Chomutov – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:6 (0:2, 3:3, 1:1 - N 0:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 06.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
    Petr CHLÁN - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    PETR CHLÁN naprosto parádním nájezdem rozhodl ve třetí sérii o triumfu Pirátů v nadstavbě. Chomutovský útočník zakončil podobně jako kdysi v NHL Tomáš Hertl nebo Marek Malík.
    59:03 DOTTER - 4:6
     
    59:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Josef Koláček si po pravé straně najel do pásma, ale jeho nahození do brankoviště nikdo gólově nezakončil. Ke kotouči se tak dostal SAMUEL DOTTER, jenž se přes celé kluziště trefil do opuštěné klece. Bez asistence.
    50:04 OUŘADA - 4:5
     
    50:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Akce hostujícího celku nevyšla, Miroslav Vasilev se u pravé tyčky neprosadil a přišel trest! KRYŠTOF OUŘADA ujel podél levého mantinelu až před branku, kde Davida Maška překonal svižnou střelou mezi betony! Bez asistence.
    38:06 ŠURÁŇ - 3:5
     
    38:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti stahují čtyřbrankovou ztrátu už jen na rozdíl dvou branek! Po pravé straně se do útoku dostal Erik Mežnar, jenž bekhendem přihrával do brankoviště. JAKUB ŠURÁŇ se zde dokázal s trochou štěstí prosadit a je to 3:5. Asistence: Erik Mežnar a Jakub Štochl.
    33:13 VRHEL - 2:5
     
    33:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Třetina plná branek pokračuje. Petr Chlán se na pravé dostal ke kotouči, který se nakonec dostal na levý kruh. STANISLAV VRHEL dobře zareagoval a ležícího Davida Maška bekhendovým pokusem parádně přehodil. Asistence: Petr Chlán a Tomáš Koblížek.
    31:43 DLASK - 1:5
     
    31:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po chybě ve střední třetině se hostující celek dostal do přečíslení tři na jednoho. Puk se dostal na levý kruh, odkud se svižnou střelou prosadil TOMÁŠ DLASK. Boleslavskému ofenzivnímu hráči pomohla ke skórování i tyčka. Asistence: Jakub Zajíček a Jan Grim.
    28:10 CHLÁN - 1:4
     
    28:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po vhazování se ke kotouči dostal PETR CHLÁN, jenž se od levého mantinelu dostal do samostatného úniku. Ten nejlepší střelec Chomutova zakončoval pokusem nad vyrážečku a David Mašek zblízka nestihl zareagovat. Asistence: Tomáš Koblížek a Jiří Beneš.
    23:20 FOERSTER - 0:4
     
    23:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pouze devětadvacet sekund udržel Jan Mičán čisté konto. PETR FOERSTER dostal přihrávku zpoza branky a svižnou střelou do horní části branky navyšuje vedení již na 4:0! Asistence: Michael Rudolph.
    22:51 GRIM - 0:3
     
    22:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned po něm ale ujeli hokejisté Mladé Boleslavi, kteří zvyšují na rozdíl tří branek! JAN GRIM ujel po levé straně a svižnou střelou ukončil působení Richarda Běhuly v brance v tomto duelu. Bez asistence.
    18:26 ZAJÍČEK - 0:2
     
    18:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Od pravého mantinelu si najel do střelecké pozice JAKUB ZAJÍČEK, který nenápadnou střelou na přední tyčku překonává Richarda Běhulu a Mladá Boleslav jde v předposlední minutě první třetiny do dvoubrankového vedení! Asistence: Matěj Houška.
    03:21 SIMON - 0:1
     
    03:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté nicméně pokračovali v aktivní kombinace a jdou do brzkého, ale zaslouženého vedení! Bruslaři si najeli do přečíslení, které zakončoval po přihrávce střelou z první MICHAL SIMON. Běhula se nestihl přesunout, a tak inkasuje jako první. Asistence: Vladislav Houška a Matěj Houška.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 29. Chlán (Koblížek, Beneš), 34. Vrhel (Chlán, Koblížek), 39. Šuráň (Mežnar, Štochl), 51. Ouřada, rozh. náj. Chlán – 4. Simon (V. Houška, M. Houška), 19. Zajíček (M. Houška), 23. Grim, 24. Foerster (Rudolph), 32. Dlask (Zajíček, Grim), 60. Dotter

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Matěj Houška (MBL)
    1:1   Koláček (CHM)
    2. série:
    1:2   Peter Foerster (MBL)
    2:2   Ouřada (CHM)
    3. série:
    2:2   Vladimír Houška (MBL)
    3:2   Petr Chlán (CHM)
    4. série:
    3:2   Jan Grim (MBL)
    4:2   Erik Mežnar (CHM)


    Piráti Chomutov: Běhula (23. Mičán) – Váchal, Šuráň, Zeman, Mikulec, Beneš, Kleiner, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Zeithaml) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Hovorka, Rudolph – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster, V. Houška, Grim, Vasilev, Moravčík, Šíma.

    Rozhodčí: Šindel – Malý, Sedláček
    thejrc.org