Barys – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:2 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 3:6 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:1 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:6 (2:1, 1:2, 0:3)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 06.12.2018, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Damir ŽAFJAROV - 3:6
     
    59:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využili chyby soupeře v obranném pásmu a potvrzují své vítězství další brankou. Autorem branky je DAMIR ŽAFJAROV. Asistence: Vladimir Galuzin a Danil Verjajev.
    50:03 Anton ŠENFELD - 3:5
     
    50:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvou brankového vedení, kdy propadli ve své defenzívě a Paršin zavezl puk, následně přihrál na ANTONA ŠENFELDA, který zakončuje a dává jistou svému celku. Asistence: Denis Paršin.
    45:12 Robert SABOLIČ - 3:4
     
    45:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A Novgorod se dostává do důležitého vedení, po kombinační akci se ke střele dostal ROBERT SABOLIČ a ten dostává svůj celek do vedení. Asistence: Danil Verjajev a Dmitrij Sjomin.
    39:41 Denis PARŠIN - 3:3
     
    39:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem druhé třetiny tu máme vyrovnání, o které se postaral DENIS PARŠIN. Asistence: Anton Šenfeld a Mat Bodie.
    31:15 Andrew CALOF - 3:2
     
    31:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod snižuje, Žjfarov objel branku soupeře a přihrál na ANDREWA CALOFA, který v bezprostřední blízkosti branky dává snižující branku. Asistence: Damir Žafjarov.
    27:47 Quinton HOWDEN - 3:1
     
    27:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk navyšuje skóre a ujímá se dvou brankového vedení. Střelcem branky je QUINTON HOWDEN. Asistence: Alexandr Kogaljov.
    09:17 Damir ŽAFJAROV - 2:1
     
    09:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To je gólů! Nižnij Novgorod rychle snižuje, po akci propadnutí domácích v útoku se po pravé straně protáhl Calof a následně po jeho pokusu uklidil puk do sítě DAMIR ŽAFJAROV. Asistence: Andrew Calof.
    08:13 Dmitrij BUJNICKIJ - 2:0
     
    08:13
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dvě vteřiny před koncem početní výhody využívá Dinamo i výhodu jednoho muže v poli! DMITRIJ BUJNICKIJ zůstal osamocený před brankou po střele Andreje Kosticyna od modré a doklepl puk do sítě. Asistence: Andrej Kosticyn, Jevgenij Lisovec.
    07:01 Andrej KOSTICYN - 1:0
     
    07:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovku a otevírají skóre utkání! ANDREJ KOSTICYN dostal nabito na levý kruh a dělovkou propálil Galimova ke vzdálenější tyči nad beton. Asistence: Sergey Kosticyn, Patrik Wiercioch.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 8. A. Kosticyn (S. Kosticyn, Wiercioch), 9. Bujnickij (A. Kosticyn, Lisovec), 28. Q. Howden (Kogaljov) – 10. Žafjarov (Calof), 32. Calof (Žafjarov), 40. Paršin (Šenfeld, Bodie), 46. Sabolič (Verjajev, D. Sjomin), 51. Šenfeld (Paršin), 60. Žafjarov (Galuzin, Verjajev)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Chenkel, Wiercioch, Lisovec, Blum, Bokun, D. Osipov, Znacharenko – A. Kosticyn, Kovyršin, Bujnickij – Kogaljov, Q. Howden, Denis Kazionov – A. Těreščenko, S. Kosticyn, Litvinov – Drozdov, Pavlovič, Kitarov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Tichomirov) – Bodie, Barancev, Orlov, Holm, Korobov, Volčenkov, Rodionyčev – Miele, Šenfeld, Paršin – Žafjarov, Galuzin, Calof – Sabolič, D. Sjomin, Verjajev – Markovin, Makarenko, Smolin – Stalnov.
    thejrc.org