Jekatěrinburg – Chabarovsk 5:4 (po pr.) | Čerepovec – Kunlun 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Jokerit 0:3 (kon.)
Riga – Ufa 2:4 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:4 (1:0, 1:1, 2:3 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 07.12.2018, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:44 Denis BODROV - 5:4
     
    61:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce končí rozhodujícím gólem! DENIS BODROV jel se spoluhráčem do přečíslení, naznačil střelu, čím si položil i vracející se hráče a poté zakončil do pravé části branky. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.
    57:39 Tomáš ZOHORNA - 4:4
     
    57:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Jakub Kovář jen nevěřícně kroutí hlavou, protože puk měl mít v lapačce. Z mezikruží vypálil Igor Ruděnkov, jehož pokus brankáři vypadl. K dorážce se prodral TOMÁŠ ZOHORNA, jenž kolegu z reprezentace po ledě překonal. Asistence: Igor Ruděnkov.
    57:18 Stéphane Da Costa - 4:3
     
    57:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Cink a gól pro francouzského reprezentačního útočníka! STÉPHANE DA COSTA dostal přihrávku na pravý kruh, z něhož poslal černou gumu k zadní tyči. Asistence: Alexej Vasilevskij.
    52:04 Vjačeslav UŠENIN - 3:3
     
    52:04
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur využívá dvojnásobnou přesilovou hru a vyrovnává! VJAČESLAV UŠENIN si najel s kotoučem na osu hřiště, odkud vyslal projektil, na který Jakub Kovář nestihl zareagovat. Asistence: Michal Jordán.
    46:26 Kirill RASSKAZOV - 3:2
     
    46:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Výborná práce českého útočníka! Tomáš Zohorna dlouho míchal s kotoučem a ho přihrál mezi kruhy. V tomto prostoru dostal k zakončení spoustu času KIRILL RASSKAZOV, jenž propálil brankáře Jekatěrinburgu. Asistence: Tomáš Zohorna a Michal Jordán.
    44:58 Francis PARÉ - 3:1
     
    44:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá hru v početní výhodě po nádherné přihrávce! Nigel Dawes našel u levé tyče osamoceného FRANCISE PARÉHO, který okamžitě zamířil přesně. Jevgenij Alikin stihl přesunout, ale v leže na kotouč nedosáhl. Asistence: Nigel Dawes.
    37:35 Igor RUDĚNKOV - 2:1
     
    37:35
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A hned je z toho branka. Hosté tak jdou na kontaktní branku. IGOR RUDĚNKOV dostal na pravou stranu přihrávku od Aťušova a jeho svižná střela skončila za zády Kováře – 2:1. Asistence: Kirill Rasskazov a Vitalij Aťušov.
    25:59 Nigel DAWES - 2:0
     
    25:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nyní se to domácím povedlo a jdou do dvoubrankového náskoku. Da Costa našel z rohu kluziště svou přihrávkou najíždějícího NIGELA DAWESE, který se zblízka u levé tyče nemýlil – 2:0. Asistence: Anatolij Golyšev a Stéphane Da Costa.
    12:47 Francis PARÉ - 1:0
     
    12:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre tohoto utkání. Po vyhraném vhazování dostal nabito do prostoru mezi kruhy FRANCIS PARÉ a jeho prudká střela, která se odrazila od levé tyče Alikina, zaplula za jeho záda – 1:0. Asistence: Dan Sexton.

    Vendula Zdražilová

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Paré (Sexton), 26. Dawes (Golyšev, S. Da Costa), 45. Paré (Dawes), 58. S. Da Costa (Alexej Vasilevskij), 62. D. Bodrov (Kučerjavenko) – 38. Ruděnkov (Rasskazov, Aťušov), 47. Rasskazov (T. Zohorna, Jordán), 53. Vj. Ušenin (Jordán), 58. T. Zohorna (Ruděnkov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Ljamin, Alexej Vasilevskij (A), Mamkin, D. Bodrov (A), Pereljajev – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, A. Garejev – Milovzorov, Kučerjavenko, Krikunov – Chripunov, Gračov, Česalin – Rassejkin.
    Amur Chabarovsk: Murygin (7. Alikin) – Aťušov, Jordán, Žuravljov, Korjagin, D. Vorobjov, Kuzmin, Alexandrov – A. Kuzněcov, Pjanov, A. Lazarev – Ruděnkov, Rasskazov, T. Zohorna (C) – Gorškov, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – Dědunov, Železkov, Veličkin – Popugajev.

    Rozhodčí: Birin, Gamalej – Majtak, Strelcov
    ocianews.com