Třinec – Chomutov 4:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Pardubice 4:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 4:0 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | Olomouc – Zlín 2:1 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 07.12.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:18 Petr ZÁMORSKÝ - 2:1
     
    61:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale rozhodnuto, o bod víc bere z dnešního mače Mountfield! PETR ZÁMORSKÝ si najel od modré čáry až do mezikruží, kde měl dostatek prostoru k zamíření, napřažení a umístění touše k pravé tyčce – 2:1p. Asistence: Radek Smoleňák.
    52:32 Tomáš KNOTEK - 1:1
     
    52:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hradec začal hrát na vyhazování z pásma, a to se mu nevyplatilo. Boleslav totiž právě nyní vyrovnává! TOMÁŠ KNOTEK si parádně najel mezi pravý kruh a osu hřiště, odkud krásnou a přesnou trefou vymetl levý horní růžek – 1:1. Asistence: Lukáš Pabiška, Martin Pláněk.
    31:06 Radek SMOLEŇÁK - 1:0
     
    31:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď už je přesilovka využita a po polovině zápasu tu máme konečně první gól! Tomáš Vincour nastřelil puk z levého kruhu cíleně k RADKU SMOLĚŇÁKOVI, který se ho pokusil lehce tečovat za záda brankáře. To se mu sice nepovedlo, nicméně kotouč odražený od Kantora rychle sebral a nikým nehlídán ho poslal do odkryté části svatyně – 1:0. Asistence: Tomáš Vincour, Filip Pavlík.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 32. Smoleňák (Vincour, F. Pavlík), 62. Zámorský (Smoleňák) – 53. T. Knotek (Pabiška, Pláněk)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Cibulskis, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Miškář, Bičevskis, Rákos (A) – Vopelka, Nedvídek, Bezúch.
    BK Mladá Boleslav: Kantor (Groh) – Pláněk, Kotvan, Dlapa, Hanzlík (A), Němeček, Bernad, Eminger – Skalický, Žejdl, Vondrka (C) – Šťastný, P. Musil, Orsava – Pabiška, T. Knotek, Pacovský – P. Kousal, Najman, Flynn.

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4338
    thejrc.org