Omsk – Čeljabinsk 2:3 (po pr.) | Minsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 6:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:0 (0:0, 3:0, 3:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 04.12.2018, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:53:27)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 10 500 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Střely na branku: 39 – 24
     
    Je konec! Petrohrad dnes svého soupeře přejel jako parní válec a vítězí vysoko 6:0! Domácí v závěrečné části předvedli skvělý výkon a přidali další tři branky. Hned v úvodu se v přesilovce trefil Maxim Karpov! Ve 47. minutě přidal pátou branku výborně hrající Jarno Koskiranta! Poté se utkání pouze dohrávalo, ale tři minuty před koncem se ještě dokázal prosadit Alexej Byvalcev!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Diváci stojí na nohou a odměňují Petrohrad za předvedený výkon potleskem ve stoje.
     
    59:10
    Viktor Tichonov si brousil zuby na přihrávku mezi kruhy, ale těsně před talentovaným hokejistou stačil zasáhnout jeden z obránců v bílém dresu.
     
    58:25
    Nikita Setdikov ujel obraně soupeře, jenže v tísni si nedokázal kotouč srovnat na čepeli a jeho bekhendový blafák úspěch nepřinesl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Andrej Kuzmenko napadal Galuzina při rozehrávce za brankou Torpeda. Hostující zadák situaci ustál a nenechal se obrat o kotouč.
    56:52 Alexej BYVALCEV - 6:0
     
    56:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě jeden zásah na závěr! Exhibice Petrohradu nadále pokračuje! Alexandr Barabanov se skvěle vymotal zpoza branky, poslal přihrávku mezi kruhy a ALEXEJ BYVALCEV pohotově zakončil! Asistence: Alexandr Barabanov, Vladislav Gavrikov.
     
    55:33
    Ketov se vrátil do obranného pásma a v jeho rohu uspěl v přetlačované o kotouč. Nikdo z hráčů v modrých dresech jeho vyhození nezastavil.
     
    55:10
    Pavel Dacjuk dirigoval rozehrávku Petrohradu na modré čáře. Zkušený ruský hokejista hledal Plotnikova, jenže ten byl těsně bráněn.
     
    54:36
    Vladimir Galuzin dostal přihrávku do jízdy, jenže vinou špatného zpracování se nechal obrat o kotouč. Nikdo v bílém odražený puk nezískal.
     
    54:10
    Nikita Setdikov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, navedl si kotouč na forhend, jenže jeho ránu zápěstím Šesťorkin viděl.
     
    53:45
    Jevgenij Ketov si hokejkou zaklepal o přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho rána nebyla nebezpečná. Domácí hráč navíc při zakončení zlomil hůl.
     
    53:15
    Barabanov vyslal zajímavou přihrávku do útočného pásma, nicméně nikdo v modrém dresu za jeho pobídkou nespěchal.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Chafizullin (A. Bělov, Ketov), 25. N. Gusev (Karpov), 37. Kuzmenko (Barabanov), 41. Karpov (N. Gusev), 47. Koskiranta (Karpov, N. Gusev), 57. Byvalcev (Barabanov, Gavrikov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – A. Bělov, Tokranov, Gavrikov, Rundblad, Zubarev, Chafizullin, Sjomin – Dacjuk, V. Tichonov, S. Plotnikov – Karpov, Koskiranta, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Ketov, Kablukov, Jakupov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (47. D. Kostin) – Bodie, Holm, Barancev, Orlov, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Sabolič, Galuzin, Calof – D. Sjomin, Šenfeld, Verjajev – Markovin, Makarenko, Smolin – Setdikov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenov – Viljugin, Palej

    Diváci: 10 500
    thejrc.org