Havlíčkův Brod – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 2:1 (kon.) | Písek – Opava 7:3 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.) | David Servis – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Pelhřimov – Orlová 3:0 (kon.)
Tábor – Šumperk 0:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
7:3 (2:1, 3:0, 2:2)
HK Opava
Sobota 01.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Písek • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Poslední hřebíček do rakve Slezanů zasadil bek Dominik BÍLEK, když po přečíslení zakončoval z předbrankového prostoru. Asistence: Jan Marcilis.
     
    49:32
    Opava právě vstřelila branku!
    Krásný gól Jakuba HENDRYCHA, který z levého kruhu našel místečko u vzdálenější tyče. Asistence: Šimon Pělucha.
     
    48:39
    Opava právě vstřelila branku!
    Lukáš ČERNÝ před brankou tečoval nahození a snižuje. Asistence: Daniel Spratek a Filip Jánošík.
     
    45:09
    Písek právě vstřelil branku!
    Jan SÝBEK kompletuje hattrick. V přesilovce se mezi kruhy dostal k puku a brankáři Opavy nedal šanci. Asistence Petr Hučko, Martin Parýzek.
     
    39:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné. Jan SÝBEK ujel v oslabení s Hučkem do přečíslení, ale už neměl moc času na přihrávku. Naznačil proto střelu, objel gólmana, beka i spoluhráče a uklidil puk do prázdné branky. Bez asistence.
     
    38:22
    Písek právě vstřelil branku!
    Jan SÝBEK svým klasickým napadáním na útočné modré zachytil rozehrávku Opavy a uháněl osamocen na branku. Povedenou ranou v oslabení neomylně trefil nad levý beton opavského gólmana a zvyšuje na 4:1. Asistence: Petr Hučko.
     
    30:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Probuzení střelce? Jakub ŠUHAJ dává svůj druhý gól v utkání, když z levého kruhu vymetl všechny pavouky v šibenici na bližší tyči. Wanecki nemohl nic vidět přes hradbu těl. Asistence: Jan Sýbek.
     
    19:12
    Písek právě vstřelil branku!
    Šimon Červinský od modré čáry vyslal puk na branku, kde do střely šikovně sáhl Roman TINTĚRA a tečoval střelu k pravé tyči. Je to jeho první gól v dresu Písku v mistrovské sezóně. Asistence: Jakub Šuhaj, Šimon Červinský.
     
    12:52
    Písek právě vstřelil branku!
    Pekná akce domácích a je vyrovnáno. Jan Sýbek se uvolnil na levém kruhu a ze strany se řítil sám na branku. V klíčové chvíli ale perfektní přihrávkou našel volného Jakuba ŠUHAJE, který z první trefil přesně nad lapačku. Asistence: Jan Sýbek.
     
    01:42
    Opava právě vstřelila branku!
    Rychlý gól hostů. K odražené střele se na pravém kruhu dostal Jakub HENDRYCH a pohodově zavěsil. Písecký brankář se nestačil přesunout. Asistenci doplníme později. Asistence: Tomáš Rousek.

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 13. Šuhaj J. (Sýbek), 20. Tintěra (Červinský, Šuhaj J), 31. Šuhaj J. (Sýbek), 39. Sýbek (Hučko), 40. Sýbek, 46. Sýbek (Hučko, Parýzek), 60. Bílek (Marcilis) – 2. Hendrych (Rousek), 49. Černý, 50. Hendrych


    IHC Králové Písek: Hauser (Buchta) – Parýzek, Hanus, Suda, Bílek, Červinský, Turek, Houdek – Sýbek, Hučko, Polata, Strnad, Koupal, Marcilis, Šuhaj J., Šuhaj V., Matějka, Tintěra
    HK Opava: Wanecki (Daňa) – Fédor, Zouhar, Krejčí, Šindelář, Štindl, Slavík, Vilinskij, Pělucha, Rousek, Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Kadula, Spratek, Wolf, Hartmann, Černý, Malina, Hendrych

    Rozhodčí: Jakub Hornáček – Aleš Vavruška, Michal Rubáš
    thejrc.org