New Jersey – Tampa 1:5 (kon.) | Nashville – Buffalo 2:1 (kon.) | Dallas – Edmonton 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Edmonton Oilers
Úterý 04.12.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Mikko Koskinen je znovu na střídačce a Oilers to ještě zkouší opět při hře bez brankáře.
     
    59:25
    Radek Faksa fauloval na pravé straně obranného pásma a dostal dvě minuty za podržení.
    57:46 Esa LINDELL - 4:1
     
    57:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Anton Chudobin hrudí vyrazil ránu Oilers z vrcholu mezikruží a ESA LINDEL z levého rohu obranného pásma vyhodil puk až do prázdné brány! V American Airlines Center je hotovo.
     
    57:15
    Gavin Bayreuther vyhodil puk přes ochranné sklo z obranného pásma a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    56:44
    Mikko Koskinen zamířil na střídačku a Edmonton se snaží vykřesat naději při hře bez brankáře!
    54:36 Jujhar KHAIRA - 3:1
     
    54:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUJHAR KHAIRA si na ose útočného pásma najel na přihrávku Leona Draisaitla z pravého křídla a poté na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl k bekhendové střele, kterou Anton Chudobin neudržel, a z dorážky poslal puk těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči – 3:1! Asistence: Leon Draisaitl a Chris Wideman.
    49:01 Alex Chiasson předvedl ostrý hit a vyvolal velkou melu!
     
    49:01
    Alex Chiasson v rohu obranného pásma ostrým hitem narazil na hrazení Tylera Seguina a vyvolal obrovskou potyčku, během které byli nejvíce aktivní Devin Shore a Darnell Nurse, kteří si vyměnili několik tvrdých a nekompromisních úderů, oba ale zůstali na nohou. Alex Chiasson dostal dvě plus dvě minuty za hrubost a vražení na hrazení, zatímco Roope Hintz dvě plus dvě minuty za hrubost. Devin Shore a Darnell Nurse dostali pět minut za bitku. Oilers závěr neunesli.
     
    48:16
    Zack Kassian napadl rozhodčí a dostal desetiminutový osobní trest plus trest do konce utkání.
    47:24 Jamie BENN - 3:0
     
    47:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Gavin Bayreuther si najel na ose útočného pásma na krátkou zpětnou přihrávku Alexandra Radulova z pravého křídla a parádní kolmou přihrávkou od modré čáry našel u pravé tyče JAMIEHO BENNA, který do ní vložil hůl a poslal puk do bližšího pravého horního rohu brány! Dallas využil přesilovou hru a vede už o tři góly. Asistence: Gavin Bayreuther a Alexandr Radulov.
     
    46:44
    Zach Kassian byl vyloučen na dvě minuty po poskytnuté výhodě za nedovolené bránění a Dallas si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.
    43:49 Gavin Bayreuther a jeho rána končící na horní tyči brány!
     
    43:49
    Gavin Bayreuther si najel na ose hřiště na zadovku od spoluhráče a parádní ranou bez přípravy mířil do pravého horního rohu brány, puk se ale nakonec od horní tyče odrazil do hry!
    41:51 Brett RITCHIE - 2:0
     
    41:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Matthias Janmark na pravém křídle předvedl nádhernou individuální akci, když pohybem před střídačkou zmátl protihráče a mezi dvěma hráči Edmontonu se protáhl k přední tyči, kde mu sice kotouč sjel z hole, na vzdálenější levé tyči se ale rychlou střelou prosadil BRETT RITCHIE, který z úhlu zamířil mezi vyrážečkou a pravým betonem přesouvajícího se Mikka Koskinena do sítě! Dallas vede 2:0. Asistence: Mattias Janmark.
    32:36 Tyler Seguin trefil tyč a poté si mohl připsat asistenci!
     
    32:36
    Tyler Seguin krásnou střelou zápěstím z bodu pravého kruhu orazítkoval přední tyč brány a v levém kruhu se poté dostal k diagonální přihrávce, kterou na vzdálenější pravé tyči oslovil Jamieho Benna, domácí kapitán ale z úhlu Mikka Koskinena mezi betony prostřelil!
    31:02 Mikko Koskinen ukradl gól domácímu Devinovi Shoreovi!
     
    31:02
    Devin Shore si najel na bodu levého kruhu na parádní diagonální přihrávku Jamieho Benna od pravé tyče a bez přípravy pálil do odkryté brány, jenže Mikko Koskinen předvedl úžasný přesun, po kterém kotouč dokázal fantasticky zastavit!
     
    30:02
    Matt Benning byl vyloučen za držení hole a Stars si po reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru.
    29:38 Nebezpečný odraz málem přinesl Edmontonu gól na 1:1
     
    29:38
    Oilers vypálili od modré čáry nepřesně a puk se od hrazení za bránou odrazil nepříjemně do brankoviště, ve kterém došlo k několika odrazům, Anton Chudobin ale puk zalehl!
    24:05 Leon Draisaitl mohl vyrovnat skóre po přečíslení 2 na 1!
     
    24:05
    Útočník Leon Draisaitl na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které zakončil rychlou střelou zápěstím, na přední tyči ji ale Anton Chudobin zastavil pod svým pravým betonem!
     
    11:49
    Anton Chudobin dostal dvě minuty za nedovolené bránění a trest za něj odpyká útočník Roope Hintz. Oilers si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
    10:59 Jason DICKINSON - 1:0
     
    10:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Brett Ritchie v levém rohu útočného pásma vyhrál důležitý osobní souboj a zpětnou přihrávkou našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování Mattiase Janmarka, který rychlou diagonální přihrávkou poslal puk na vzdálenější pravou tyč, kde bez přípravy zametl puk po ledě do prázdné brány JASON DICKINSON – 1:0! Asistence: Mattias Janmark a Brett Ritchie.

     
    Edmontonu dnes bude chybět kvůli nemoci největší hvězda Connor McDavid, který odehrál v základní části 222 zápasů v řadě a s playoff celkem 235. Oilers budou hrát na sedm obránců. Connora McDavida totiž nahradí Chris Wideman.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Dickinson (Janmark, B. Ritchie), 42. B. Ritchie (Janmark), 48. Ja. Benn (Bayreuther, Radulov), 58. Lindell – 55. Khaira (Draisaitl, Ch. Wideman)


    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell, Heiskanen, Bayreuther, R. Polák, Hanley, Fedun – Ja. Benn (C), Seguin (A), Spezza (A) – D. Shore, Hintz, Radulov – Ničuškin, Faksa, Pitlick – Janmark, Dickinson, B. Ritchie. Hlavní trenér: Jim Montgomery.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Klefbom, A. Larsson (A), Nurse, K. Russell, Gravel, Benning, Ch. Wideman – Draisaitl, Lucic (A), Chiasson – Nugent-Hopkins (A), Caggiula, Puljujärvi – Brodziak, Khaira, Kassian – Rattie, P. Russell. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Corey Syvret. Čároví: Mark Shewchyk, Brad Kovachik

    Diváci: 18125
    bahis siteleri