Znojmo – EC-KAC 8:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:4 (4:2, 2:2, 2:0)
KAC Klagenfurt
Pátek 07.12.2018, 19:15 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK NOVÁK pečetí osud Klagenfurtu! Orli si gentlemansky předávali kotouč mezi bezmocnými protihráči, až jej do brány poslal znojemský útočník. Asistence: Anthony Luciani a Ryan Kujawinski!
     
    49:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce Znojma končí gólem! ADAM SEDLÁK dostal puk do jízdy, vybruslil si od modré do kruhu a z ostrého úhlu propálil Madlenera k tyčce! Asistence: Marek Kalus.
     
    37:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté skórují. Po kombinaci se dostal puk k DAVIDU FISCHEROVI, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Stefan Geier a Thomas Koch.
     
    34:19
    Orli právě vstřelili branku!
    RYAN KUJAWINSKI zvyšuje už na šest gólů! Kanadský útočník dostal puk zpoza brány přímo na hranici brankoviště, odkud se nemohl netrefit! Asistence: Anthony Luciani a Patrik Parkkonen!
     
    26:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Další skvěloá přihrávka, která skončila gólem! C. J. Stretch od mantinelu našel uvolěného ALLANA MCPHERSONA, která se přízemní ranou nemýlil! Asistence: C. J. Stretch a Adam Sedlák!
     
    25:21
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    A Klagenfurt snižuje na rozdíl jediného gólu. Přesilovku využil MATTHEW NEAL, který dostal přihrávku do mezikruží, odkud se trefil nad Halászovo levé rameno. Asistence: Mitch Wahl a Johannes Bischhofberger.
     
    19:03
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Gól byl dle videa regulérní. V chumlu těl, která se objevila u Halásze, nalezl puk ANDREW KOZEK a doklepl jej za záda znojemského gólmana. Asistence: David Fischer.
     
    17:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Tomu se říká přihrávka z říše snů! Parkkonen vybojoval puk přímo před Halászem, odkud jej žabičkou poslal na vyjetého NICOLASE HLAVU! Ten se vydal úplně sám na Haugena, kterého překonal střelou mezi betony! Asistence: Patrik Parkkonen.
     
    15:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečná paráda! MAREK KALUS dostal puk u modré čáry obkroužil s ním celé útočné pásmo, našel si ideální střeleckou pozici a ránou nad beton překonal Haugena! Obrana KAC připomínala kužely! Asistence: C. J. Stretch.
     
    14:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Ze vhazování se puk dostal na vrchol kruhu k nejnovější znojemské posile MIKKO VAINONENOVI, který tak v prvním zápase za Orly zaznamenal první branku! Asistence: Patrik Parkkonen a Anthony Luciani.
     
    11:22
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Lattnerovu ránu od modré pokryl Haugen betonem, ale tam už čekal připravený ANTHONY LUCIANI, na jehož dorážku neměl gólman nárok. Asistence: Jan Lattner a Patrik Novák.
     
    08:37
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Bischhofberger se prokličkoval až před Halásze, jeho zakončení ale znojemský gólman vykopl betonem. Puk však zůstal na holích hostů, až se dostal k MITCHI WAHLOVI, jehož prudkou ránu z mezikruží Halász neviděl. Asistence: Charles Gartner.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 12. Luciani (Lattner, Novák), 15. Vainonen (Parkkonen, Luciani), 16. Kalus (Stretch), 18. Hlava (Parkkonen), 27. McPherson (Stretch, Sedlák), 35. Kujawinski (Luciani, Parkkonen), 50. Sedlák (Kalus), 60. Novák (Luciani, Kujawinski) – 9. Wahl (Gartner), 20. Kozek (Fischer), 26. Neal (Wahl, Bischhofberger), 38. Fischer (Geier, Koch)


    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Lassila) – Lattner, Sedlák, Parkkonen, Tejnor, Stehlík, Vainonen, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Novák, Kujawinski, Luciani – Hlava, Matuš, Němec – Špaček, Bulín, Oščádal.
    KAC Klagenfurt: Haugen (27. Madlener) – Comrie, Fischer, Gartner, Dulier, Unterweger, Strong, Schnetzer, Obersteiner – Kozek, Koch, Petersen – Bischhofberger, Wahl, Neal – Geier, Livik, Richter – Kraus, Harand, Witting.

    Rozhodčí: Berneker, Štolc – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2468
    thejrc.org