 6:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 1:4 (kon.) | Zlín – Warriors Brno 7:2 (kon.)
Havířov – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 1:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:1, 1:2, 0:1 - N 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 01.12.2018, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    62:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    O bonusovém bodu je rozhodnuto, zůstává pod Bílou věží! Marek Pelda se natlačil před bránu a jeho pokus vyrazil gólman před sebe. Kotouče se ujal JURAJ SLAFKOVSKÝ, jenž jej bez větších problémů dopravil do poloprázdné brány. Asistence: Marek Pelda, Petr Moravec.
     
    50:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je rychle využita, Dynamo si bere tříbrankový náskok zpět! Parádně sehraná situace vyústila v křižnou nahrávku Františka Formánka, která našla na levém kruhu DANIELA HERČÍKA. Ten z první trefil odkrytou bránu před přesouvajícím se gólmanem – 1:4. Asistence: František Formánek, Matěj Kloz.
     
    37:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle byla parádička v podání Hradce, který snižuje na rozdíl dvou branek! Matěj Giesl krásným bekhendovým prohozením pod nohama přenechal puk přesně do tandemu JURAJI SLAFKOVSKÉMU, který v mezikruží nic zbytečně nevymýšlel a parádní bombou vymetl levý horní růžek – 1:3. Asistence: Matěj Giesl.
     
    32:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď ale tuto pasáž prořízl pardubický gól a už je to o tři branky! Adam Paleček našel najíždějícího si MATĚJE PULPÁNA, jenž tváří v tvář brankáři zvedl kotouč chladnokrevně a přesně pod břevno – 0:3. Asistence: Adam Paleček, Vojtěch Tvrdík.
     
    22:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí odskakují do dvoubrankového rozdílu! VOJTĚCH TVRDÍK využil clony Iva Nekvindy a vyslal od modré čáry bombu, která skončila až v síti – 0:2. Asistence: Vojtěch Tvrdík, Ivo Nekvinda.
     
    00:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže Pardubice úvodní útočný výlet Hradce ustály a už jsou ve vedení! Domácí obrana si nepohlídala IVA NEKVINDU, který proklouzl středem hřiště a s pukem na holi ujížděl úplně sám na bránu. Zvolil střelu na vyrážečku a udělal to nejlépe, jak mohl. Puk totiž zapadl krásně pod horní tyč – 0:1. Asistence: Ondřej Chabada, Jakub Vojtěch.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 38. Slafkovský (Giesl), 63. Slafkovský (Pelda, Moravec) – 1. Nekvinda (Chabada, Vojtěch), 23. Tvrdík (Kubíček, Nekvinda), 33. Pulpán (Paleček, Tvrdík), 51. Herčík (Formánek, Kloz)


    Mountfield HK: Žalčík (33. Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček (A), J. Řehák, Pelda (C), M. Pinkas – Giesl, Gaspar, Jirků, Beneš, M. Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Jerman, Moravec (A), Marha.
    HC Dynamo Pardubice: Borovička – Vojtěch, Vašíček, P. Kubíček, Tvrdík, Chabada (A), Špinka – Valkoun, Paleček (A), Koudelka, Herčík, J. Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), A. Novotný, Matuška, Pulpán.

    Rozhodčí: Jechoutek – Hána, Dědek
    thejrc.org