NY Islanders – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – Calgary 6:9 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 6:3 (kon.)
Florida – Boston 5:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 5:2 (kon.) | Detroit – Tampa 5:6 (1:2 po s.n.)
Buffalo – Toronto 3:4 (po pr.) | Vegas – Washington 5:3 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 05.12.2018, 01:35 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:57 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    64:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tři vteřiny před koncem je rozhodnuto a vítězství si připisuje Toronto! Kapanen se dostal do pásma soupeře po levé straně, kde následně posunul kotouč za sebe na AUSTONA MATTHEWSE, jenž si ho podržel před Sobotkou a posléze vypálil přesně do pravé šibenice! Asistence: Kasperi Kapanen a Jake Gardiner.
    54:47 Patrick MARLEAU - 3:3
     
    54:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hodně nešťastný gól pro domácí a je tak opět srovnáno! Riellyho střela od modré letěla vedle levé tyče, ale od mantinelu se odrazila k pravé tyči, kde byl připraven PATRICK MARLEAU, který zakončil nad beton Ullmarka. Asistence: Morgan Rielly a Auston Matthews.
    52:57 Jack EICHEL - 3:2
     
    52:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! JACK EICHEL se dostal k puku od modré čáry a posléze se parádně dostal přes obránce a následně vypálil k pravé tyči a připsal si tak druhou trefu v dnešním střetnutí! Asistence: Sam Reinhart.
    42:39 Jack EICHEL - 2:2
     
    42:39
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je opět srovnáno! Po bojích před hostující bránou se následně dostal ke kotouči Rasmus Ristolainen, který ho ihned poslal na JACKA EICHELA a ten z levého kruhu vypálil z první do odkryté svatyně Toronta. Asistence: Rasmus Ristolainen a Jeff Skinner.
    39:50 Jake GARDINER - 1:2
     
    39:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Fantastický gól a Maple Leafs jdou opět do vedení! Marner se pěknou otočkou na levé straně snažil nají před bránou Tavarase, který měl ovšem puk na dlouho hůl, ale fantasticky jej poslal za sebe, kde už měl mnohem snazší práci JAKE GARDINER, který zakončil do poloprázdné brány. Asistence: John Tavares a Mitchell Marner.
    34:01 Sam REINHART - 1:1
     
    34:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Skvělá teč a je srovnáno v tomto skvělém zápase! Frederik Andersen měl naprosto zakrytý výhled a tak to z levé strany zkusil Nathan Beaulieu, který zamířil do levé šibenice, ale jeho ránu ještě skvěle tečoval SAM REINHART, jenž rozjásal domácí fanoušky v KeyBank Centeru. Asistence: Nathan Beaulieu, Rasmus Ristolainen.
    28:33 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    28:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají brankový účet a jdou tak do vedení! Střela hostujícího hráče Hainseye byla zblokována, ovšem kotouč vyskočil do vzduchu, kde jej zpracoval rukavicí AUSTON MATTHEWS, který si poté objel branku a zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Ron Hainsey.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 35. S. Reinhart (Beaulieu, Ristolainen), 43. Eichel (Ristolainen, Skinner), 53. Eichel (S. Reinhart) – 29. Matthews (Hainsey), 40. Gardiner (Tavares, Marner), 55. Marleau (Rielly, Matthews), 65. Matthews (Kapanen, Gardiner)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Bogosian (A), Dahlin, Ristolainen, Pilut, C. Nelson, Beaulieu – S. Reinhart, Eichel (C), Skinner – Okposo (A), Mittelstadt, T. Thompson – Sobotka, Rodrigues, Sheary – Girgensons, Jo. Larsson, Berglund.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Ožiganov, Dermott – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Matthews, Marleau (A) – Co. Brown, Kadri, P. Lindholm – A. Johnsson, F. Gauthier, Ennis.

    Rozhodčí: Kendrick Nicholson, Wes McCauley – Darren Gibbs, Travis Gawryletz
    thejrc.org