Novosibirsk – Magnitogorsk 1:0 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 4:3 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (4:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Jokerit 5:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:5 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
Red Star Kunlun
Středa 05.12.2018, 17:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:54 Justin FONTAIN - 4:3
     
    48:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle bude ještě zajímavé! Hosté aktivitu přetavují v kontaktní gól. Jeho autorem je JUSTIN FONTAIN, který se uvolnil v prostoru mezi brankovištěm a kruhem pro vhazování a následnou přesnou střelou vykřesal pro Kunlun jiskru naděje. Asistence: Ondřej Vitásek, Taylor Beck.
    41:25 Andrej ALEXEJEV - 4:2
     
    41:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Využije, stačilo jen deset sekund! Moskvané po trefě ANDREJE ALEXEJEVA odskakují do dvoubrankového vedení a Kunlun to teď bude mít už hodně těžké! Domácí forvard Lazušina překonal zakončením z bezprostřední blízkosti brankoviště. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Vadim Šipačov.
    35:22 Igor MAKAROV - 3:2
     
    35:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Blesková akce Dynama končí třetím gólem, domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Moisejev našel krásnou přihrávkou nikým nehlídaného IGORA MAKAROVA, který střelou z první překonal bezmocného gólmana Pekingu! Asistence: Dmitrij Moisejev, Miika Koivisto.
    29:36 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:2
     
    29:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Megasport Arena teď sleduje hodně divokou show! Krátce poté, co Beckova teč trefila břevno moskevské klece, se kotouče chopil DMITRIJ KAGARLICKIJ, který proklouzl hostující obranou a usměrnil kotouč pod horní tyč soupeřovy klece – 2:2! Asistence: Vadim Šipačov.
    27:49 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:2
     
    27:49
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku!
    Nepsané hokejové pravidlo "nedáš – dostaneš" teď v Moskvě opět potvrdilo svou platnost! Jen několik sekund poté, co se z ideální pozice neprosadil Mironov, se po kiksu obrany Dynama dostal do úniku VELI-MATTI SAVINAINEN. Ten si najel na mezikruží a rozvlnil odtamtud domácí síť! Asistence: Wojtek Wolski.
    22:35 Andrej ALEXEJEV - 1:1
     
    22:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Latta opouští trestnou lavici, Moskvané v přesilovce vyrovnávají! ANDREJ ALEXEJEV se těsně před brankovištěm dostal ke kotouči a bez slitování jej okamžitě pohřbil do čínské sítě! Dvě a půl minuty po startu druhé periody tak začínáme zase od začátku. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Ilja Nikulin.
    10:07 Olli PALOLA - 0:1
     
    10:07
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku!
    Domácí byli sice v posledních minutách aktivnějším celkem na ledě, nakonec ale skóre v jedenácté minutě otevírá Kunlun! Tobias Viklund se uvolnil na zadní hranici kruhu a vypálil, přičemž letící kus pryže mimo dosah Jerjomenka tečoval OLLI PALOLA – 0:1! Asistence: Tobias Viklund, Justin Fontain.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 23. Alexejev (Kagarlickij, I. Nikulin), 30. Kagarlickij (Šipačov), 36. I. Makarov (Moisejev, Koivisto), 42. Alexejev (Kagarlickij, Šipačov) – 11. Palola (Viklund, Fontain), 28. Savinainen (Wolski), 49. Fontain (Vitásek, Beck)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin (C), Volkov, Hietanen, Mironov, Koivisto, Menšikov, D. Višněvskij, J. Zajcev – Kagarlickij, Alexejev, Šipačov (A) – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – V. Kuljomin, Moisejev, Mozer – Petunin, Jefremov, Muranov.
    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – V. Lajunen, Viklund, Parlett, Järvinen, Vitásek, Bartley, Jüe – Wolski, Savinainen, Mertl – Palola, Fontain, Lundh – Yip (C), Beck (A), Latta – Lockhart, Squires.

    Rozhodčí: Fatejev, Schrader – Šalagin, Šišlo.

    Diváci: 3 594
    thejrc.org