Burnley – Liverpool 1:3 (kon.) | Fulham – Leicester 1:1 (kon.) | Wolverhampton – Chelsea 2:1 (kon.)
Everton – Newcastle 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Arsenal 2:2 (kon.) | Tottenham – Southampton 3:1 (kon.)
konec
Manchester United
2:2 (1:1)
Arsenal FC
Středa 05.12.2018, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Anglická Premier League má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Manchester United a Arsenal FC.
     
    Manchester United

    Fotbalisté Manchesteru United stále hledají ideální herní rytmus, momentálně to stačí na osmou pozici Premier League, což je rozhodně málo. Rudí ďáblové mají na svém kontě dvaadvacet bodů, přičemž na vedoucí Citizens ztrácejí propastných devatenáct bodů. Domácí celek dnešního utkání navíc nevyhrál poslední tři ligové zápasy, ten poslední se uskutečnil na půdě Southamptonu, který dokonce už vedl o dvě branky, Mourinhova družina nakonec srovnala na konečných 2:2. Manchester United překvapivě získal více bodů na hřištích soupeřů, než na domácí půdě. Na Old Trafford se mu zatím podařilo nasbírat pouze jedenáct bodů, přičemž zde přišel o body už ve třech případech.
     
    Arsenal FC

    Na opačné straně stojí londýnský Arsenal, který si v letošním ročníku počíná lépe, neboť se v tuto chvíli nachází na průběžné čtvrté pozici, nicméně pátý Tottenham má pouze horší skóre. Arsenal se narozdíl od svého soupeře drží v úctyhodné vlně, neprohrál totiž posledních dvanáct ligových zápasů. Naposledy tomu tak bylo ve druhém kole, ve kterém Gunner nestačili na Chelsea. Arsenal navíc zvládl poslední dva zápasy na jedničku, nejprve si totiž poradil s Bournemouthem, posléze na domácím stadionu zdolal Tottenham, který odjel s prohrou 2:4. Arsenal se v tabulce venkovních celků řadí na pátou pozici, z šesti odehraných zápasů prohrál pouze jedinkrát, nicméně vedoucí Tottenham má o tři zápasy více.
    Marouane Fellaini rozhodl poslední vzájemný zápas těchto dvou celků. Tehdy Manchester United vyhrál díky brance z nastaveného času 2-1.

     
    Úvodní sestavy:

    Manchester United: de Gea – Bailly, Smalling (C), Rojo – Dalot, N. Matić, A. Herrera, Darmian – Lingard, Martial – Rashford.
    Náhradníci: Romero – Fellaini, R. Lukaku, Mata, McTominay, P. Pogba, A. Valencia.

    Arsenal FC: Leno – Papastathopoulos, Mustafi, Holding – Bellerín, Torreira, Guendouzi, Kolašinac – Ramsey (C), Iwobi – Aubameyang.
    Náhradníci: Čech – Alnaní, A. Lacazette, Lichtsteiner, Maitland-Niles, Nketiah, Mchitarjan.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Hned v samotném úvodu se podél autové čáry prodíral vpřed Darmian, nakonec ale daleko nedoběhl. Arsenal si vyzkouší autové vhazování zprava.
     
    4
    Poprvé okusil práci s míčem španělský brankář de Gea, který tak založil akci svého celku. Martialovi se před pokutovým územím nepodařilo prohodit míč na Rashforda.
     
    5
    Rudí ďáblové si vyzkoušeli další autové vhazování, po kterém jsme sledovali úvodní ofsajd zápasu. Zjevil se v něm levý obránce Darmian.
     
    6
    Baily v obležení několika protihráčů zvolil celkem riskantní manévr, který ale prošel. Posléze to přímo na bránu zkoušel Rashford, který našel střed brány.
     
    7
    Kolašinac obstaral autové vhazování z levé strany. Jako adresáta si vybral Iwobiho, který nevyzrál na Smallinga. Arsenal se ale rychle dostal zpět k balónu.
     
    8
    U středového kruhu skončil na zemi Martial, přičemž se nedovoleným zákrokem prezentoval Guendouzi. Domácí rozehráli volný kop narychlo.
     
    9
    Míč se opět dostal mimo hrací plochu, jako poslední se ho dotkl křídelník Lingard. Kolašinac tak měl další práci, nicméně Bailly tentokráte vyzrál na Iwobiho.
     
    10
    Obrannou povinnost si splnil zadák Sokratis, který odrazil útok domácího celku. Manchester United tak obstaral úvodní rohový kop tohoto zápasu, na přední tyči ale zasahoval Torreira.
     
    11
    Jenomže hostující obrana měla další práci, do šestnáctky se snášel další centr, který si na hruď zpracoval Ramsey, který ho nekompromisně poslal na druhou stranu.
     
    12
    Zdálo se, že Guendouzi byl zastaven nedovoleným zákrokem, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Herrera ale postupný útok svého celku úplně zabrzdil.
     
    13
    Snad poprvé se dostal k míči nevýrazný Aubameyang, který se nedokázal prohnat kolem Darmiana. I přesto se za druhým jmenovaným nacházel Smalling.
     
    14
    Hodně hraniční zákrok vytasil obránce Sokratis, který sice odstrčil Rashforda od balónu, i tak se jednalo o nesmírně riskantní zákrok uvnitř pokutového území.
     
    15
    Bailly se nadechl k parádnímu vyvezení míče, což se chystala narušit hned dvojice protihráčů, které se to ale nepovedlo. Domácí tak zůstávají s míčem na útočné polovině.
     
    16
    Před malým momentem jsme sledovali celkem zdlouhavou kombinaci v podání domácích hráčů. K míči zavítala snad kompletní obranná linie.
     
    17
    Také Arsenal si přichystal úvodní rohový kop, o jeho zisk se postaral rychlonohý Iwobi. K rozehrávce se postavil Torreira, který našel pouze obětavého Lingarda.
     
    18
    De Gea ihned po zachycení míče odkopl na druhou stranu, kde měl velké problémy Guendouzi, jenž nakonec dokázal v tísni odkopnout balón za postranní čáru.
     
    19
    Obrana Arsenalu byla na malý moment rozestoupená, nicméně soupeř toho nedokázal využít. Bailly vypustil ze své kopačky příliš nepřesnou přihrávku.
     
    20
    Sokratis dlouho hledal vhodného adresáta, nakonec si vybral vedle stojícího Holdinga, který rovněž dlouho váhal s přihrávkou. Domácí vzorně napadají rozehrávku.
     
    21
    Až nyní se za obranu dokázal natlačit Ramsey, který ihned přihrával pod sebe, kde se zjevil pouze jeden z protihráčů. Arsenal se konečně rozhodl zrychlit akci.
     
    22
    I další akce byla tažena po levém křídle, nicméně se stejným výsledkem. Hosté se tak ke střele nedostali, de Gea se tak dostane k odkopu od své branky.
     
    23
    Ramsey neúnavně napadal rozehrávku soupeře, čímž donutil Baillyho ke zpětné přihrávce až na de Geu. Zdá se, že Manchester United nechce riskovat.
     
    24
    Máme za sebou něco málo přes dvacet minut, zatím na úvodní branku čekáme. Sledujeme vyrovnanou podívanou, přičemž jsme ještě neviděli žádnou šanci.
     
    25
    Hluboko ke své šestnáctce se zatáhl také Matić, který ale nedokázal založit akci svého celku. Na druhé straně sledujeme trpělivou kombinaci v podání Arsenalu.
     
    26
    Tak trochu nešťastně fauloval domácí Lingard, který zavadil nohu Torreiry. Gunners okamžitě rozehráli, Kolašinac na levém křídle spolupracuje s Guendouzim.
     
    26
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Získaný rohový kop končí úvodní brankou dnešního zápasu! K oné rozehrávce se i tentokráte postavil maličký Torreira. Jeho centr směřoval na SKHODRANA MUSTAFIHO, jehož důrazná hlavička směřovala přímo doprostřed branky. De Gea dokázal reflexivně zakročit, avšak míč vyrazil pouze za sebe, načež Herrera vykopával míč už za brankovou čárou. Hlavní sudí ukázal na střed hřiště, balón byl totiž za čárou!
    26. Shkodran MUSTAFI - 0:1
     
    27
    Tohle bude pro domácí celek hodně těžký úkol, budou muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu ale zbývá ještě dostatek času.
     
    28
    Iwobi nyní nezvolil ideální řešení akce, neboť Aubameyangovi věnoval přihrávku do špatného prostoru. Domácí se tak dostávají k územní převaze.
     
    29
    S tím souviselo také autové vhazování v podání Darmiana, po kterém velmi dobře zasahoval Ramsey, který sice obral soupeře o míč, nicméně k němu se dostal vedle stojící Matić.
     
    30
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Rudí ďáblové si vypracovali velice zajímavou standardku, ke které se postavil obránce Rojo. Jeho technickou ránu dokázal Leno vyrazit do strany, kam jako první přispěchal Herrera, jehož zpětná přihrávka našla volného ANTHONYHO MARTIALA, který placírkou prostřelil míč do sítě.
    30. Anthony MARTIAL - 1:1
     
    32
    Po vyrovnávací brance se nám hra o poznání vyrovnala, momentálně sledujeme další kombinaci Arsenalu, do které se zapojil také brankář Leno.
     
    33
    Následnou akci táhl po levém křídle Ramsey, který zřejmě prováhal ideální moment k přihrávce. Místo toho si navedl míč na pravačku, střelu ale srazil Smalling.
     
    34
    Arsenal měl k dispozici další rohový kop, který byl rozehrán cvičeným signálem. Opět se do vzduchu dostával Mustafi, před kterým ale zasáhl pozorný Rashford.
     
    35
    Vypadá to, že se bude střídat. Holding se po jednom z předchozích soubojů zranil, ze scénu ho vynesly nosítka. Za postranní čárou se už vysvlekává Lichtsteiner.
     
    36
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Rob Holding, přichází Stephan Lichtsteiner.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Shkodran Mustafi (Arsenal FC).
     
    38
    Manchester United zahrával takový vylepšený rohový kop. Rashford našel za pokutovým územím volného Roja, který ale nedokázal propálit hustý blok protihráčů.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Marcos Rojo (Manchester United).
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Na hrací ploše se začíná přiostřovat. Torreira se manévrem dostal kolem Lingarda, který taktickým zákrokem přerušil hru. Hlavní sudí i tentokráte tasil žlutou kartu.
     
    41
    Aby toho nebylo málo, tak se bude opět žlutit. Tentokráte Bellerín netrefil míč, místo toho zasáhl nohu Darmiana, za což si také vysloužil žlutou kartu.
     
    42
    K výkopu od své branky se dostal brankář Leno, který poprvé zapojil do hru nového muže na hrací ploše Lichtsteinera. Tento zkušený zadák z první přeposlal na Torreiru.
     
    42
    Matić rovněž taktickým zákrokem překazil akci soupeře, hlavní sudí i tentokráte vytáhl žlutou kartu. V posledních minutách je hra často přerušována.
     
    43
    Na druhé straně si to mezi přesilu protihráčů namířil Rashford, který si raději počkal na podporu spoluhráčů. Posléze do šestnáctky přiletěl centr, který odvracel Guendouzi.
     
    44
    Ani tentokráte to nevypadá moc dobře. Na zeleném pažitu se totiž povaluje hostující Ramsey, který si vyžádal lékařské ošetření. Uvidíme, zda se bude střídat.
     
    45
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    45+2
    Ramsey už je zpět na hrací ploše, nakonec by se tedy střídat nemělo. Mezitím se domácí dostali na útočnou polovinu, kde Lingard nevybojoval volný kop.
     
    45+3
    Zdá se, že první poločasu další branku nenabídne. Oba celky se nacházejí daleko od branky svého soupeře, momentálně má míč na kopačkách Arsenal.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl hned dvě přesné trefy. V samotném úvodu byl směrem dopředu aktivnější Manchester United, avšak po několika minutách se začal probouzet také soupeř. Arsenal se nakonec dočkal kýžené branky, a sice se po rohovém kopu prosadil obránce Mustafi, na jehož brance má podíl také de Gea. Domácí se tak dostali do nelichotivé pozice, ze které se záhy dostali. O vyrovnávací branku se totiž postaral Martial, jenž využil přihrávky od Herrery. Koncovka poločasu nabídla celou řadu faulů, které přinesly žluté karty.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Henrich Mchitarjan.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Rojo se zmocnil míče ve středu hrací plochy, nakonec ho celkem zbytečně posílal až na nohu de Gey, který pro změnu ihned odkopával za středový kruh.
     
    49
    Posléze se Iwobimu podařilo dostat z obležení, načež to Lichtsteiner zkoušel kolmicí na Mchitarjana, který se k míči nedostal. Domácí jsou ale i nadále pod tlakem.
     
    50
    Talentovaný Dalot přijel pod nohy Kolašinacovi, který dokonce nevybojoval ani rohový kop. Sudí ukázal, že se bude odkopávat od branky španělského strážce tyčí.
     
    51
    Dalekonosný nákop směřoval na Rashforda, který se ale k míči rovněž nedostal. Pochvalu si zaslouží Mustafi, který posléze ještě spolupracoval s Lenem.
     
    52
    Podobně to před malým momentem zkoušel Darmian, jehož dalekonosný pas skončil daleko v zámezí. K autovému vhazování se už staví obránce Kolašinac.
     
    53
    Krátce poté jsme sledovali další autové vhazování, po kterém se u postranní čáry snažil prosadit Iwobi, který ale narazil na důrazného Darmiana.
     
    54
    Arsenal nyní nedokázal zachytit náběh Rashforda, který se naštěstí pro hosty zjevil ve velkém úhlu pro střelu. Místo toho připlachtil centr, který odklízel Sokratis.
     
    55
    Dnešní utkání doprovází celkem mohutný déšť, který byl důkladně vidět při předchozím záběru. Hráči v Anglii jsou na podobné počasí zvyklý, rozhodit by je to tak nemělo.
     
    56
    Velké starosti měla hostující obrana s rychlonohým Martialem, který se málem po přihrávce Lingarda dostal do zakončení. Včas ho ale zastavil důrazný Sokratis.
     
    57
    Aubameyang vůbec poprvé v dnešním utkání obdržel přihrávku za obranu, jenomže rychlostně ho stíhal Bailly, jenž nakonec vyhrál souboj o míč, za což si vysloužil ovace stadionu.
     
    58
    Herrera adresoval Rashfordovi složitou přihrávku, nicméně druhý jmenovaný dokázal rozvinout rychlou akci svého celku, Dalot ale z pravé strany neodcentroval přes Mustafiho.
     
    59
    Ve středu hrací plochy se nejlépe zorientoval Darmian, který ihned přeposlal míč na Matiće, jenž skončil na zemi. O nedovolený zákrok se postaral Torreira.
     
    60
    Rojo si gestem ruky řekl o náběh Martiala, který se skutečně k míči dostal. Domácí se nakonec dostali z ošemetné situace, Arsenal stále běhá za balónem.
     
    61
    Po delší době jsme se dočkali zakončení. Zhruba ze třiceti metrů to zkoušel Rojo, který mířil pod břevno. Tam strčil rukavici Leno, následovat bude rohový kop.
    Anthony Martial je teprve druhým hráčem Manchesteru United, kterému se povedlo v den narozenin vstřelit branku. Jako první se k tomu dostal Rooney, který se o branku postaral v roce 2004.

     
    62
    V posledních minutách se rozhodně nenudíme. Iwobi našel kolmicí za obranou Kolašinace, který ještě přihrával pod sebe na Aubameyanga, s čímž ale počítal také Smalling.
     
    63
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Romelu Lukaku.
     
    64
    Na zemi skončila dvojice protihráčů, na scénu tak přispěchaly lékařské personály. Na nic vážného to ale nevypadá, oba hráči by měli pokračovat ve hře.
     
    65
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Alexandre Lacazette.
     
    66
    Sokratis se ujal rozehrávky volného kopu z vlastní poloviny. Nepřesným přenesením hry se pokoušel najít Lichtsteiner, který měl co dělat, aby míč zachytil před postranní čárou.
     
    67
    Napadající Lukaku se prezentoval nedovoleným zákrokem, který musel snést právě Lichtsteiner. Arsenal tak bude opět rozehrávat z vlastní poloviny hrací plochy.
     
    68
    Rashford u postranní čáry stíhal Lichtsteinera, který pádu na zem hodně přidal. Hlavní sudí chvíli váhal, nakonec ale odpískal ve prospěch Gunners.
     
    68
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Záhy tu máme druhou branku v domácí síti! Vše začalo obrovskou chybou domácího Roja, který přihrál přímo na nohu Lacazetta. Francouzský forvard si dvakrát vyměnil míč s Mchitarjanem, načež se ke krkolomné střele přeci jenom dostal ALEXANDRE LACAZETTE, který s přispěním Roja vstřelil vedoucí branku.
    68. Alexandre LACAZETTE - 1:2
     
    69
    Manchester United právě vstřelil branku!
    To jsou věci, najednou tu máme rychlou odpověď! Rojo vyprodukoval dalekonosný pas na Lukakua, který si dokázal míč pohlídat, avšak poté uskočil na nohu Kolašinace. Ten si na vlastním malém vápně neporozuměl s Lenem, čehož využil dotírající JESSE LINGARD, jenž píchl míč do brány.
    69. Jesse LINGARD - 2:2
     
    70
    Obrovská šance Arsenalu! Sám před brankou se totiž zjevil Aubameyang, který trefil pouze dobře postaveného de Geu. Hosté pořádně sevřeli svého soupeře.
     
    71
    Aby toho nebylo málo, tak se do další slušné šance dostal Mchitarjan, který si seběhl k přední tyči, odkud zamířil vysoko nad branku. Mourinhova družina si určitě oddychla.
     
    72
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcos Rojo, přichází Marouane Fellaini.
     
    73
    Leno si musel dát s odkopem od své branky hodně načas, neboť ho neúnavně napadal Lukaku, který dokonce použil skluz, nicméně ten byl v konečném důsledku zbytečný.
     
    74
    Na druhé straně se k centrovanému pokusu dostal Dalot, který ale našel pouze prostor, ve kterém se nacházela přesila protihráčů, konkrétněji zasahoval Mustafi.
     
    75
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Paul Pogba.
     
    76
    De Gea se musel činit! Najednou měl kolem sebe dostatek prostoru Aubameyang, jehož ránu pravačkou dokázal španělský brankář vyrazit do strany.
    76. Aubameyang pořádně protáhl de Geu.
     
    77
    Autové vhazování z pravé strany obstaral Dalot, který si vybral vedle stojícího Herreru, jenž okamžitě přenesl hru na levou stranu, kde číhal volný Darmian.
     
    78
    Jenomže záhy přišla celkem zbytečná ztráta míče, ke kterému se tak dostal brankář Leno. Arsenal to zřejmě zkusí dalekonosným nákopem na hlavu Aubameyanga.
     
    79
    O malý moment později Lacazette sklepával Torreirovi, který na jeho přesnou přihrávku nenavázal. Naopak tu byl protiútok soupeře, který odklidil Aubameyang.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Poslední minuty patří domácím hráčům, kteří ale stále narážejí na pozornou obranu soupeře.
     
    84
    Aubameyang to před malým momentem zkoušel individuálně, což nebylo dobré řešení. Bývalý forvard německého Dortmundu skončil na zemi, o faul se ale nejednalo.
     
    85
    Jemným přistrčením si pomohl vracející se Lacazette, což neustál Matić, který si ale faul nevymodlil. Arsenal z protiakci nic nevymyslel, míč se tak dostává na druhou polovinu.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Lucas Torreira (Arsenal FC).
     
    86
    To nebylo vůbec špatné. Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Martial, který pořádně vystrašil brankáře Lena, který jeho projektil krotil nadvakrát.
     
    87
    Přišel další nedovolený zákrok, mezitím si kamery vybraly rozčíleného Mourinha, který gestem ruky ukázal, aby se Fellaini přesunul do útoku.
     
    88
    Už to vypadalo, že se Kolašinac dostane k centru, nakonec si to ale rozmyslel. Naopak jsme sledovali další faul, který vytasil již zmiňovaný Fellaini.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, na řadu ještě přijde nastavený čas.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90+1
    Torreira měl na kopačce rozhodující branku! Mchitarjan vyprodukoval zpětnou přihrávku, po které se k zakončení dostal právě uruguayský záložník, jehož tvrdou ránu dokázal de Gea vyrazit. Na odražený míč si počíhal Mchitarjan, který ho z první poslal do sítě, avšak dorážka proběhla z ofsajdu.
     
    90+2
    Nevýrazný Lukaku ještě ukázkově zabojoval, čímž se dokázal natlačit před Lena, který ale zasáhl na jedničku. Koncovka zápasu je skutečně strhující.
     
    90+3
    Na druhé straně se Arsenal usadil s míčem na útočné polovině, jenomže soupeř velmi dobře pokrývá vlastní pokutové území.
     
    90+4
    Fellaini si ve vzdušném souboji pomohl loktem, což pořádně schytal Lichtsteiner, který se okamžitě chytil za hlavu. Ještě jednou se na hřiště dostane lékařský personál.
     
    90+5
    Už se hraje necelou minutu přes nastavenou dobu, Lichtsteiner stále leží na zemi.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Šlágr patnáctého kola nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Dnešní utkání nabídlo velice vyrovnanou podívanou, které nechybělo zkrátka nic. Ve druhém poločase jsme dlouhou dobu sledovali hluchou pasáž, avšak poté se Arsenal dostal k druhé brance, avšak ani v tomto případě nevydrželo vedení moc dlouho. Ihned po rozehrávce se do zakončení natlačil Lingard, který tak srovnal na konečných 2:2. Následně si Arsenal vytvořil několik velice nebezpečných šancí, avšak několikrát podržel svůj celek brankář de Gea, který má výrazný podíl na zisku jednoho bodu.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:10. (22:56:50)

    David Suchý

    Branky: 30. Martial (A. Herrera), 69. Lingard – 26. Mustafi (Torreira), 68. Rojo (vla.)

    Karty:   38. Rojo (MAN), 40. Lingard (MAN), 42. N. Matić (MAN) – 37. Mustafi (ARS), 41. Bellerín (ARS), 86. Torreira (ARS)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:10.
    Manchester United: de Gea – Bailly, Smalling (C), Rojo (72. Fellaini) – Dalot, N. Matić, A. Herrera, Darmian – Lingard (75. P. Pogba), Martial (63. R. Lukaku) – Rashford.
    Náhradníci: Romero – Fellaini, R. Lukaku, Mata, McTominay, P. Pogba, A. Valencia.

    Arsenal FC: Leno – Papastathopoulos, Mustafi, Holding (36. Lichtsteiner) – Bellerín, Torreira, Guendouzi, Kolašinac – Ramsey (C) (46. Mchitarjan), Iwobi (65. A. Lacazette) – Aubameyang.
    Náhradníci: Čech – Alnaní, A. Lacazette, Lichtsteiner, Maitland-Niles, Nketiah, Mchitarjan.

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long
    thejrc.org