St. Louis – Edmonton 2:3 (1:2 po s.n.) | Anaheim – Chicago 4:2 (kon.) | San Jose – Carolina 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
Čtvrtek 06.12.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    59:50
    Brenden Dillon byl v závěru utkání vyloučen za faul loktem, na výhře San Jose už to ale nic nezmění.
     
    58:05
    Dnešní utkání sleduje 17119 diváků.
    55:43 Marcus SÖRENSEN - 5:1
     
    55:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Thornton přihrávkou zpoza brány oslovil Tima Meiera, od něhož se puk odrazil, a MARCUS SÖRENSEN z levého kruhu a blízkosti zamířil do bližšího levého horního rohu brány! San Jose vede 5:1. Asistence: Timo Meier a Joe Thornton.
     
    54:15
    Justin Williams se v pravém kruhu dostal ke střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, jenže se právě od ní odrazila zpět do hry! Velká šance Hurricanes.
    52:49 Logan Couture měl na hokejce pátý gól San Jose!
     
    52:49
    Logan Couture si z pravého křídla sjel nikým neatakován před bránu a z blízkosti mířil pod horní tyč, jenže brankář Curtis McElhinney puk fantasticky svým levým ramenem vyrazil mimo!
     
    48:11
    Victor Rask se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže ani nadvakrát bekhendem Martina Jonese nepřekonal! Úžasný provaz brankáře San Jose.
     
    47:50
    Brock McGinn fauloval ihned po vhazování v obranném pásmu a dostal dvě minuty za podržení. Souběžně s ním byl ale vyloučen Marcus Sörensen za nedovolené bránění. Dvě minuty se bude hrát ve hře 4 na 4.

     
    43:49
    Brock McGinn rychlou střelou z bodu pravého kruhu mířil k přední tyči, Martin Jones šel ale do kolen, aby jeho pokus vykopl levým betonem!
    38:31 Lucas WALLMARK - 4:1
     
    38:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina předvedla nádhernou kombinační akci, na jejímž konci LUCAS WALLMARK parádní střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou Martina Jonese ke vzdálenější pravé tyči! Přesilová hra využita. Asistence: Dougie Hamilton a Jaccob Slavin.
     
    37:25
    Evander Kane byl v závěru druhé třetiny podruhé vyloučen, tentokrát za podržení. Přesilová hra pro hosty.
    35:02 Joe PAVELSKI - 4:0
     
    35:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Timo Meier přenesl hru skvěle doprava na JOEA PAVELSKIHO, který posílal před bránu na první pohled nenápadnou přihrávku, jenž našla pouze Jordana Staala, jenže právě od jeho hole se puk odrazil za záda nešťastného brankáře Curtise McElhinneyho, který už s tím nemohl dělat nic – 4:0. Asistence: Timo Meier a Joe Thornton.
     
    31:38
    Evander Kane byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Carolina si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase.
    28:42 Timo MEIER - 3:0
     
    28:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Radim Šimek od modré čáry nahodil puk před bránu, kde se od TIMA MEIERA odrazil k pravé tyči! San Jose vede nad Carolinou už 3:0 poté, co brankář Martin Jones předvedl úžasný zákrok. Asistence: Radim Šimek a Joe Thornton.
    27:59 Martin Jones ukradl lapačkou gól Lucasovi Wallmarkovi!
     
    27:59
    Andrej Svečnikov vyhrál v pravém rohu pásma důležitý osobní souboj a do mezikruží poslal krásnou diagonální přihrávku, na kterou si najel Lucas Wallmark, a krásnou střelou mířil do pravého horního rohu brány, Martin Jones ale předvedl spektakulární zákrok a lapačkou puk vytáhl mimo! Nádherný hokejový okamžik.
     
    25:41
    Timo Meier na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které chtěl v kruhu pro vhazování zakončit rychlou střelou zápěstím mířící do bližšího horního rohu brány, Curtis McElhinney ale puk skvěle vyrazil a následná dorážka skončila za bránou hostů z Caroliny!
     
    17:49
    Jordan Staal se po krátké diagonální přihrávce z levého křídla dostal na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, kterou Martin Jones na přední tyči sevřenými betony vyrazil a poté zmrazil pod lapačkou!
    15:30 Logan Couture z blízkosti brankáře překonat nedokázal!
     
    15:30
    Evander Kane pohybem za bránou zmátl všechny hráče Caroliny a po jeho zpětné přihrávce se ocitl v obrovské šanci Logan Couture, jenže z blízkosti trefil pouze hruď Curtise McElhinneyho! Fantastický zákrok.
    12:22 Přehled příležitostí Sebastiana Aha, včetně poslední
     
    12:22
    Sebastian Aho se ocitl po nahození od střídaček před bránou v obrovské šanci, z blízkosti ale trefil jen sevřené betony Martina Jonese! Po přerušení hry následuje komerční přestávka.
    10:10 Tomáš HERTL - 2:0
     
    10:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture skvělou diagonální přihrávkou z levého kruhu pro vhazování přenesl hru na Kevina Labanca, který z bodu pravého kruhu nahodil puk před bránu a TOMÁŠ HERTL ho tečoval do odkryté sítě! Domácí Sharks využili přesilovou hru a je to 2:0. Jak hosté odpoví? Asistence: Kevin Labanc a Logan Couture.
     
    09:14
    Phillip Di Giuseppe fauloval na obranné modré čáře a byl vyloučen na dvě minuty za hákování.

     
    06:25
    Teuvo Teräväinen na pravém křídle vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a po jeho zablokované střele se dostal před bránou k puku Sebastian Aho, který rychlou střelou z otočky trefil pravý beton Martina Jonese!
    03:44 Barclay GOODROW - 1:0
     
    03:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks v pravém kruhu pro vhazování předvedli nádhernou sérii krátkých přihrávek a BARCLAY GOODROW rychlou střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! San Jose vede 1:0. Asistence: Kevin Labanc a Melker Karlsson.
    02:18 Sebastian Aho mohl skórovat v závěru oslabení!
     
    02:18
    Sebastian Aho se z pravého křídla řítil v závěru oslabení sám na bránu, na přední tyči ale Martina Jonese mezi betony nepřekonal!
     
    00:19
    Jordan Staal vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a San Jose si zahraje v úvodu přesilovou hru, která přichází na řadu po pouhých 11 sekundách.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Goodrow (Labanc, M. Karlsson), 11. Hertl (Labanc, Couture), 29. Meier (R. Šimek, J. Thornton), 36. Pavelski (Meier, J. Thornton), 56. Sörensen (Meier, J. Thornton) – 39. Wallmark (D. Hamilton, Slavin)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – R. Šimek, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski (C), Donskoi – Hertl, Couture (A), Meier – Sörensen, J. Thornton (A), Labanc – Goodrow, Suomela, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk (A), T. van Riemsdyk, Pesce – Aho, J. Staal (A), T. Teräväinen – B. McGinn, V. Rask, Williams (C) – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Foegele, C. Bishop, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Garrett Rank. Čároví: Steve Miller, Matt MacPherson

    Diváci: 17119
    thejrc.org