Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 04.12.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:59
    Klukovina Dominika Graňáka. Ten se snažil zastavit hráče, který si jej prohodil, i když za ním byli další Hradečtí. Teď inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a na koni budou zase Oceláři.
     
    46:02
    Z třinecké střídačky se najednou ozvaly čtyři obrovské rány, když Roberts Bukarts rozmlátil svojí hokejku o mantinel. Ta se rozpadla na tři kusy. Lotyšský forvard každopádně inkasuje dvě minuty za nesportovní chování. Obrovská nedisciplinovanost třineckého útočníka.
     
    33:23
    A je tu přesilovka pět na tři pro Mountfield! Jakub Matyáš inkasuje dvě minuty za pozdní dohrání.
     
    32:07
    Teď se dějí velké věci. Třinec dostal trest za příliš mnoho hráčů na ledě a navíc tam došlo ještě k velkým protestům. Vladimír Roth zlomil vzteky hůl o mantinel a dostal osobní trest. Hradec hraje přesilovku čtyři na tři.
     
    31:01
    Ethan Werek byl před bránou až příliš aktivní a dostal dvě minuty za sekání. Nejrychleji tam byl Mislav Rosandič, který jej odstrčil a dostal dvě minuty za hrubost.
     
    21:04
    Dominik Graňák si pomohl sekáním a oslabil svůj tým.
    15:39 Roman Kukumberg (HKM)
     
    15:39
    Jenže je tu další trest na straně domácích. Roman Kukumberg dostává 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku.Třinec tedy hraje přesilovku čtyř proti třem. Trest odpyká Patrik Miškář.
     
    15:13
    Síly na ledě se vyrovnají. Tomáš Marcinko ve snaze dorážet sekl hradeckého gólmana do lapačky a pak zvedl a ukazoval, že nic neudělal. Ale přesně na to zareagoval sudí pozdním zdvižením své pravé ruky.
     
    14:53
    Dominik Graňák je prvním vyloučeným hráčem Mountfieldu HK. Za katr odchází za nedovolené bránění.
     
    12:11
    Uprostřed hřiště došlo nejprve ke srážce dvou hráčů. Hra pak plynula dál, až se v mém zorném poli najednou zjevila letící hokejka domácího hráče. Ethan Werek je vyloučen za nedovolené bránění, takže to pravděpodobně nebylo v rámci pravidel. Hradec bude mít po komerční přestávce k dispozici první přesilovku utkání.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 4. Dragoun (Zámorský), 10. Vincour (R. Pavlík, Dragoun), 52. Dragoun (M. Chalupa), 52. Graňák (Bičevskis) – 1. Galvinš (Polanský, Adamský), 13. Hrňa


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Piché, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Cibulskis – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Rákos (A), Bičevskis, Miškář – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Adámek, Gernát, D. Musil, Galvinš, Roth, M. Doudera, Matyáš – Martin Růžička (A), Marcinko (A), Hrňa – Svačina, Polanský, Adamský (C) – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – O. Kovařčík, Chmielewski, Christov.

    Rozhodčí: Hejduk, Hribik – Kis, Hanzlík

    Diváci: 4207
    thejrc.org