NY Islanders – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – Calgary 6:9 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 6:3 (kon.)
Florida – Boston 5:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 5:2 (kon.) | Detroit – Tampa 5:6 (1:2 po s.n.)
Buffalo – Toronto 3:4 (po pr.) | Vegas – Washington 5:3 (kon.) | Vancouver – Minnesota 2:3 (kon.)
Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 05.12.2018, 04:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:15 Alec MARTINEZ - 1:2
     
    54:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se konečně dočkali a výrazně dramatizují závěr třetí třetiny! Brown na pravém křídle přenechal kotouč Kopitarovi, který z úrovně koncové čáry našel před brankovištěm ALECA MARTINEZE a ten zblízka umístil puk k pravé tyči Adina Hilla. Defenzivní part úplně nezvládli vracející se Galchenyuk a Schmaltz. Asistence: Anže Kopitar, Dustin Brown.
    25:56 Nick SCHMALTZ - 0:2
     
    25:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes využívají přesilovku a vedou o dva góly! Keller nezpracoval prudký křižný pas do levého kruhu, musel se pro puk vracet k mantinelu a od něj ho poslal na modrou čáru. Ekman-Larsson otočil doprava na NICKA SCHMALTZE a ten propálil Quicka, který o pár vteřin dříve přišel o hokejku. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
    18:25 Lawson CROUSE - 0:1
     
    18:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes už pojedenácté v sezóně skórují v oslabení! Hill pravou nohou vykopl střelu Adriana Kempeho. Hjalmarsson okamžitě vyslal na zteč Archibalda, jenž přihrál za obranu LAWSONU CROUSEOVI. Ten byl faulován Phaneufem, ale bekhendem ještě stihl ťuknout do kotouče, jenž prošel mezi nohama Quicka za brankovou čáru. Asistence: Josh Archibald, Niklas Hjalmarsson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 55. Martinez (Kopitar, D. Brown) – 19. Crouse (J. Archibald, Hjalmarsson), 26. Schmaltz (Ekman-Larsson, Keller)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, Fantenberg, Phaneuf – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, J. Carter (A), Clifford – Luff, Kempe, Wagner – Amadio, N. Thompson, Leipsic.
    Arizona Coyotes: Hill (Pickard) – Connauton, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Chychrun, Oesterle, Goligoski – Keller, Schmaltz, Galchenyuk – Fischer, Stepan (A), Pánik – Hinostroza, Richardson, Kempe – J. Archibald, Cousins, Crouse.

    Rozhodčí: Dwyer, Rank – MacPherson, Miller

    Diváci: 17 203
    bahis siteleri