Znojmo – EC-KAC 8:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:4 (4:2, 2:2, 2:0)
KAC Klagenfurt
Pátek 07.12.2018, 19:15 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je pro dnešek vše, děkuji za pozornost a loučím se ze slavící Nevoga arény. Příjemný zbytek večera a v neděli napočtenou. (21:40:05)
     
    Byl to boj, ale Orli to zvládli! Další skalp lídra tabulky se zrodil již v první třetině, kterou Znojmo jednoznačně ovládlo a zápas již dobojovalo do zdárného konce. Za zmínku rozhodně stojí, že KAC vstřelili čtyři branky, z toho všechny čtyři v početní výhodě!
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK NOVÁK pečetí osud Klagenfurtu! Orli si gentlemansky předávali kotouč mezi bezmocnými protihráči, až jej do brány poslal znojemský útočník. Asistence: Anthony Luciani a Ryan Kujawinski!
     
    59:13
    KAC odvolávají gólmana!
     
    59:13
    Nepřesná rozehrávka Orlů končí zakázaným uvolněním, vhazování po pravici znojemského gólmana.
     
    58:18
    Klagenfurt vypadá odevzdaně, stadion skanduje Orlům vestoje.
     
    57:34
    Orli se snaží o osmý gól, zatím ale svými pokusy spíše netrefují bránu.
     
    56:42
    Madlener se střelou zdá být otřesen, velmi dlouho se zvedá z pokleku.
     
    56:28
    Novák předvádí perfektní defenzivní práci při tlaku hostů, svým pádem již zablokoval dvě střely! Navíc se Orli dostali k puku a vydali se útočit, Kujawinskiho střela ale skončila na Madlenerovi.
     
    55:11
    McPherson dostal ideální přihrávku zpoza mantinelu, u bližší tyče trefil beton připraveného Madlenera.
     
    54:48
    Oddechový čas pro hosty.
     
    Dnešní utkání sleduje 2468 diváků.
     
    54:09
    KAC se přeci jen nasunuli před Halásze, jediné dva střelecké pokusy ale mířily od modré čáry a vůbec nesměřovaly do brány.
     
    52:51
    Druhá znojemská formace nyní celou minutu nenechala souepře rozehrát a i když puk nezískala, nenechala s ním soupeře vyjet z jeho vlastní třetiny!
     
    51:43
    Petersen dostal pukem do obličeje, rozhodčí přerušují hru.
     
    50:44
    Orli nyní hrají v relativním klicu, zatímco KAC se snaží o průnik do znojemského pásma. Orli ale výborně napadí rozehrávku soupeře a více méně jej nepustí do vlastního pásma.
     
    49:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce Znojma končí gólem! ADAM SEDLÁK dostal puk do jízdy, vybruslil si od modré do kruhu a z ostrého úhlu propálil Madlenera k tyčce! Asistence: Marek Kalus.
     
    48:03
    Klagenfurt nyní přidal do otáček a Znojmo je pod tlakem, zatím ale hosty brzdí hlavně jejich nepřesné přihrávky.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 12. Luciani (Lattner, Novák), 15. Vainonen (Parkkonen, Luciani), 16. Kalus (Stretch), 18. Hlava (Parkkonen), 27. McPherson (Stretch, Sedlák), 35. Kujawinski (Luciani, Parkkonen), 50. Sedlák (Kalus), 60. Novák (Luciani, Kujawinski) – 9. Wahl (Gartner), 20. Kozek (Fischer), 26. Neal (Wahl, Bischhofberger), 38. Fischer (Geier, Koch)


    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Lattner, Sedlák, Parkkonen, Tejnor, Stehlík, Vainonen, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Novák, Kujawinski, Luciani – Hlava, Matuš, Němec – Špaček, Bulín, Oščádal.
    KAC Klagenfurt: Haugen (27. Madlener) – Comrie, Fischer, Gartner, Dulier, Unterweger, Strong, Schnetzer, Obersteiner – Kozek, Koch, Petersen – Bischhofberger, Wahl, Neal – Geier, Livik, Richter – Kraus, Harand, Witting.

    Rozhodčí: Berneker, Štolc – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2468
    ocianews.com