Dánsko – Norsko 3:9 (kon.) | Slovensko – Japonsko 15:1 (kon.) | Švýcarsko – Německo 13:1 (kon.)
Kanada – Singapur 4:4 (kon.) | Lotyšsko – Česko 4:3 (kon.) | Estonsko – Polsko 4:3 (kon.)
konec
Kanada
4:4 (1:2, 1:2, 2:0)
Singapur
Neděle 02.12.2018, 15:10 • Aréna Sparta • Mistrovství světa • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a zase někdy u onlajnu na počtenou! (17:19:27)
     
    Střely ve třetí třetině: 10 – 9
     
    Nejlepší hráči:

    Singapur – Juin Jie Ng
    Kanada – Valtteri Viitakoski
     
    Je konec! Kanada ještě měla v poslední vteřině velmi dobrou šanci, kdy však Brandon Barber mířil nepřesně. Nakonec zde tedy máme remízu, která může mrzet oba týmy, jelikož oba měly šanci na vstřelení rozhodující branky, i když Kanada o něco více. Ta však může být ráda, že nakonec alespoň dotáhla stav na remízu, když dvakrát proměnila jednu a tu samou pětiminutovou přesilovou hru.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vyloučení v týmu Singapur (Hamka Shah – 2 min., Zvedání soupeřovy hole).
     
    59:32
    Kanadští hráči se ještě snaží s výsledkem něco udělat a jsou rozestavěni na útočné polovině, navíc ještě budou hrát přesilovou hru!
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:47
    Kanada si zažádala o video review! Popravdě nevím úplně z jaké situace si Kanada myslí, že vstřelila branka, každopádně branka, které ani nebylo dosaženo, není uznána.
     
    58:23
    Asi ne překvapivě se ke střele nakonec dostal Valtteri Viitakoski, jenž si míček chvilku šteloval, přesto trefil jednoho z hráčů Singapuru.
     
    58:20
    Oddechový čas je celkem pochopitelnou záležitostí, jelikož Kanada má ideální šanci na vstřelení branky, jelikož bude zahrávat volný úder z hranice brankoviště.
     
    58:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:39
    Taylor Walsh hraje dnes také rozhodně povedený zápas. Zase získal míček a posílal ho na Laquerreho, který ho však nedokázal zpracovat, neb přihrávka šla trošku za něj.
     
    56:50
    Třetí třetina se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci a my zde máme stále nerozhodný stav! Uvidíme jestli ještě jeden z týmů dokáže skórovat.
     
    55:47
    Adrien Matthews předvedl parádní obranný zákrok a jen díky němu nemohl dorážet volný singapurský hráč do prázdné brány.
     
    54:55
    Francis Lavergne vypíchl míček svému soupeři a posílal ho na svého spoluhráče s číslem devadesát jedna.Tentokrát se Valtteri Viitakoski nedostal ke střele.
     
    54:34
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:12
    Singapur hraje v plném počtu!
     
    53:35
    Matthew Smith se mohl stát z nahravače střelcem! Dostal se k němu míček a Smith mířil na přední tyč, tam byl však úspěšný Jay Pal Sidhu.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Landriault (Grenapin), 25. Barber (Viitakoski), 51. Viitakoski (Smith), 53. Viitakoski (Smith) – 8. R (Sutiman), 14. Sutiman (Tan), 26. Ng (Ramlee), 29. Ng (Shaharudin)

    Karty: 1 16. Kuysten (KAN)


    Kanada: Shipp (Amdur) – Lavergne, Kuysten, Matthews, Ta. Walsh, T. Brush, Ulli-Vanasse, M. Brush – Barber, Tr. Walsh, Viitakoski – Laquerre, Buck, Smith – Petrie, Grenapin, Inouye – Landriault, Kostuch.
    Singapur: Sidhu (Roslan) – Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Lee, Tan – Lim, Seow, Ng – Zubir, R, Pasupathy – Phua, Sorreda, Sutiman – Ramadhan, See, Chua.

    Rozhodčí: Alakare, Vilkki

    Diváci: 316
    bahis siteleri