Chelsea – Fulham 2:0 (kon.) | Arsenal – Tottenham 4:2 (kon.) | Liverpool – Everton 1:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:0 (1:0)
Fulham FC
Neděle 02.12.2018, 13:00 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a přeji Vám hezký zbytek neděle. (15:00:39)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:17.
     
    Chelsea se dnes vrátila na vítěznou vlnu, když porazila Fulham 2:0. Svým výkonem ale rozhodě nenadchla, naopak hosté se za předvedenou hru nemusí vůbec stydět, pro příští zápasy mají na čem stavět. Do vedení se Blues dostali už ve čtvrté minutě, Seriho zaváhání ve středu hřiště využili přihrávající Kanté a přesně pálící Pedro. Ještě před přestávkou mohl náskok domácích navýšit Giroud, na Rica ale hned dvakrát nevyzrál. Rovněž dvě dobré příležitosti si v druhé půli vypracoval hostující Chambers, jenže Arrizabalaga byl pozorný. Uklidňující trefu přidala Sarriho družina až ve dvaaosmdesáté minutě, výhru pojistil střídající Ruben Loftus-Cheek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    S výkonem střídajícího Kamary musí být Claudio Ranieri spokojen. Francouzský tvrďák ještě zkusil vypálit z uctivé vzdálenosti, míč ale poslal nad branku.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    90
    Fulham se stále drží v těsné blízkosti doposud nepřekonaného Kepy Arrizabalagy, jenže Chelsea už bránění dvoubrankového vedení věnuje veškeré síly.
     
    89
    Po rohovém kopu Jeana Michaëla Seriho se do vzduchu pověsil Mitrović, přes stejně vysoko letícího Rüdigera se ale k zakončení z malého vápna nedostal.
     
    88
    David Luiz pod tlakem napadajícího Mitroviće raději zakopl balon do zámezí. Hosté se pokusí o vstřelení čestné branky, kterou by si dnes rozhodně zasloužili.
     
    87
    Azpilicuetův centr doběhl Kanté, který se protáhl mezi nepozornými beky, balon si ale poslal až příliš daleko od nohy, čehož okamžitě využil Chambers.
     
    86
    Álvaro Morata se vydal za dlouhým pasem od Jorginha, ve své snaze byl však dostatečně kontrolován vracejícím se Odoiem.
     
    84
    Hosté se nevzdávají a i nadále se prezentují sympatickým výkonem. Prudkou ránu ze střední vzdálenosti vypustil Seri, Arrizabalaga stále drží čisté konto.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Álvaro Morata (Chelsea FC).
    82. Ruben LOFTUS-CHEEK - 2:0
     
    82
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Do konce zápasu sice zbývá ještě necelých deset minut, troufám si však říci, že o vítězi je rozhodnuto. Na konci krásné kombinační akce domácího týmu stáli Eden Hazard a RUBEN LOFTUS-CHEEK, jenž po přihrávce belgického záložníka nekompromisně propálil Rica.
     
    81
    A byl to právě Eden Hazard, kdo rozehrál přímý kop z nadějné pozice. Jeho rána ale postrádala jak přesnost, tak razanci, Rico si tedy připsal rutinní zásah.
     
    80
    Hazard byl už poněkolikáté v dnešním utkání faulován. Nyní k nedovolenému zákroku, kterého se dopustil Odoi, navíc došlo kousek za vápnem.
     
    79
    Mawson hlavou prodloužil míč k Mitrovićovi, který se ukvapil, když zkusil Arrizabalagu zaskočit ranou z uctivé vzdálenosti, branku však o pořádný kus minul.
     
    78
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Marcos Alonso, přichází Davide Zappacosta.
     
    77
    Loftus-Cheek zakončil rychlý výpad sklepnutím pro Hazarda, který dnes už poněkolikáté nezvládl propálit pevnou hráz před brankářem Ricem.
     
    76
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Tom Cairney, přichází Neeskens Kebano.
     
    75
    Kamara podnikl dravý průnik po pravé straně. Nakonec se rozhodl přenést hru k Ayitému, ten si však nevyhověl se z druhé vlny běžícím Le Marchandem.
    74. Uklidnění mohl Chelsea dodat Morata, prázdnou branku ale netrefil.
     
    74
    Tohle musí skončit gólem! Hazard se se štěstím dostal k balonu a pořádně protáhl Rica. Brankář hostí vyrazil jeho střelu pouze k Moratovi, který v jasné tutovce zcela selhal.
     
    73
    Mawsonova zpětná hlavička k Ricovi nebyla úplně razantní, balon se proto vydal nahánět střídající Morata, ovšem španělský gólman k němu doběhl jako první.
     
    72
    Trochu více klidu. Přesně to nyní scházelo Chambersovi, jenž se na kraji vápna zbavil dvou protihráčů, svůj centr ale uspěchal a neprocpal míč k žádnému ze dvou volných kolegů.
     
    71
    Blues si v posledních minutách koledují o vyrovnání. Působí až příliš pasivně, naopak Fulham zvýšil aktivitu, jeho hru rozhýbal především střídající Kamara.
     
    70
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází Álvaro Morata.
     
    69
    Žlutou kartu dostává César Azpilicueta (Chelsea FC).
     
    68
    Další standardní situaci Fulhamu nepřesným centrem absolutně zazdil Jean Michaël Seri, nic zajímavého nevzešlo ani z okamžité protiakce domácích.
     
    67
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Ruben Loftus-Cheek.
    66. Výborně chytající Arrizabalaga zastavil i další pokus Caluma Chamberse.
     
    66
    Kamara u postranní lajny odstavil Alonsa a předal balon Cairneymu. Ten posléze našel z druhé vlny si nabíhajícího Chamberse, proti jehož ráně se musel blýsknout Arrizabalaga.
     
    65
    Balon se po zásahu jednoho z obránců Cottagers vznesl do vzduchu a dopadl příhodně pro Pedra, jehož střelu si Sergio Rico bez problémů pohlídal.
     
    64
    Christie zřejmě při osobním souboji přišlápl levý kotník Kovačićovi. Ten se sice zapojuje do kombinace, ovšem nevypadá úplně stoprocentně v pořádku.
     
    63
    Nadýchaný centr belgické superhvězdy se opravdu nepovedl, balon dolétl jen k prvnímu bránícímu hráči, který rezolutním odkopem zažehnal nebezpečí.
     
    62
    Hra v posledních okamžicích postrádá tempo. Změnit by se to mohlo po Kamarově faulu na Hazarda a nařízené standardní situaci ve prospěch Blues.
     
    61
    Adresátem Mawsonova nákopu zřejmě měl být střídající Aboubakar Kamara, balon ale dolétl až mimo hrací plochu. Uvidíme výkop domácího gólmana.
     
    60
    Poté, co Christie zatáhl za dres Kantého, zahrávali domácí přímý kop. Tentokráte pálil Marcos Alonso, našel však pouze náruč připraveného Sergia Rica.
     
    59
    Le Marchand se proti Azpilicuetovi zamotal ve vlastních kličkách, kupředu se na to konto mohl vydat Pedro, jenže opět nebyl svými spoluhráči dostatečně podporován.
     
    58
    Hodně si nyní dovolil Jorginho, když pár metrů za vlastní šestnáctkou podnikl kličku mezi dva hráče a uspěl jen s velkým přispěním paní Štěstěny.
     
    57
    Svěřence trenéra Sarriho předchozí dvě situace, zdá se, trochu rozhodily. Blues najednou zbytečně zmatkují, na jejich kopačky se začíná lepit nervozita.
     
    56
    Hosté se začínají osmělovat. Z pravé strany míč do vápna dopravil Christie, načež si jej do vlastní branky málem nešťastně srazil Rüdiger. Tady by byl Arrizabalaga bezmocný.
     
    55
    Seri si v nebezpečné vzdálenosti od vlastního vápna dovolil velmi drzou kličku, která mu nakonec vyšla. Bývalý záložník francouzského Nice byl navíc faulován Jorginhem.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Denis Odoi (Fulham FC).
    54. Vyrovnání mohl obstarat Chambers, Chelsea podržel Arrizabalaga.
     
    54
    Velká šance hostí, málem bylo srovnáno! Na centr od rohového praporku si naskočil Chambers, Arrizabalaga ale skvělým zákrokem na brankové čáře udržel svůj tým ve vedení.
     
    53
    Na hranici vápna se Hazard pokoušel umotat hned tři protivníky, v souboji s jasnou převahou ale mnoho šancí na úspěch neměl a byl odstaven Mawsonem.
     
    52
    Opět trochu volnějším středem se kupředu vydal Kanté, neměl ale nikoho, s kým by mohl rozjet kloudnější kombinaci, a tak byl nucen otočit hru směrem vzad.
     
    51
    Kovačić nepřesně rozehrál směrem k Azpilicuetovi. Jenže okamžitá protiakce Fulhamu nikam nevedla, Ayité nemohl dostihnout nabídku od Cairneyho.
     
    50
    Volného prostoru ve středu hřiště využil Pedro, který si nachystal míč na pravačku, kroucenou ranou doprostřed branky ale Sergia Rica nezaskočil.
     
    49
    Kamara ukázal svou sílu v osobních soubojích, když při vzájemném kontaktu nechal od sebe odletět Hazarda. Sudí celou situaci posoudil jako faul.
     
    48
    I mistr tesař se někdy utne. Hazard nezvládl zpracovat zdánlivě jednoduchou nahrávku od Matea Kovačiće, balon mu navíc uskočil až za čáru.
     
    47
    Kamara šikovně přepustil balon na Christieho, poté navíc nalezl osamoceného Seriho. Jeho centr byl jako dělaný pro válečníka Mitroviće, ten si však proti Rüdigerovi pomohl faulem.
     
    46
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Ryan Sessegnon, přichází Aboubakar Kamara.
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Stefan Johansen, přichází Floyd Ayité.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Fulham nic nevytěžil ani ze svého třetího rohu, po pětačtyřiceti minutách tak platí skóre 1:0 ve prospěch Chelsea. Ta se do vedení dostala velmi brzy, už ve čtvrté minutě se trefil Pedro, kterému gólovou situaci připravil aktivní Kanté. Od té doby sledujeme spíše marné dobývání Ricovy branky, Cottagers zatím brání hodně obětavě. Dvě dobré šance sice měl Giroud, španělský gólman hostí si ale pokaždé věděl rady.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta.
     
    44
    Chvíli nato to Olivier Giroud zkoušel zpoza pokutového území, trefil však pouze nataženou levačku bránícího Alfieho Mawsona. Cottagers stále odolávají.
    43. Giroud na Rica nevyzrál ani napodruhé.
     
    43
    Další dobrá příležitost pro Chelsea. Po Azpilicuetově nahrávce se před Sergiem Ricem ocitl Olivier Giroud, také druhý vzájemný souboj těchto dvou hráčů ale lépe zvládl hostující gólman.
     
    42
    Ofenzivní faul Mate Kovačiće, který zezadu nedovoleně atakoval Mitroviće. Hosté už nikam nespěchají, první poločas chtějí dohrát bez další inkasované branky.
     
    41
    Christie vybojoval balon od Alonsa, narazil si se Serim a z první zkusil vyslat vpřed Sessegnona. Jeho pas byl však příliš prudký, hru na to konto uklidňuje Luiz.
     
    40
    Ani tentokráte ale domácí ze standardní situace nevytěžili zhola nic. Rica nezaměstnali ani Hazard s Luizem, jejichž střelecké pokusy byly zablokovány.
     
    39
    Hazard na levém křídle přenechal balon Alonsovi, jehož centr nedoskákal k Giroudovi jen zásluhou Alfieho Mawsona. Rohový kop pro svěřence trenéra Sarriho.
     
    38
    Johansen, dle názoru domácích, zahrál ve vápně rukou. Hráči Blues měli pravdu, jenže levačka norského záložníka se nacházela v přirozené poloze, penalta se tedy správně nepíská.
    37. Proti Giroudovi stačil u tyče zasáhnout Sergio Rico.
     
    37
    Domácí mohli těžit z Christieho špatné nahrávky. Jejich okamžitý útok zakončil Kovačić skákavou nabídkou na bližší tyč, kde Rica neprostřelil Giroud.
     
    36
    Následnou protiakci nedovoleným zákrokem zastavil Denis Odoi. Hostující bek už si nějakou dobu koleduje, Craig Pawson mu proto zřejmě udělil poslední varování.
     
    35
    Cairney získal pro Fulham druhý rohový kop. Seri zkoušel uspět s rozehrávkou na přední tyči, tam se však nacházel pouze bránící Rüdiger.
     
    34
    Chelsea znovu zariskovala, když zapojila do rozehrávky Kepu Arrizabalagu, který neměl na to, aby s míčem něco vymyslel, moc času. Nakonec ale opět obstál.
     
    33
    Alonso svedl souboj na hranici pravidel s Christiem. Nakonec neposoudil počínání hostujícího beka jako nedovolené, uvidíme aut v podání hráčů Fulhamu.
     
    32
    Přetažený centr kapitána Cairneyho směřoval až k Denisi Odoiovi. Ten měl s jeho dostižením velké problémy, navíc byl přichycen v mírném ofsajdu.
     
    31
    Aleksandar Mitrović si tentokráte došel pro faul od Azpilicuety, a získal tak pro své kolegy možnost přímého kopu. Jak s ní Cottagers dokáží naložit?
     
    30
    Arrizabalaga si v malém vápně dovolil drzý manévr proti Mitrovićovi. Klička mu vyšla, a španělský mladík byl tak odměněn potleskem z ochozů Stamford Bridge.
     
    29
    Přímý kop ze vzdálenosti zhruba třiceti metrů si vzal na starost Luiz, trefil však pouze dobře postavenou zeď hostí. Nic zajímavého nevzešlo ani z následného rohu Chelsea.
     
    28
    Na Alonsův pas si na hranici ofsajdu seběhl Hazard, za záchrannou brzdu musel zasáhnout Odoi, který hlavní hvězdu Blues stáhl k zemi. Překvapivě vyvázl bez karty.
     
    27
    Kanté fauloval Cairneyho. Přímý kop rozehráli Cottagers na krátko, do vápna přilétl centr až od Johansen, jenže Odoi z krkolomné pozice nehlavičkoval přesně.
     
    26
    Kanté poslal míč podél lajny, u rohového praporku si jej našel Azpilicuetu. Jeho centr k Olivieru Giroudovi nedolétl, včasným výběhem se o to postaral Rico.
     
    25
    Hráči Fulhamu se na útočné polovině znovu udrželi jen několik vteřin a to z důvodu nepřesného sklepnutí Mitroviće, který odevzdal balon stoperu Rüdigerovi.
     
    24
    Nyní už se musel bývalý brankář Sevilly mít na pozoru. Z ostrého úhlu se na něj pokoušel vyzrát Giroud, Rico ale vyběhl včas a předvedl spolehlivý zákrok.
     
    23
    Hosté brání velmi obětavě. Ke střele z poměrně uctivé vzdálenosti se odhodlal Jorginho, ovšem Rico vzhledem k bloku jednoho ze svých kolegů znovu nemusel zasahovat.
     
    22
    Luizův dlouhatánský pas doputoval až do míst, kam si sbíhal Pedro. Pro střelce zatím jediné dnešní branky se jednalo o velmi složitou pozici, Rico mohl zůstat v klidu.
     
    21
    Hazard prokázal své nesporné kvality, když nasadil jesličky Chambersovi, posléze si ale dovolil ještě jednu kličku navíc a tentokráte v souboji s mladým Angličanem o míč přišel.
     
    20
    Kovačic se vymotal ze sevření dvou protivníků a nachystal balon do střelecké pozice Kantému, který se do něj opřel tvrdě, ale trefil jen blokujícího Mawsona.
     
    19
    Ke dvěma centrům v krátkém časovém sledu se dostal Alonso. Nejprve k radosti hostujících příznivců překopl celé vápno, o chvíli později míč odvrátil Odoi.
     
    18
    Svěřenci Maurizia Sarriho, který mocně gestikuluje a po předchozí situaci vyjadřuje svou nespokojenost, mírně polevili. Jak zareagují hráči Fulhamu?
     
    17
    Další práce pro španělského gólmana Blues. Domácí totiž nechali na ose hřiště volného Chamberse, jehož rána nevypadala vůbec zle, balon však zamířil přesně doprostřed branky.
     
    16
    Le Marchand zatlačil na Azpilicuetu. Nakonec donutil domácího kapitána k drobné chybě, zkušený Španěl ale vše uklidnil zpětným pasem na Arrizabalagu.
     
    15
    Mawson vystoupil proti Hazardovi a nekompromisně jej poslal k zemi. Jednalo se o trochu tvrdší zákrok, Craig Pawson ale celou situaci vyřešil pouze domluvou.
     
    14
    Kovačić si narazil s Giroudem, v šestnáctce se ovšem srazil s Christiem. Oba dva se zdají býti lehce otřesení, nemělo by se však jednat o nic vážného.
     
    13
    Poprvé o sobě dal vědět ofenzivu tradičně podporující Alonso. Na jeho pas k přední tyči si seběhl dlouhán Giroud, hlavička z těžké pozice mu ale příliš nevyšla.
     
    12
    Kanté opět předvedl svůj pověstný důraz v osobních soubojích, tentokráte to ale proti Le Marchandovi lehce přehnal s agresivitou. Jasný faul francouzského sympaťáka.
     
    11
    Hazard patičkou přenechal balon Pedrovi, který chtěl kombinovat s Kovačićem, ovšem ten jeho záměr nepochopil. Obléhání obrany Fulhamu ale stále trvá.
     
    10
    Obrana Blues ale centr od rohového praporku ubránila a nedlouho nato si díky Luizovi, který nepustil k zakončení Mitroviće, poradila i s Christieho nabídkou do vápna.
     
    9
    Odoi ve snaze odkopnout balon pouze namazal Jorginhovi, jenž si ovšem v kombinaci nevyhověl s Giroudem. Z následné protiakce získal Fulham první roh.
     
    8
    Domácí fotbalisté si lepší vstup do utkání asi nemohli přát, najednou je jich plné hřiště. Pedrův centr zablokoval Le Marchand, který poté v osobním souboji odstavil Azpilicuetu.
     
    7
    Ryan Sessegnon zatlačil na Kovačiće a donutil jej ke ztrátě. Talentovaný anglický mladík poté zkoušel oslovit ve vápně se uvolňujícího Mitroviće, ovšem Luiz byl proti.
     
    6
    Hodně volného prostoru měl před sebou znovu Kanté. Z jeho přihrávky posléze těžil Pedro, který se z první pokoušel oslovit Girouda, balon ale pouze odevzdal brankáři Ricovi.
    4. PEDRO - 1:0
     
    4
    Chelsea právě vstřelila branku!
    No vida, na úvodní branku londýnského derby jsme příliš dlouho čekat nemuseli, do vedení se dostávají domácí. Seri se ve středu hřiště nechal obrat Kantém, který okamžitě vyrazil kupředu. Po přihrávce francouzského záložníka se svého strážce povedeně zbavil PEDRO a střelou ke vzdálenější tyči překonal Rica.
     
    4
    Znovu Christie. Centr pravého beka Cottagers dolétl až k zcela osamocenému Johansenovi, jehož nabídku do malého vápna odhlavičkoval Rüdiger.
     
    3
    První střelecký pokus obstarali hráči Fulham. Cyrus Christie se vydal na ofenzivní výlet a přízemní ranou rozehřál Arrizabalagu, který spolehlivě zasáhl.
     
    2
    Rico po zpětné přihrávce od Mawsona až příliš dlouho váhal a málem byl potrestán, když balon zakopl do bezpečí jen těsně před dotírajícím Giroudem.
     
    1
    Hlavní sudí Craig Pawson dal pokyn k výkopu, dnešní první londýnské derby tak může začít. Míč do hry uvedli fotbalisté Chelsea, kteří nastupují v modrých dresech, naopak hosté budou hrát v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), David Luiz, Rüdiger, Alonso – Kanté, Jorginho, Kovačić – Pedro, Giroud, E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Zappacosta, Christensen, Fàbregas, Loftus-Cheek, Willian, Morata.

    Fulham FC: S. Rico – C. Christie, Odoi, Mawson, Le Marchand – Chambers, Seri – Johansen, Cairney (C), R. Sessegnon – A. Mitrović.
    Náhradníci: Bettinelli – Ream, Bryan, Ib. Cissé, Kebano, Ayité, Kamara.

    Rozhodčí: Craig Pawson – Ian Hussin, Richard West.
    Poslední vzájemný duel těchto dvou týmů se datuje až do roku 2014. Chelsea tehdy Fulham porazila 3:1 a hattrickem se blýskl André Schürrle, jenž nyní hájí právě barvy Cottagers. Prosadí se proti svému bývalému klubu?

     
    Fulham FC

    Po dlouhé sérii porážek mezi sedmým a dvanáctým kolem se vedení klubu rozhodlo odvolat Slavišu Jokanoviće. Trenérské žezlo přebral zkušenostmi ostřílený Claudio Ranieri, který v Anglii naposledy vedl Leicesteru, a všichni moc dobře víme, co s podceňovanými Foxes dokázal. Svou premiéru na lavičce nového týmu italský lodivod zvládl, Cottagers v parádním mači přetlačili rovněž se trápící Southampton. Fanoušci ofenzivního fotbalu si přišli na své. Fulham zvítězil 3:2, z posledního místa se ale neodlepil. Dvakrát se prosadil srbský útočník Aleksandar Mitrović, který se doposud postaral o sedm ze čtrnácti branek svého týmu. Ranieri v minulosti Chelsea vedl, kromě něj bude dnešní derby speciální i pro Andrého Schürrleho, jenž v sezoně 2014/15 pomohl Blues k zisku ligového titulu.
     
    Chelsea FC

    Dvanáct utkání, přesně tolik drželi fotbalisté Chelsea svou ligovou neporazitelnost, o kterou přišli až minulý víkend, když nezvládli londýnské derby s Tottenhamem. Především jejich defenzivní hra působila až nezvykle chaoticky, Spurs se prosadili hned třikrát a díky jasnému vítězství svého městského rivala předskočili v tabulce. Blues se tak propadli na čtvrtou pozici a absolutní špička tabulky se jim začíná vzdalovat, vždyť vedoucí Manchester City je napřed už o sedm bodů. Ve čtvrtek si svěřenci Maurizia Sarriho zvedli sebevědomí, když v Evropské lize smetli PAOK Soluň 4:0. Proti Fulhamu, se kterým v rámci anglické nejvyšší soutěže prohrála jen jedno z šestadvaceti vzájemných utkání, se Chelsea dost možná bude muset obejít bez s poraněným kotníkem bojujícího Edena Hazarda.
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Tento hrací den anglické Premier League se nese ve znamení tří derby, my se v tomto online přenosu zaměříme na souboj dvou londýnských celků – Chelsea přivítá Fulham. Začínáme ve 13:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 4. Pedro (Kanté), 82. Loftus-Cheek (E. Hazard)

    Karty:   69. Azpilicueta (CHE), 83. Morata (CHE) – 54. Odoi (FHM)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:17.
    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), David Luiz, Rüdiger, Alonso (78. Zappacosta) – Kanté, Jorginho, Kovačić (67. Loftus-Cheek) – Pedro, Giroud (70. Morata), E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Zappacosta, Christensen, Fàbregas, Loftus-Cheek, Willian, Morata.

    Fulham FC: S. Rico – C. Christie, Odoi, Mawson, Le Marchand – Chambers, Seri – Johansen (46. Ayité), Cairney (C) (76. Kebano), R. Sessegnon (46. Kamara) – A. Mitrović.
    Náhradníci: Bettinelli – Ream, Bryan, Ib. Cissé, Kebano, Ayité, Kamara.

    Rozhodčí: Craig Pawson – Ian Hussin, Richard West

    Diváci: 40551
    thejrc.org