Plzeň – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Kladno 6:5 (po pr.) | Havířov – Pardubice 3:1 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 5:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 8:3 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 1:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Slavia – Liberec 1:0 (po pr.) | Přerov – Warriors Brno 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:0 (1:0, 0:0, 2:0 - N 1:0)
HC Kobra Praha
Čtvrtek 06.12.2018, 17:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    61:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po buly před Šatným se kotouč dostal k MARCELI ŠTEFANČÍKOVI, který si před hostující brankou odmítl obránce a zblízka překonal Tučka, čímž rychle ukončil nadstavbu utkání prvního kola skupiny C. Bez asistence..
     
    59:59
    Kvasnička se rozjel k trestnému střílení, snažil se rameny rozhýbat Šatného, který se rozhodit nenechal, takže hostující útočník zakončil do betonů domácího brankáře.
     
    59:59
    Tak v závěru ještě uvidíme trestné střílení. Kvasnička v oslabení unikl chomutovské obraně, která ho zastavila jen za cenu faulu. Po hákování Iljuka zkřížil hlavní sudí ruce nad hlavou.
     
    58:26
    Rajilič se dopustil hákování, takže posílá Kobru na 16 vteřin do tří.
     
    56:41
    Kulich si obhodil před brankou Maška, který zastavil domácího útočníka jen za cenu faulu. Kulich stihl vystřelil, jenže jeho pokus neměl dostatečnou razanci, aby Tučka výrazněji zaměstnal.
     
    53:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Döring posunul bekhendem o mantinel z vlastního pásma do jízdy Štefančíkovi, který po levém křídle vlétl do pásma, kde přihrál před branku TADEÁŠI SVOBODOVI s ten z první zvyšuje náskok Pirátů na tři góly. Asistence: Marcel Štefančík a Filip Döring.
     
    51:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po ose Pöschl–Kulich se dostal puk mezi kruhy k ERIKU ILJUKOVI, který zblízka prostřelil Tučka mezi betony. Asistence: Jiří Kulich a Martin Pöschl.
     
    49:51
    S návratem vyloučeného hráče Kobry střílel Döring zblízka bekhendem, ovšem Tuček vyrazil. Na pravé straně však číhal Kalčík, který před prázdnou brankou nezpracoval puk ideálně a trefil jen spodní oblouk branky.
     
    47:51
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Mašek – 2 min., podrážení).
     
    44:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Svoboda – 2 min., napadení).
     
    41:57
    Teď se na ledě děly věci. Nejprve Piráti prováhali přečíslení tři na jednoho, protože Vostiňák nezpracoval přihrávku. Toho využil Kvasnička, který postupoval sám na branku, ale nakonec nevystřelil, protože se na poslední chvíli vrátil Perný a čistým pádem pod nohy zažehnal nebezpečí.
     
    36:32
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Král – 2 min., vražení na hrazení).
     
    34:58
    Parádní zákrok Tučka. Proti ráně Kulicha, před níž několikrát tečovaný puk vyplaval v levém kruhu, zasáhl brankář Kobry bravurně lapačkou.
     
    33:10
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kalajev – 2 min., podrážení).
     
    26:08
    Nahození od modré Piráti tečovali za Tučkova záda, jenže se tak stalo vysokou holí, takže rozhodčí okamžitě a bez váhání rozpažil a domácí ani příliš neprotestují, protože jsou si vědomi, že si počínali za hranicí pravidel.
     
    24:53
    Hned po buly si Pražané vytvořili další výbornou pozici. V ní se ocitl mezi kruhy kousek od brankoviště nejlepší střelec Kobry Tichý, jenž však z pravé strany minul domácí klec.
     
    24:43
    Král si v rychlém protiútoku počkal na druhou vlnu, z níž si mezi kruhy najel Sekula. Hostující útočník mířil nahoru, ale Šatný vyrazil na zadní mantinel. Sekula následně skončil v brankovišti, takže Kobra je vykázána do středního pásma.
     
    17:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vostiňák – 2 min., držení).
     
    13:23
    Kobra nevyužila špatné chomutovské rozehrávky a nedostala se ani do zakončení. Domácí si rychle sebrali puk a vyrazili kupředu. Nakonec z toho bylo přečíslení dva na jednoho, které zakončil střelou z pravého kruhu Príhoda. Tuček vyrazil betonem ke Kalčíkovi na druhé straně, ovšem domácí útočník neskóroval a trefil jen dolní oblouk branky.
     
    12:39
    U pravého mantinelu v obranném pásmu Severočechů dojížděli puk domácí Svoboda a hostující Kvasnička. Útočník Pirátů odehrával kotouč na dlouhou hůl a poslal ho trochu nečekaně a nechtěně na bližší tyč Šatného branky, kde si však domácí gólman dal pozor a zabránil kurióznímu vlastnímu gólu.
     
    08:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku využívají poté, co Kulich vyhrál buly na Pöschla, který ho napálil na branku, kde se ve vzniklé skumáži nejlépe zorientoval FILIP DÖRING a poslal kotouč do branky. Asistence: M. Pöschl a Jiří Kulich.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Rajilič – 2 min., hákování).
     
    07:52
    Štefančík vystřelil z prostoru mezi kruhy, odražený kotouč měl před prázdnou brankou Spudich, ale vůbec kus černé gumy netrefil.
     
    05:03
    Nejprve na vrcholu kruhů netrefil Spudcihovu přihrávku Kovár, následně Štefančík vystihl rozehrávku Kobry, obešel obránce, ale zblízka skulinku mezi Tučkovými betony nenašel.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 9. F. Döring (M. Pöschl, Jiří Kulich), 52. Iljuk (Jiří Kulich, M. Pöschl), 54. T. Svoboda (Štefančík, F. Döring), 62. Štefančík


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, M. Pöschl, Martínek – Spudich, Iljuk, Príhoda, Jiří Kulich, T. Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring.
    HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Kalajev, Bucek, Bartoň, Frydrych, Chytil, Mašek – Král, Tichý, Nápravník, Rajilič, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Lederer, Kvasnička.

    Rozhodčí: Hucl – Dyršmíd, Bláha
    ocianews.com