Barys – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:2 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 3:6 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:1 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 06.12.2018, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy SKA Petrohrad a Ak Bars Kazaň.
     
    SKA Petrohrad

    Domácí hokejisté jsou v tabulce Západní konference na druhém místě s pětapadesáti body. Na své konto si zapsali šestadvacet výher a osm proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo ještě vylepšili vzestupem na první pozici. Petrohrad patří tradičně k nejsilnějším týmům KHL, a to i po odchodu Ilji Kovalčuka do NHL. Naposledy se jim na domácím ledě dařilo skvěle, když 6:0 smetli Nižnij Novgorod. Ovšem, dnes je čeká rozhodně daleko těžší duel, než tomu bylo v úterý. Trenéři SKA by měli mít k dispozici kompletní kádr, žádný hráč na marodce nefiguruje.

    Nejproduktivnější hráči

    Nikita Gusev – 44 bodů (9+35)
    Alexandr Barabanov – 28 bodů (10+18)
    Patrik Hersley – 26 bodů (11+15)
     
    Ak Bars Kazaň

    Hosté z Kazaně jsou ve Východní konferenci na třetím místě a mají na svém kontě stejně bodů, jako Petrohrad, tedy pětapadesát. Šestadvacetkrát si připsali výhru ať už v základní hrací době či nastavení a nájezdech. Desetkrát z ledu odešli jako poražený tým. Kazaň v letošní sezóně obhajuje zisk Gagarinova poháru a i letos předvádí velmi dobré výkony. Gagarinův pohár rok předtím získal také Petrohrad, takže půjde o souboj dvou posledních vítězů celé KHL. Máme se na co těšit. Hokejisté Ak Bars táhnou osmi zápasovou šňůru výher a dnes by tuto sbírku rádi navýšili. Otazníky visí nad Antonem Landerem, Fjodorem Malychinem, Alexandrem Šaryčenkovem a Dmitrijem Judinem, kteří pro zranění zřejmě dnes ještě nenastoupí.

    Nejproduktivnější hráči

    Jiří Sekáč – 28 bodů (14+14)
    Justin Azevedo – 24 bodů (8+16)
    Anton Lander – 22 bodů (7+15)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v letošní sezóně už utkaly. O prvním zářijovém dni zvítězil Petrohrad na ledě Kazaně vysoko 6:1. Hosté tak mají svému soupeři co vracet.

    Kazaň – Petrohrad 1:6
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (Kazaň)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – A. Bělov, Tokranov, Rundblad, Gavrikov, Hersley, Chafizullin, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk, O. Li – Karpov, Prochorkin, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Ketov (C), Kablukov (A), Jakupov – Nikolajev.

    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Garipov) – Abrosimov, Postma, Pedan, Jarullin, Manuchov, Ljamkin – Tkačov, Azevedo (A), Sekáč – Galijev, An. Popov, M. Gluchov – A. Potapov (A), A. Michejev, Lukojanov – Klinkhammer, Svitov (C), Osnovin – Kara.

    Rozhodčí: Gofman, Romaško – Kučava, Lazarev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Domácí hokejisté se hned po vhazování dostali do útočného pásma a zahrozili z levé strany. Podjapolskij však chytá a přerušuje hru.
     
    00:24
    A další akce Petrohradu zakončena střelou, tentokráte z pravého kruhu, Podjapolskij pak raději přerušuje hru a opět se bude vhazovat v jeho těsné blízkosti.
     
    00:54
    Nyní už hosté založili akci v útočném pásmu, obrana SKA však byla pozorná a hlavně neprostupná. Nedovolila tak Kazani, aby jakkoli ohrozila branku Petrohradu.
     
    01:13
    Hosté se znovu dostávali do šance, ale byli zastaveni postavením mimo hru. Ta se tak stěhuje do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    01:43
    Obrovská šance Petrohradu a málem jsme byli svědky první branky zápasu. Hersley střílel z pravé strany, puk prošel za Podjapolského a šoural se do branky. Nakonec se však zastavil ještě na brankové čáře a branka tak nakonec není. Vše potvrdilo i video!
    01:43 Hersleyho střela skončila těsně na brankové čáře
     
    02:19
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nail Jakupov – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:35
    Hosté mají šanci dostat se do vedení v přesilové hře. Hned se uhnízdili v domácím teritoriu, jejich pokus ale zastavil pozorný Šesťorkin.
     
    03:05
    Petrohradští se dostali ke kotouči v obranném pásmu a okamžitě ho vyhodili až před hostující branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    03:55
    A znovu se hosté nedostali do pořádného zakončení, domácí je zastavili obrannou hrou a poslali opět puk až před Podjapolského.
     
    04:19
    Domácí celek se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    04:57
    Lukojanov neudržel puk před brankou Petrohradu a domácí SKA tak uteklo do rychlého protiútoku. Sice domácí nezakončili, ale Podjapolského dlouho drželi pod tlakem.
     
    05:37
    Paul Postma poslal puk svému kolegovi z obrany a oba pak založili akci na opačném konci kluziště. Ale také Kazaňští se ke střele před Šesťorkinem vůbec nedostali.
     
    06:21
    Jiří Sekáč, jediná česká stopa v tomto utkání, nyní střílel z prostoru pravého kruhu, ale Šesťorkin byl připraven s přesným zákrokem, kterým znovu svůj tým podržel.
     
    07:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se z ničeho nic ujímají vedení. Z nenápadné akce střílel kousek od pravého kruhu PATRIK HERSLEY a svou prudkou ránou poslal kotouč pod víko hostující klece – 1:0. Podjapolskij tak nestačil zareagovat a poprvé loví puk ze své sítě. Asistence: Dinar Chafizullin a Nikita Gusev.
    07:22 Patrik HERSLEY - 1:0
     
    08:49
    Hosté se snažili najít rychlou odpověď, ale po jejich pokusu skončil kotouč jen na zadním mantinelu za brankou Šesťorkina.
     
    10:08
    Následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    10:23
    Jiří Sekáč z pravé strany posunul puk před branku domácích, nikdo z jeho spoluhráčů ho však před Šesťorkinem netečoval. Rázem tak skončil další náznak hostující akce.
     
    10:59
    Po nepřesné střele hráčů Petrohradu šli do rychlé akce hosté, ale znovu nic před brankou Šesťorkina nevymysleli.
     
    11:22
    Série nepřesností tentokráte na obou stranách. Nyní už ale mají puk ve své moci hokejisté Petrohradu a před brankou Kazaně kombinují.
     
    11:58
    A po jejich nebezpečné střele donutili Podjapolského k dalšímu zákroku. Ten poté ukrytím kotouče pod svojí lapačkou raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    11:58
    Přichází však ještě další komerční přestávka.
     
    12:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla pěkná akce Petrohradu a ten vede o dva góly. SERGEJ PLOTNIKOV si sjel na levý kruh, poté udělal ještě pár kroků, vyhnul se clonícímu obránci Kazaně a poté zakončil přesně – 2:0. Asistence: Pavel Dacjuk a Vasilij Tokranov.
    12:09 Sergej PLOTNIKOV - 2:0
     
    13:25
    A domácí byli v další dobré šanci před hostující brankou, ale jejich střela nyní skončila na pozorném Podjapolském. Ten vykryl kotouč lapačkou.
     
    14:51
    Petrohradští nadále působí lepším dojmem, zatím jsou aktivnější než soupeře a před chvíli zase operovali před Podjapolským. Ten nemusel zasahovat, pomohla mu obrana.
     
    16:13
    Nyní si vytvořili tlak před domácí brankou hosté, ale po jejich střele dobře zasáhl Šesťorkin, který tak podržel dvoubrankové vedení svého celku a své čisté konto.
     
    17:21
    Hned na to však šli do další akce Petrohradští, kteří vybojovali puk v rohu kluziště a následná střela Prochorkina končí jen vedle levé tyče branky Kazaně.
     
    17:57
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Gluchov – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:10
    Od vlastní branky zakládají domácí hráči první akci v přesilové hře.
     
    18:28
    Bělov potáhl puk na modré čáře a jal se k zakončení, ale jeho pokus zastavil obránce hostů, který poslal kotouč do bezpečí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradští využívají přesilovou hru a jdou už do tříbrankového náskoku. Střelu z pravého kruhu, kterou vyslal Hersley, vyrazil Podjapolskij pouze před sebe a připravený SERGEJ PLOTNIKOV pak uklidil kotouč bekhendem do jeho částečně odkryté klece – 3:0. Je to jeho druhý gól v zápase. Asistence: Nikolaj Prochorkin a Patrik Hersley.
    19:14 Sergej PLOTNIKOV - 3:0
     
    19:50
    S pukem na hokejkách domácích pomalu, ale jistě končí první třetina, která byla hodně výživná.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli tři branky a všechny do sítě Kazaně. Nejprve byl v úvodu ve velké šanci Hersley, puk po jeho střele skončil těsně na brankové čáře. Poté ale domácí postupně zvyšovali tempo hry a zastavili se na tříbrankovém vedení. Hosté určitě nic nebalí a pokusí se s utkáním něco udělat. Druhá třetina začne přibližně v 18:25.
     
    Střely na branku: 10 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu Ak Bars Kazaň: ze hřiště odchází Vladislav Podjapolskij, přichází Emil Garipov.
     
    20:21
    Domácí začali i druhou třetinu náporem před brankou hostů a Hersley znovu pálil z pravého kruhu, jeho pokus však skončil jen na obraně Kazaně.
     
    21:05
    Na druhé straně střílel po zemi Jiří Sekáč, i jeho pokus ale vykryla domácí pozorná obrana.
     
    21:52
    Alexej Byvalcev z pravé strany střílel na branku Kazaně, poté jeho pokus dorážel jeho spoluhráč, ale bylo to nepřesné. Hosté ale faulovali a domácí mají ponechanou výhodu.
     
    22:45
    Celou dobu měli puk pod kontrolou domácí hráči a snažili se tuto výhodu využít, ale zatím se jim nedařila žádná střela.
     
    23:03
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Vladimir Tkačov – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Albert Jarullin – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:03
    Tak nakonec je z toho dvojnásobná přesilová hra, dva hráči Kazaně se ve stejný moment dopustili faulu a sudím toto neuniklo. Hosty tak čekají krušné chvíle.
     
    23:53
    Téměř minuta z přesilovky domácích je pryč, hosté se ve třech hráčích zatím brání velmi dobře, puk však zatím nedokázali vyhodit z pásma.
     
    24:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná přesilovka je využita. ANDREJ KUZMENKO z levé strany z těžkého úhlu pověsil puk do horního rohu Garipovy branky a ten tak poprvé inkasuje – 4:0. Asistence: Vasilij Tokranov a Pavel Dacjuk.
    24:30 Andrej KUZMENKO - 4:0
     
    24:30
    Hosté jsou ve čtyřech hráčích.
     
    25:03
    A nyní už v plném počtu.
     
    26:12
    Petrohradští tak mají už velmi slušný náskok. Hosté jsou zatím v koncovce bezzubí a nedaří se jim prostřelit pozorného Šesťorkina.
     
    27:05
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:10
    Domácí opět nepustili hosty do zakončení ve vlastním obranném pásmu a opět si to namířili před Garipovu branku, ten musel znovu hasit další nebezpečí ve svém brankovišti.
     
    28:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Destrukce hostů pokračuje, NAIL JAKUPOV dostal před branku Garipova přihrávku a po jeho svižné střele ho znovu prostřeluje – 5:0. Taková ztráta se hostům bude jen těžko dohánět. Asistence: Maxim Karpov a Ilja Kablukov.
    28:55 Nail JAKUPOV - 5:0
     
    31:17
    Nyní náznak šance hostů, ale střela Lukojanova šla mimo tři tyče. Hned na to se pak do akce dostali zase hráči domácího celku.
     
    31:52
    Garipov musel být mezi třemi tyčemi opět pozorný, na něho pálil Hersley, ale obránce Petrohradu poslal puk jen vysoko nad jeho branku.
     
    32:47
    Petrohradští mají sice dost nahráno, ale neustávají ve svých kombinacích a hosté tak musejí být ve svém obranném pásmu znovu hodně pozorní.
     
    33:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen prosazují a snižují o trochu svou ztrátu. PAUL POSTMA pálil z dálky a puk prosvištěl za Šesťorkinova záda, odrazil se od spojnice branky a vyletěl zpět do do pole. Krátka porada u videa jen gól hostů potvrdila – 5:1. Asistence: Michail Gluchov.
    33:03 Paul POSTMA - 5:1
     
    34:04
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:27
    Domácí znovu zakombinovali před Garipovou klecí, tomu propadl puk mezi betony a blížil se brankové čáře, ovšem jeden z petrohradských beků odpálil kotouč do bezpečí.
     
    35:04
    Nyní hosté v akci, ale Šesťorkin se ve svém brankovišti natáhl a levým betonem vykopl puk do rohu kluziště. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.
     
    35:38
    Ketov málem ujel do úniku před branku Garipova, ale brankář hostů byl u puku dříve a dostal ho do své moci. Akce Petrohradu tak končí velmi rychle.
     
    35:50
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Ketov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Andrej Pedan – 2 min., podrážení).
     
    36:09
    Maxim Karpov se dostal ke střele od modré čáry, ta ale neprošla před branku hostů. Obrana Kazaně hned zasáhla a založila další akci svého celku.
     
    37:12
    Garipov opět zasahoval, z levého kruhu na něho vyslal jedovatou střelu Dinar Chafizullin, hostující brankář ale pohotově zakročil a následně také hru přerušil.
     
    37:50
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    38:04
    Zakázané uvolnění Petrohradu stěhuje hru před Igora Šesťorkina, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    28:42
    Klinkhammer zakončoval z levé strany, jeho pokus ale zneškodnila obrana domácích, ta poté otočila hru na opačnou stranu.
     
    39:30
    Sergej Plotnikov útočil na hattrick. Proti jeho střele z pravého kruhu však efektním semaforem zasáhl Garipov a odmítl tak třetí branku petrohradského hráče.
     
    39:49
    Puk mají hosté a zřejmě tak dohrají druhou část hry v útočném pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí a padly v ní také tři branky. Domácí se dostali do náskoku o pět gólů, čestný úspěch však zaznamenali hosté a sebrali tak Šesťorkinovi čisté konto. Hráče Petrohradu to ale nemusí mrzet, i tak mají stále velmi bezpečný náskok. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 19:15.
     
    Střely na branku: 27 – 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté hned po vhazování ve středním pásmu ujeli do přečíslení, Postma ale svou střelu poslal jen vedle Šesťorkinovy branky.
     
    40:43
    Rychlý protiútok domácích skončil stejným zmarem a hned se k puku dostali zase hosté, kteří spěchají do útočného pásma.
     
    41:20
    Akce střídala akci a v té další se nyní ocitli domácí hráči. Pavel Dacjuk se napřáhl na pravém kruhu, někdejší hráč Detroitu Red Wings však zakončil jen mimo tři tyče.
     
    42:05
    Nikita Ljamkin z prostoru mezi kruhy střílel na domácí branku, ovšem jeho pokus lapil Šesťorkin a po jeho ráně raději pak přerušil hru, když ponechal puk ve své lapačce.
     
    42:17
    Z hloubi vlastního obranného pásma založili hosté další akci, ale znovu je domácí celek ke střele nepustil.
     
    43:00
    Střelu švihem vyslal od modré čáry Andrej Popov, Igor Šesťorkin byl znovu připraven a před dotěrnými hosty zase zastavuje hru.
     
    43:40
    Po nepřesné střele hostů se snažili otočit hru před branku Garipova hráči Petrohradu, ale nepovedlo se jim to. Hosté sebrali puk ve středním pásmu a jdou znovu do akce.
     
    44:18
    Barabanov se napřáhl na pravé straně, kotouč po jeho střele mířil k bližší tyči, ale pozorný Garipov natáhl nohu a levým betonem puk vykopl do rohu kluziště.
     
    45:09
    Stanislav Galijev byl tísněn obranou domácích a ke střele se tak nedostal. Poté se utrhli zase Petrohradští a dělovka z pravého kruhu končí na Garipovi!
     
    46:12
    Chafizullin našel kotouč u sebe po střele Michejeva, kotouč se odrazil od jeho holenního chrániče a domácí znovu otáčejí hru.
     
    47:08
    Další komerční přestávka.
     
    47:13
    Byvalcev si sjel těsně před Garipova a tečoval střelu svého spoluhráče. Ovšem hostující brankář znovu pokryl domácí střelu a nedovolil Petrohradu navýšit své vedení.
     
    47:43
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Rob Klinkhammer – 2 min., sekání).
     
    48:10
    Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a kombinují před Garipovou brankou. Nakonec se obrana Kazaně dostala na kotouč a vyhodila ho do bezpečí.
     
    48:45
    Garipov vykryl střelu Karpova, který na něho střílel z pravého kruhu a hosté se opět osvobozují. Zatím své oslabení hrají velmi dobře.
     
    49:36
    Barabanov uvolnil Plotnikova, který z první zakončoval, ale znovu se hattricku nedočkal. Plány mu překazil pozorným zákrokem Emil Garipov.
     
    49:43
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    50:27
    Nail Jakupov taktéž střílel na Garipova, ale i on si na jeho zákroku vylámal zuby. Poté se hosté stěhují do útočného pásma.
     
    50:56
    Jiří Sekáč byl aktivní před brankou domácích, svou přihrávkou vyslal ke střele spoluhráče, ten ale pálil jen vedle Šesťorkinovy klece.
     
    51:39
    Do konce třetí třetiny zbývá něco málo přes osm minut a domácí mají stále bezpečný čtyřbrankový náskok. Hosté už tak nemají moc času na to, aby s utkáním ještě něco udělali.
     
    51:56
    Vladislav Gavrikov vybojoval u levého mantinelu puk a poslal do akce domácí hráče. Ti však před Garipovem nic nevymysleli a hosté se tak nadechují ještě k akci na druhé straně.
     
    53:19
    Nebezpečné nahození před branku raději pokryl Igor Šesťorkin a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    53:19
    Ještě ale přichází další komerční přestávka.
     
    53:30
    Tkačov se napřáhl ke střele na modré čáře, poté ale raději přihrál kotouč spoluhráči, jenž trefil jen obránce domácího celku.
     
    54:04
    Hosté to znovu zkusili před domácí brankou, ale jejich pokus, který směřoval před Šesťorkina, právě domácí brankář zastavil.
     
    54:55
    Petrohradští zastavili další akci Kazaně a dostali kotouč do středního pásma.
     
    56:04
    Dělovka od modré čáry, kterou vyslal Dinar Chafizullin, skončila jen na příložníku hostujícího brankáře Garipova.
     
    56:34
    Zápas se už jen dohrává, hosté jsou už bez šance a domácí jen kontrolují hru a nikam se neženou. Už sami vědí, že o svůj náskok by museli přijít po nějakých fatálních chybách.
     
    57:29
    Tři hráči zastavili v rozletu další útok Kazaně. Hosté se tak opět nedostali do žádného zakončení a do útoku tak jdou ještě domácí hokejisté.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Sergej Plotnikov se uvolnil podél levého mantinelu a nabruslil si k levému kruhu, odkud pak vystřelil. Obrana Kazaně však dokázala včas zakročit a pomohla Garipovi.
     
    58:59
    Rundbladova dělovka od modré čáry se zastavila o beton Garipova, poté dorážku jeho spoluhráče zneškodnil hostující brankář také.
     
    59:31
    Ještě přichází zakázané uvolnění Petrohradu, hra se stěhuje před branku Igora Šesťorkina, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    59:52
    Domácí mají puk na svých holích a už ho nepustí. Je tu konec tohoto duelu. Už se nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině už branka nepadla a domácí hokejisté tak dokráčeli k jasné výhře nad silnou Kazaní, které dnes nešlo prakticky vůbec nic. Hosté sice sympaticky útočili, snažili se o šance, ale proti byla pozorná obrana SKA a také brankář Šesťorkin, který inkasoval pouze jednou. Domácí si tak připisují dva body do tabulky, hosté odjedou z Petrohradu s prázdnou.
     
    Střely na branku: 29 – 21
     
    Utkání sledovalo 12 081 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:44
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:53:31)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Hersley (Chafizullin, N. Gusev), 13. S. Plotnikov (Dacjuk, Tokranov), 20. S. Plotnikov (Prochorkin, Hersley), 25. Kuzmenko (Tokranov, Dacjuk), 29. Jakupov (Karpov, Kablukov) – 34. Postma (M. Gluchov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – A. Bělov, Tokranov, Rundblad, Gavrikov, Hersley, Chafizullin, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk, O. Li – Karpov, Prochorkin, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Ketov (C), Kablukov (A), Jakupov – Nikolajev.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (21. Garipov) – Abrosimov, Postma, Pedan, Jarullin, Manuchov, Ljamkin – Tkačov, Azevedo (A), Sekáč – Galijev, An. Popov, M. Gluchov – A. Potapov (A), A. Michejev, Lukojanov – Klinkhammer, Svitov (C), Osnovin – Kara.

    Rozhodčí: Gofman, Romaško – Kučava, Lazarev

    Diváci: 12 081
    thejrc.org