Dukla Praha – Příbram 1:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 0:2 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:2 (0:0)
FK Příbram
Pátek 07.12.2018, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítám všechny fotbalové nadšence u osmnáctého kola FORTUNA:LIGY, v níž se představí FK Dukla Praha a 1.FK Příbram.
     
    1.FK Příbram

    Středočeský celek vstoupil do sezóny velmi dobře, ovšem poté přišla série nezdařených výsledků, díky nimž se hosté propadli až na třinácté místo. Příbram získala v sedmnácti zápasech šesetnáct bodů a je nejhorším bránícím týmem v české nejvyšší soutěži. Celek Josefa Csaplára inkasoval už jednačtyřicet gólů. V posledních pěti případech dokázala Příbram získat pouze dva body. Nejlepším střelcem týmu jsou Antonín Fantiš a Miroslav Slepička, oba se prosadili čtyřikrát.

    Příbram – Ostrava 0:2
    Bohemians – Příbram 2:2
    Plzeň – Příbram 1:1
     
    FK Dukla Praha

    Dukla zažila hodně nepovedený start do ligy, což se stále ještě potvrzuje v postavení v tabulce. Celek z hlavního města najdeme na patnáctém místě, když získal patnáct bodů. Hůře už je na tom pouze poslední Karviná. Pokud je Příbram nejhůře bránícím mužstvem, Pražané se potýkají s nejhorší produktivitou, když vsítili pouze čtrnáct gólů. V posledních třech duelech ale Dukla výrazně zabrala a zapsala do tabulky hned pět bodů, čímž se odrazila ode dna. Nejlepším střelcem týmu je Slovák Ivan Schranz, jenž nasázel čtyři branky.

    Bohemians – Dukla 0:0
    Dukla – Teplice 1:0
    Mladá Boleslav – Dukla 0:0
     
    Vzájemné zápasy

    V posledních pěti duelech se třikrát radovala z vítězství Příbram, jednou Dukla a jedno utkání skončilo remízou. Zajímavostí je, že poslední tři zápasy vždy ovládlo domácí mužstvo. Poslední venkovní výhru těchto soupeřů přišlo na podzim roku 2015, kdy Příbram zvítězila nejmenším možným rozdílem.

    2018 Příbram – Dukla 4:0
    2017 Dukla – Příbram 3:1
    2016 Příbram – Dukla 2:1
    2016 Příbram – Dukla 2:2
    2015 Dukla – Příbram 0:1
     
    Předehrávka dalšího kola startuje v 18 hodin Na Julisce. Z utkání je pro vás připraven podrobný přenos, k němuž jste srdečně zváni. Duelem vás provede Michal Luxa, dobře se bavte!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ďurica, Ostojić, D. Souček – Bilovský, Raspopovič, Bezpalec, D. Breda, Podaný – Djuranović.
    Náhradníci: M. Hruška – Bezdička, Brandner, Kott, Krunert, Kovernikov, Solaja.

    1.FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, Antwi – Mingazov, Soldát, Keita, Jan Rezek – Fantiš (C), Voltr.
    Náhradníci: Švenger – Katidis, Květ, Nitrianský, Průcha, Skácel, Polidar.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Hrabovský, Poživil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí pan Petr Ardeleanu zahájil dnešní střetnutí. Jako první se balonu dotkli Příbramští, ale jejich nákop na levou stranu si obrana Dukly pohlídala.
     
    2
    Do dnešního zápasu nastoupila Dukla Praha v tradičních vínových dresech, naopak Příbram zvolila zelenou kombinaci. Vraťme se na trávník, kde kombinují obránci Středočechů.
     
    3
    Balon si ve středovém kruhu pokryl Karel Soldát, jenž byl faulován. Příbramští kombinují na polovině soupeře, ale po ztrátě balonu se dopustili faulu.
     
    4
    Zatím sledujeme hodně takticky svázaný boj, jenž se odehrává kolem středové čáry. Ovšem po chvilce přišla přihrávka na Ondřeje Kočího, jenž nastřelil dotírajícího soupeře, bude se kopat jen od branky.
     
    5
    Ibrahim Keita napadal Filipa Radu, jenž si nakonec poradil. Jenže odkop domácího brankáře končí u soupeře, který byl opět faulován, a tak se znovu přerušuje.
     
    6
    Ochozy stadionu Na Julisce jsou téměř prázdné, a tak se nedá očekávat atmosféra, která by hráče k něčemu nebudila. Dukla se ale hnala před branku, kde si šanci ke skórování nevypracovala. Naopak budeme sledovat opět jen odkop od branky.
     
    7
    Příbram získala míč, s ním nejprve kombinovala. Ovšem po chvilce přišel nákop na levou stranu, kde byl rozeběhnutý Emmanuel Antwi, jenž souboj prohrál a poté si počínal nedovoleným způsobem.
     
    8
    Nikola Raspopovič zkusil přenést hru na levé křídlo, ovšem jeho pas končí u soupeře. Ten zpracoval míč na prsa a přiklepl ho k brankáři Ondřeji Kočímu.
     
    9
    Na levé straně se pokoušel uvolnit Frederik Bilovský, jehož slabý pokus skončil v rukavicích brankáře. První střelu máme za sebou, ale ta brankáři nenadělala žádné potíže.
    9. Bílovský se opřel do balónu, chyběla přesnost i razance
     
    10
    Hostující celek táhl útok podél lajny, kde výborně zapracoval Jakub Podaný. Ovšem Příbram se po vhazování dostal k centru, který v šestnáctce odvrátila obrana.
     
    11
    Jaroslav Tregler a Uroš Djuranović se střetli kopačkami a nejednalo se vůbec o příjemný pohled. Faulován byl hostující hráč, a tak Příbram bude rozehrávat balon z klidné pozice.
     
    12
    U pravé postranní čáry se pokoušel projít do útoku Daniel Souček, jemuž se pod nohy vrhl soupeře. Dukla bude alespoň vhazovat, ale zatím se nehraje krásný fotbal.
     
    13
    Emmanuel Antwi naznačil kličku zpátky, ale rychle změnil směr běhu a vynutil faul. Hostujícího krajního hráče poslal k zemi David Breda, a tak Příbram pošle do pokutového území další míč.
     
    14
    K rozehrání volného kopu se postavil Jan Rezek, ale jeho centr nenašel nikoho v zeleném. Do rychlého protiútoku se vydala Dukla, ale ani ona vůbec nic nevymyslela.
     
    15
    Zatím se mi Příbramští jeví jako lepším celkem, ale jinak se spíše hraje uprostřed hrací plochy. Žlutou kartu vidí David Breda (Dukla Praha), jenž zasáhl rukou soupeře do obličeje.
     
    16
    Po dlouhém centru se k odraženému míči dostal Karel Soldát, jenž se nerozpakoval a napálil balon. Ovšem jeho pokus zamířil jen do bránícího hráče, Filip Rada byl tentokrát jen v pozici diváka.
     
    17
    V přerušené hře vidí žlutou kartu také Marek Kodr (Příbram), který u středové čáry pozdě dohrál soupeře. Hlavní rozhodčí si zákrok dobře pamatoval a taky jej trestá.
     
    19
    Daniel Souček sáhl hned dvakrát do souhry hostujícího celku. Ovšem zastavil až rozběhnutého Jana Rezka, jenž zpracovával míč na dlouhou nohu, Příbram bude opět vhazovat.
     
    20
    Dvacet minut je minulostí a my stále čekáme na nějakou větší šanci. Naopak sledujeme bitvu o každý kousíček zeleného pažitu, a tak je stav zápasu pochopitelné bezbrankový.
     
    21
    Snad poprvé domácí hráči kombinují delší dobu na polovině soupeře. Ovšem zatím Dukla neví, kudy proniknout do šestnáctky týmu ze středních Čech.
     
    22
    Už to vypadalo, že nákop na levé straně něco přinese, ale praporek pomezního sudího už vlál ve vzduchu, ofsajd Dukly. K balonu se vrátila Příbram, jenže Emmanuel Antwi se sám připravil o balon.
     
    23
    V souboji s Frederikem Bilovským si dobře počínal Martin Nový, jenž se k balonu dostal a poslal ho pryč od útočníka. Hostující celek už je opět na polovině soupeře, kde kombinuje.
     
    24
    Krásné kličky předváděl Ruslan Mingazov, ovšem byl zdvojen, a tak do vápna nepřešel. Poté si faulem u půlící čáry pomohl Karel Soldát, a tak se Dukla vrací k míči.
     
    25
    Nejprve byl k vidění nepřesný centr Pražanů a poté také odkop Ondřeje Kočího. Po vhazování domácího celku si balon vzala Příbram. Radek Voltr se pokoušel přihrát do šestnáctky, ale našel jen bránícího hráče.
     
    26
    Příbramští nyní uklidňují hru kombinací mezi stopery, ti zapojili do hry i brankáře. Ondřej Kočí odkopem poslal balon opět jen na tribuny.
     
    27
    Vhazováním poslal míč do šestnáctky Emmanuel Antwi, ale míč byl pouze odvrácen. K balonu přispěchal Antonín Fantiš, jenž se nechal odstavit a poté se ke střele neodhodlal ani Martin Nový.
     
    28
    Od postranní čáry až na osu hřiště se rozeběhl Daniel Souček, který obloučkem hledal Davida Bredu. Ovšem do přihrávky sáhl bránící hráč, jenž se nerozpakoval a míč odkopl.
     
    29
    Po centru z levé strany se k balonu prodral Karel Soldát, jehož hlavička byla nepřesná. Pokus ze šestnáctky totiž zamířil jen vedle levé tyče branky Filipa Rady.
    29. Soldát hlavičkoval před bránu, Keita ani Tregler na něj nedoskočili
     
    30
    Ján Ďurica musel rychle spěchat za balonem, jelikož to měl se soupeřem k němu tak asi stejně. Domácí obránce to zvládl a pomohl si ještě přihrávkou na Filipa Radu.
     
    31
    Pražané vymysleli dlouhý pas z vlastní poloviny, za kterým spěchal Uroš Djuranović. Jenže balon se po trávníku sklouzl a skončil až mimo hrací plochu, následuje odkop od branky.
     
    32
    Ruslan Mingazov zrychlil hru na nabíhajícího Emmanuela Antwia, jenž se pokusil o centr, ale míč byl zastaven a zamířil mimo hrací plochu. Po dobře kopnutém rohovém kopu se hráči v zelených dresech k zakončení nedostali.
     
    33
    Další centr od rohového praporku poslal do hry Jan Rezek, který trefil jen Davida Bredu. Bude z toho jen další roh pro hráče v zelených dresech.
     
    34
    A do třetice Jan Rezek, který na přední tyči nenašel žádného spoluhráče. Ovšem Příbram vrátila míč do šestnáctky velmi rychle. Ibrahim Keita hlavou prodloužil míč, za kterým šel Antonín Fantiš. Jeho pokus ve výborné pozici putoval pod horní tyč, jenže skvěle se vrátil Jakub Podaný, jenž zachránil situaci a balon vyhlavičkoval.
     
    36
    Po delší době se také Dukla připomíná, když Frederik Bilovský pustil míč za sebe. Následný centr z levé strany proskákal šestnáctkou a hra se opět otáčí.
     
    37
    U středové čáry si tělem pomohl Daniel Souček, který vybojoval autová vhazování pro svůj celek. Po vrácení míče do hry zasáhl Emmanuel Antwi soupeře do hlavy, trestat se tentokrát nebude.
     
    38
    Další potrestání domácího hráče. Daniel Souček (Dukla Praha) si nedovoleně pomohl v souboji s Ruslanem Mingazovem, a tak zastavil protiútok Příbrami.
     
    39
    Frederik Bilovský si došel pro přihrávku od spoluhráče a poté se odhodlal k centru na pravou stranu. Ovšem míč z jeho kopačky byl hodně nepřesný a opět zamířil mimo hrací plochu.
     
    40
    Také zkušený Jan Rezek si u středového kruhu počínal nedovoleně, a tak vrací balon Dukle. Jenže ta vůbec nic nevymyslela, ale spíše se bude muset rychle vracet do obrany.
     
    41
    Uroš Djuranović se zbavil Emmanuela Antwiho a pelášil z pravé strany do šestnáctky! Domácí útočník na nic nečekal a vypálil na první tyč. Jenže Ondřej Kočí vyrazil dělovku na rohový kop.
     
    42
    Ibrahim Keita (Příbram) je dalším hříšníkem, který na zem poslal Jakuba Podaného. Domácímu hráči se dlouho nechtělo na nohy, a tak je povolaná zdravotní služba. Podaný totiž inkasoval úder loktem do tváře.
     
    43
    Jakub Podaný společně se zdravotní službou odešel za postranní čáru, a tak se bude moci pokračovat ve hře. Míč už byl rozehrán do šestnáctky, ale Příbram dobře zapracovala u první tyče.
     
    44
    Emmanuel Antwi si rukou ukázal, že by chtěl balon. Ovšem dobře zapracoval Daniel Souček, jenž soupeře k míči nepustil. Příbram bude rozehrávat další rohový kop.
     
    45
    K praporku spěchal Jan Rezek, jehož centr byl odvrácen. Zkušený matador musel spěchat rychle zpátky, jenže David Breda míč nezpracoval, a tak se do akce hnala Příbram. Ruslan Mingazov pronikl až do šestnáctky, kde z úhlu napálil míč do vybíhajícího Filipa Rady.
    45. Mingazov pronikl až do šestnáctky a z úhlu napálil míč do Filipa Rady
     
    45+1
    V nastaveném čase si navedl míč na levou stranu šestnáctky Radek Voltr, jenž zakončil. Jenže jeho pokus postrádal přesnost a skončil jen vedle první tyče.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka moc fotbalové krásy nepřinesla, a tak je stav zápasu zatím bez branek. Mírně lepším nebo spíše nebezpečnějším celkem byla Příbram. Ovšem Antonín Fantiš i Ruslan Mingazov v nadějných pozicích selhali. Naopak Dukla čeká na rychlé protiútoky a jeden ji málem vyšel. Jenže Uroš Djuranović na první tyči nevyzrál na Ondřeje Kočího. Doufejme, že se nějaké branky dočkáme, protože zatím to na gólové hody moc nevypadá.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní rozhodčí pan Petr Ardeleanu zahájil druhou část zápasu. Jako první se balonu dotkl Uroš Djuranović, a tak Pražané začínají druhou pětačtyřicetiminutovku neúspěšným nákopem.
     
    47
    Při pohledu na zelený pažit to vypadá, že ani jeden z trenéru nepřichystal o poločasové přestávce změnu, a tak pokračujeme v zahajovacích sestavách.
     
    47
    Frederik Bilovský vystřelil z ohromné dálky, a poslal míč jen na atletickou dráhu. Domácí hráč mohl roztáhnout hru do strany, kde mu nabíhal osamocený spoluhráč, střela byla v tuto chvíli špatnou volbou.
     
    48
    Emmanuel Antwi nepochopitelně vhodil balon soupeři, a tak se Dukla pokusila od dlouhý pás podél pravé postranní čáry. Ovšem obrana hostů balon poslal mimo hrací plochu.
     
    49
    Krajní záložník Daniel Souček si našel cestičku a putoval do středu hrací plochy. Jenže Jan Rezek je velmi zkušeným hráčem a nenechal se opít rohlíkem.
     
    50
    Antonín Fantiš počkal v šestnáctce na rozeběhnutého spoluhráče. Martin Nový ihned centroval, ale trefil jen soupeře, a tak Příbram bude kopat rohový kop. Po centru se k zakončení dostal Karel Soldát, ale jeho pokus letěl hodně vysoko.
     
    51
    Do šestnáctky si to rychle směřoval Ibrahim Keita, jenž už si chystal balon ke střele. Ovšem čistým skluzem zasáhl balon Nikola Raspopovič, jenž přerušil akci soupeře za minutu dvanáct.
     
    52
    Hostující celek je v posledních minutách hodně aktivní a bude tak kopat další roh. K praporku opět přispěchal Jan Rezek, jehož centr byl příliš dlouhý. Následná hlavička byla nepřesná, ale i tak si pro ni vyběhl Filip Rada.
     
    53
    Ibrahim Keita opěruje hodně vysoko a napadá rozehrávku Dukly. Pražané přešli na útočnou polovinu, kde ztratili balon a ještě se Michal Bezpalec provinil nedovoleným zákrokem.
     
    54
    Antonín Fantiš to měl k balonu velmi daleko, a tak hrála Dukla. Odkop u levé postranní čáry skončil mimo hru a Příbramští se opět ženou na polovinu domácího mužstva.
     
    55
    Na zeleném pažitu zůstává ležet Martin Nový, jehož stav jde zkontrolovat ještě pomezní rozhodčí. Hostujícímu hráči se na nohy moc nechce, ale bude zcela jistě v pořádku.
     
    56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu první branka utkání, o kterou se postarala Dukla! Přihrávku Michala Bezpalece prodloužil za obranu Emmanuel Antwi. Hostující hráč našel naběhnutého UROŠE DJURANOVIĆE, který střelou podél brankáře orazítkoval pravou tyč a poté dorážkou nasměřoval balon za brankovou čáru.
    56. Uroš DJURANOVIĆ - 1:0
     
    58
    Příbram čeká obrovská práce, ale nyní bude rozehrávat standardní situaci, kterou do hry pošle kdo jiný než zkušený Jan Rezek.
     
    59
    Zkušený matador hledal v šestnáctce Ibrahima Keitu, ale dříve byl u balonu jeden z bránících hráčů. Dukla přečkala další nepříjemnou situaci a stále vede.
     
    60
    Jakub Podaný se dlouho na levé straně rozhlížel, kde má spoluhráče. Ovšem jeho následná přihrávka byla příliš dlouhá a skončila mimo vymezenou plochu, bude z toho jen odkop od branky.
     
    61
    Další útok hostujícího mužstva byl zastaven ještě před půlící čárou. Dukla rychlé protiútoky soupeře rozbíjí hned v zárodku, což se na druhé straně moc nedaří.
     
    62
    Jakub Podaný dlouho vymýšlel co s balonem udělá, až ho o něj připravil Karel Soldát. Příbram se hnala do protiútoku, jenže ani ona nic nevymyslela.
     
    63
    Po krásné přihrávce se hnal na branku David Breda, jehož pokus z pravé strany šestnáctky skončil jen nad brankou. Emmanuel Antwi útočícího hráče marně stíhal.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Radek Voltr, přichází Roman Květ.
     
    64
    Filip Rada si hodně zahrál s nervy spoluhráčů i domácích fanoušků. Domácí brankář k sobě nechal přiběhnout soupeře a poté měl velké starosti, aby jej nenastřelil.
     
    66
    Zdá se, že Roman Skuhravý mění trochu taktiku. Dukla se nyní zatáhla do obrany a nechává hostující celek kombinovat na vlastní polovině. Ovšem Příbram po nepřesné přihrávce míč utíká mimo hrací plochu.
     
    67
    Na levé straně přešel přes bránícího hráče Jan Rezek, který se hnal před branku podél brankové čáry. Ovšem jeho následná přihrávka na spoluhráče byla zastavena soupeřem.
     
    68
    Emmanuel Antwi si narazil míč s Ruslanem Mingazovem a vystřelil. Jeho pokus byl zastaven bránícím hráčem a poté musel ještě zasahovat Filip Rada.
     
    68
    Pokutový kop pro Příbram! Ivan Ostojić použil zákrok, jenž volal po penaltě. Domácí hráč totiž zajel ve vápně skluzem do soupeře, což bylo hlavním sudím potrestáno.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Branislav Milošević (FK Dukla Praha).
    Žlutou kartu dostává Nikola Raspopovič (FK Dukla Praha).
     
    69
    Příbram právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! K pokutovému kopu se postavil JAN REZEK, který zachoval pevné nervy a poslal balon doprostřed brány.
    69. Jan REZEK - 1:1
     
    71
    Dukla se po inkasované brance přesunula na polovinu soupeře, kde dlouho kombinovala u pravé postranní čáry. Příbram akci soupeře zastavila jen za cenu faulu.
     
    72
    Hlavní rozhodčí přerušuje akci hostujícího celku, protože v šestnáctce zůstal ležel Uroš Djuranović. Domácí útočník už se zvedá a můžeme pokračovat v utkání.
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Breda, přichází David Bezdička.
     
    74
    Ruslan Mingazov krásnou přihrávkou uvolnil Romana Květa, jenž si balon chvíli vedl k brance a poté odcentroval. Jenže míč před brankou našel jen bránícího Branislava Miloševiće.
     
    75
    Po centru Romana Květa se míč odrážel v šestnáctce Dukly. Po odvrácení míče se ke střele odhodlal Ruslan Mingazov, jenž nastřelil soupeře.
     
    76
    Rychlou akci zastavil Jan Rezek, jenž byl poté faulován. V přerušené hře neudržel nervy na uzdě Uroš Djuranović (Dukla Praha) , jenž kopl do zkušeného matadora.
     
    77
    Příbram právě vstřelila branku!
    Středočeši otáčejí vývoj zápasu na svou stranu! Emmanuel Antwi to udělal náramně a poté centrem našel na pravé straně ANTONÍNA FANTIŠE. Kapitán Příbrami se do míče opřel volejem a poslal ho na branku. Filip Rada se snažil přesunout, ale míči v cestě do branky nezabránil.
    77. Antonín FANTIŠ - 1:2
     
    79
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Podaný, přichází Patrik Brandner.
     
    79
    Pražané se hnali do útoku, ale jejich snažení bylo zastavené hned za půlící čárou. Domácí celek po rozehrání poslal centr do pokutového území, kde se balonu zmocnil Ruslan Mingazov.
     
    80
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ruslan Mingazov, přichází Milan Nitrianský.
     
    82
    Sérii hlaviček zastavil až Karel Soldát, který přihrával zpátky. Ovšem Příbram ale dlouho balon na polovině soupeře neudržela.
     
    83
    Jenže hostující hráči se na útočnou polovinu rychle vrátili a centr do šestnáctky poslal střídající Milan Nitrianský. Jenže tentokrát se Příbramští ke střeleckému pokusu nedostali.
     
    84
    V závěru zápasu se očekává tlak domácího celku, ten ale zatím nepřichází. Ba naopak se hraje velmi daleko od branky, kterou hájí Ondřej Kočí. Hra se opět přerušuje, když na zeleném pažitu zůstal ležet Nikola Raspopovič.
     
    85
    Na trávník spěchá také lékařský tým, jenž bolestivou část nohy Nikoly Raspopoviče ošetřil. Domácí hráč rychle míří za postranní čáru, aby se mohlo pokračovat ve hře. Dukle už totiž moc času nezbývá.
     
    86
    Střídající Roman Květ kombinoval na levé straně se spoluhráči, ale po chvíli byl míče zbaven. Dukla rychle spěchala před branku soupeře, ale u rohového praporku si velmi dobře počínal Emmanuel Antwi.
     
    87
    Opět o cenné vteřiny vybojoval Roman Květ, jemuž soupeř sebral balon, ale nasměřoval ho jen na dalšího hráče v zeleném. Příbram se už ani za centrem do šestnáctky nežene.
     
    88
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Uroš Djuranović, přichází Štěpán Krunert.
     
    89
    Po ostrém souboji, po němž nebylo vytaženo další potrestání, bude rozehrávat Dukla. Jenže míč z klidné pozice zamířil jen mimo hrací plochu.
     
    88
    Dalším potrestaným hráčem je Roman Květ (Příbram), který vletěl u půlící čáry do Daniela Součka. Nyní se jednalo o zcela zbytečný zákrok příbramského hráče.
     
    90
    Po faulu na Romana Květa rozehrál míč Jan Rezek. K balonu se dostal v šestnáctce Ibrahim Keita, který s ním ale nenaložil nejlépe.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtá rozhodčí, která na tabuli ukazuje, že se budou hráč čtyři minuty nad rámec normální hrací doby. Dukla vymýšlí dlouhé nakopy, ale Příbramští se opět ubránili.
     
    90+2
    Velmi dobře pro tým zapracoval Milan Nitrianský, jenž měl na zádech tři soupeře. Přesto příbramský krajní záložník míč vybojoval a hosté budou rozehrávat další rohový kop.
     
    90+3
    Příbram v samotném závěru hraje zkušeně a hlavně daleko od vlastní branky. Jan Rezek si obhodil domácího kapitána, jenž vytáhl nedovolený zákrok.
     
    90+4
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Rudolf Skácel.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Celkem zaslouženě si po utkání Na Julisce připíšou Příbramští tři body do tabulky. Rázem se hostující celek posouvá až na desáté místo tabulky, když získala stejný počet bodů jako deváté Teplice.

    Úvodní poločas nabídl nemastnou – neslanou podívanou. Ovšem ve druhé pětačtyřicetiminutovce se děly věci. Nejprve poslal Duklu do vedení Uroš Djuranović. Jenže Příbram otočila stav zápasu na svou stranu, když se prosadili Jan Rezek a Antonín Fantiš. Nutno říct, že hostující celek byl v duelu mírně lepším týmem. Naopak Dukla si nechala ujet snad získané vedení a v závěru už neměla síly na to, aby soupeře přišpendlila k jeho šestnáctce.
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. Na Julisce bude dnes opět panovat zklamaná nálada, naopak cestou do Příbrami se bude slavit. Další zápasy naší nejvyšší soutěže budou k vidění už v sobotu. (20:05:19)

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 56. Djuranović – 69. Jan Rezek (pen.), 77. Fantiš (Antwi)

    Karty:   15. D. Breda (DUK), 38. D. Souček (DUK), 69. Milošević (DUK), 69. Raspopovič (DUK), 76. Djuranović (DUK) – 17. Kodr (PRI), 42. Keita (PRI), 88. Květ (PRI)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:12. Fauly: 19:20.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Ďurica, Ostojić, D. Souček – Bilovský, Raspopovič, Bezpalec, D. Breda (73. Bezdička), Podaný (79. Brandner) – Djuranović (88. Krunert).
    Náhradníci: M. Hruška – Bezdička, Brandner, Kott, Krunert, Kovernikov, Solaja.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, Antwi – Mingazov (80. Nitrianský), Soldát, Keita, Jan Rezek – Fantiš (C) (90+4. Skácel), Voltr (63. Květ).
    Náhradníci: Švenger – Katidis, Květ, Nitrianský, Průcha, Skácel, Polidar.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Hrabovský, Poživil

    Diváci: 879
    thejrc.org