Novara – Pisa 3:2 (kon.) | Sassuolo – Catania 2:1 (kon.) | Chievo – Cagliari 1:2 (kon.)
konec
Novara Calcio
3:2 (1:1)
AC Pisa 1909
Středa 05.12.2018, 15:00 • Stadio Silvio Piola, Novara • Italský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Jacopo MANCONI - 3:2
     
    90+1
    Novara právě vstřelila branku!
    V první z pěti nastavených minut padá dost možná rozhodující gól! Tommaso Bianchi v nenápadné situaci nakopl míč ze středu hřiště před JACOPA MANCONIHO. Ten se protlačil přes značně unavenějšího Brignaniho a rázem už byl před malým vápnem. Skákající míč trefil pravačkou a křižnou střelou vrátil Novaře vedení.
     
    86
    Střídání v týmu AC Pisa 1909: ze hřiště odchází Andrea Meroni, přichází Daniele Liotti.
     
    83
    Střídání v týmu Novara Calcio: ze hřiště odchází Nicolas Fonseca, přichází Nicolás Schiavi.
     
    82
    A další hvizd. Tentokrát kvůli faulu Marca Chiosy na Marconiho, za který si vysloužil už osmou žlutou kartu tohoto zápasu.
     
    78
    Tommaso Bianchi trefil kolíky napřed jednoho ze soupeřů a rovněž neutekl žluté kartě.
     
    75
    Gaetano Masucci strčil do vyskakujícího Chiosy a jako další si prohlédl žlutou kartu. Fotbalisté to rozhodčímu Illizzimu rozhodně neusnadňují.
    72. Francesco LISI - 2:2
     
    72
    Pisa právě vstřelila branku!
    Velká radost na hostující střídačce, která dvacet minut před koncem druhé půle slaví vyrovnání! I další centr zleva mířil k přední tyči. Následovalo několik krkolomných doteků od hostujících fotbalistů, až se míč dostal k FRANCESCU LISIMU a ten střelou k tyči propálil bezmocného Benedettiniho.
     
    71
    Cattaneo podrazil Di Quinzia. Marius Marin chtěl po rozhodčím kartu a paradoxně ji dostal on sám. Nic to nemění na hostující standardní situaci.
     
    70
    Davide Di Quinzio skončil s bolestivým šrámem na trávníku. Tartaglia byl v souboji s ním pozdě a za svůj zákrok dostal žlutou kartu.
     
    69
    Střídání v týmu Novara Calcio: ze hřiště odchází Diego Peralta, přichází Tommaso Bianchi.
     
    64
    Střídání v týmu AC Pisa 1909: ze hřiště odchází Samuele Birindelli, přichází Gaetano Masucci.
     
    56
    Střídání v týmu Novara Calcio: ze hřiště odchází Daniele Cacia, přichází Jacopo Manconi.
    53. Davide BOVE - 2:1
     
    53
    Novara právě vstřelila branku!
    Domácí v pětatřicáté minutě otáčí skóre! Filippo Nardi hlavou prodloužil centr z levého křídla k zadní tyči, u které celou situaci uzavíral DAVIDE BOVE a z bezprostřední blízkosti doklepl míč do sítě. Úplně všichni okamžitě upřeli zrak na asistenta rozhodčího, jenž nechal praporek dole.
     
    52
    Zranění ramena u uruguayského obránce je natolik vážné, že musí být na nosítkách odvezen mimo hrací plochu. Do hry neplánovaně vbíhá Alberto Masi.
     
    51
    Daniele Cacia se i v pětatřiceti letech pokusil přesprintovat Buschiazza. Ten ho fauloval za žlutou kartu a navíc si sám poranil levé rameno.
    44. Michele Marconi (PSA)
     
    44
    Nechybělo moc a na světě byl další krásný gól v hostujícím podání! Opět u toho byl Michele Marconi, který napřáhl z dobrých pětatřiceti metrů a krásnou ranou nastřelil brankovou konstrukci!
     
    43
    Benedettini si dobře postavil zeď, která zablokovala pokus Di Quinzia. Dost možná se jednalo o ruku, kterou autor střely reklamoval a dostal za to žlutou kartu.
     
    42
    Davide Bove zastavil průnik Guchera jednoznačným podražením pár metrů před pokutovým územím. Je z toho žlutá karta a velmi zajímavý přímý kop pro Pisu!
    22. Diego PERALTA - 1:1
     
    22
    Novara právě vstřelila branku!
    Ve dvaadvacáté minutě už zase platí remízový stav! Daniele Cacia snadno vyhrál hlavičkový souboj o nákop Tartaglii a sklepl míč před DIEGU PERALTU. Bývalý hráč Pisy předběhl svého strážce a zblízka prostřelil Goriho, který se marně natahoval k pravé tyči.
    16. Michele MARCONI - 0:1
     
    16
    Pisa právě vstřelila branku!
    Další střela už je gólová a hosté se v šestnácté minutě dostávají do vedení! Lisi poslal krátký centr před pokutové území, kde byl MICHELE MARCONI. Ten neztrácel čas se zpracováním a trochu netradičním volejem placírkou překvapil Benedetinniho, kterému míč zapadl k pravé tyči.

    Michal Břuchanský

    Branky: 22. Peralta, 53. Bove, 90+1. Manconi – 16. Marconi, 72. Lisi

    Karty:   42. Bove (NVR), 70. Tartaglia (NVR), 78. Bianchi (NVR), 82. Chiosa (NVR) – 43. Quinzio (PSA), 51. Buschiazzo (PSA), 71. Marin (PSA), 75. Masucci (PSA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
    Novara Calcio: Benedettini – Tartaglia, Bove, Visconti, Chiosa – Sciaudone, Peralta (69. Bianchi) – Fonseca (83. Schiavi), Nardi, Cattaneio – Cacia (56. Manconi).
    Náhradníci: Di Gregorio – Armeno, Bianchi, Cinaglia, Cordea, Eusepi, Mallamo, Manconi, Migliavacca, Schiavi.

    AC Pisa 1909: Gori – Birindelli (64. Masucci), Brignani, Buschiazzo (52. Masi) – Meroni (86. Liotti), Di Quinzio, Zammarini, Marin, Gucher – Lisi, Marconi.
    Náhradníci: D´Egidio, Cardelli – Cernigoi, Cuppone, De Vitis, Izzillo, Liotti, Maffei, Masi, Masucci, Moscardelli.

    Rozhodčí: Illuzzi – Bresmes, Affatato
    thejrc.org