Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Miskolc 4:5 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | MAC Budapešť – Košice 3:5 (kon.) | Nitra – Žilina 9:3 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Pátek 07.12.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:47
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Domácí špatně střídali, Crawford se dostal do samostatného úniku. Nechvátal neudržel puk, k němu se dostal JÁNOS VAS, který ho poslal do odkryté branky! Asistence: Nick Crawford.
     
    57:43
    Poprad právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali využít obrovského tlaku a srovnávají! Střela Mlynaroviče přesná nebyla, k dorážce se dostal PATRIK SVITANA, který ho prudkou ranou poslal za záda Adorjána! Asistence: Samuel Mlynarovič.
     
    51:42
    Poprad právě vstřelil branku!
    Akci rozjel Macík, ten se do útočné třetiny dostal po levé straně. Následně se kotouče zmocnil MARTIN BELLUŠ, který skóroval střelou do horní části branky, celou situaci opět kontrolovalo video! Asistence: Radoslav Macík a Lukáš Paukovček.
     
    40:44
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ŽIGA PANCE. Asistence: Daniel Kiss.
     
    39:07
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Ve středním pásmu se kotouče ujal RASMUS KULMALA, jehož následná individuální akce končí gólem, nedostihl ho ani Fabian, hosté mají znovu lehce navrch! Bez asistence.
     
    36:54
    Poprad právě vstřelil branku!
    Ani hostům teď vedení nevydrželo dlouho! Zagrapan obkroužil branku, poté přihrával na modrou čáru. KENI KARALAHTI zakončoval švihem, Adorján toho moc neviděl, střela skončila za jeho zády! Asistence: Marek Zagrapan.
     
    34:35
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Skóre se přeci jen mění, hosté jdou do vedení! Po pravé straně puk zatáhl Loiseau, který ho přenechával svému spoluhráči. Dělovka BÁLINTA MAGOSIHO se zastavila v síti! Asistence: Alexis Loiseau.
     
    08:44
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho, hosté po zásluze srovnávají! Magosi se s pukem dostal do útočné třetiny, poté přihrával. Loiseau sice netrefil, ovšem RYAN HARRISON už ano, Nechvátal byl bez šance! Asistence: Alexis Loiseau a Bálint Magosi.
     
    06:34
    Poprad právě vstřelil branku!
    Václav se vrátil z trestné lavice a pokračovala přesilová hra domácích, kteří se z první větší příležitosti dostávají do vedení! Přihrávku mezi kruhy dostal SAMUEL TAKÁČ, který se prosadil střelou k tyči! Asistence: Lukáš Paukovček a Patrik Svitana.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 7. Takáč (Paukovček, Svitana), 37. Karalahti (Zagrapan), 52. Belluš (Macík, Paukovček), 58. Svitana (Mlynarovič) – 9. Harrison (Loiseau, Magosi), 35. Magosi (Loiseau), 40. Kulmala, 41. Pance (Kiss), 61. Vas (Crawford)


    HK Poprad: Nechvátal (Pavličko) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík, Heizer, Václav
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Slovák, Göz, Milam – Pance, Vas (A), Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi (C) – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodčí: Korba, Kalina – Kollár, Rojík

    Diváci: 1 324
    thejrc.org