Ostrava – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Olomouc – Slovácko 1:0 (kon.) | Karviná – Jablonec 2:1 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
2:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Sobota 08.12.2018, 15:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (16:56:21)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3.
    Střely mimo: 4:4.
    Rohy: 6:2.
     
    Je dobojováno. Po opravdu nezáživných 68 minutách, kdy oba celky předváděly průměrnou místy až podprůměrnou podívanou se vše změnilo v minutě 69. To se do míče z pětadvaceti metrů opřel Daniel Holzer, na jehož ránu si sice Fryšták sáhl, ale vytlačil mimo bránu ji nedokázal. Hosté posléze vsadili vše na jednu kartu a pokoušeli se o srovnání. Jejich zakončení však úspěšná nebyla a navíc v poslední minutě přišel druhý úder Baníku. Po standardce Hrubého mířil přesně hlavou z malého vápna Patrizio Stronati, který rozhodl o výhře Baníku 2:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bohemka se marně snaží něco vymyslet na útočné polovině a alespoň se pokouší o čestný úspěch. Vše ale nasvědčuje tomu, že se ho dnes nedočká.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
    90. Patrizio STRONATI - 2:0
     
    90
    Baník právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, tři body zůstanou v Ostravě! Robert Hrubý výborně nacentroval na malé vápno na hlavu PATRIZIA STRONATIHO, který dokázal dostat míč za pomoci tyče dostat za brankovou čáru.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Rudolf Reiter (Bohemians Praha 1905).
     
    89
    Hlouček hostů se nyní sesypal na sudího, který odpískal další nedovolený zákrok na ostravského hráče na levé straně.
     
    88
    Rohovému kopu se hosté relativně snadno ubránili. Po chvíli se ale na odraženém míči dostal k ráně Jánoš, jehož střela končí až na tribunách za bránou Klokanů.
     
    87
    Jenže Bohemka ztratila míč na útočné polovině a na její bránu se hnal rychlý kontr. Z pravé strany vápna přišla zpětná přihrávka, kterou si málem ve skluzu srazil do brány Michal Šmíd. Míč nakonec lízl boční síť.
     
    86
    Baník i nyní prokázal svou bojovnost, kdy jeho hráči po ztrátě míče zastavili čistými skluzy kombinaci hostů, kteří ale mohou vhazovat.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 8 421 diváků.
     
    84
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Bronislav Stáňa.
     
    83
    I následné okamžiky patřily hostům. Ti opět nebezpečně pálili zpoza vápna, ale ani tentokrát nemířili mezi tři tyče. Prudkou ránu odnesla jen zadní tyč upevňující síť.
     
    82
    Další slibnou možnost na srovnání měli hosté. Na pravé straně vápna vyplaval úplně volný po přihrávce svého kolegy Rudolf Reiter, jenž ale bránu Laštůvky přestřelil.
     
    81
    Následný centr ze standardky si pohodlně stáhl ze vzduchu Jan Laštůvka, který okamžitě uklidňuje situaci.
     
    81
    Jánoš za své počínání navíc uviděl žlutou kartu.
     
    80
    Baník ovšem nenaložil vůbec dobře se standardní situací a musel opět spěchat do obranných pozic, kde taktickým faulem zastavil atak soupeře Adam Jánoš.
     
    79
    Granečný skvělým presinkem donutil hostující defenzívu v čele s Fryštákem k chybě, která končí nedovoleným zákrokem na pronikajícího Jiřího Fleišmana.
     
    78
    A opět musel do akce ostravský gólman. Tentokrát zasahoval proti nepříjemné ráně Yusufa, která ovšem mířila přesně do rukavic Jana Laštůvky.
     
    77
    Výborné čtení hry teď předvedl Laštůvka, který vyběhl až na hranici vápna, aby zamezil povedené kombinaci hostů. To se mu také povedlo a míč nakonec končí v zámezí.
     
    76
    U střídaček nyní vzplály menší emoce po zákroku na Ondřeje Šašinku, ale vše se obejde bez většího dramatu a Ostravané vzápětí mohou rozehrávat přímý volný kop.
     
    75
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Martin Fillo, přichází Denis Granečný.
    74. Ostrava mohla znovu trestat, Holzerovi ale blafák nevyšel
     
    74
    Klokani následně z rohu nic nevymysleli, a tak mohlo udeřit na druhé straně. Diop vysunul v brejku Holzera, který si tváří v tvář Fryštákovi balon předkopl a ten následně skončil mimo hrací plochu.
     
    73
    Nyní mohlo být vyrovnáno. Hosté se z pravé strany dostali až do vápna, kde následovala přihrávka pod sebe, po níž museli zadáci Ostravy na poslední chvíli srazit ránu Bohemky nad bránu Laštůvky.
     
    72
    Hosté nyní zahrávali v útočné fázi rukou a sudí Franěk jim logicky odebírá balon, který uvedou do hry domácí.
     
    71
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Filip Hašek, přichází Dominik Mašek.
    70. Daniel HOLZER - 1:0
     
    70
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Ostrava dočkala a z ojedinělé střely se ujímá vedení! Po pěkné kombinaci domácích se dostal ke střele z pětadvaceti metrů DANIEL HOLZER, na jehož prudkou ránu si sice Fryšták sáhl, ale mimo tři tyče ji vytlačit nedokázal a balon nakonec zapadl přesně k tyči.
     
    68
    Zajímavý centr vyslal z pravé strany Lukáš Pazdera, jenž se snažil oslovit Dameho Diopa. Ten nakonec na nabídku svého spoluhráče nedosáhl a balon si posléze našel Tomáš Fryšták.
     
    66
    Nyní směřoval další míč za obranu, za na který si nabíhal Fillo. Ostravský záložník se po souboji v pokutovém území poroučel k zemi, ale penalta se nekoná.
     
    65
    Hráči nyní přiostřili hru. První zákrok domácích přes míč odnesl Yusuf a následný střet ve střed ve středovém kruhu pro změnu jeden z ostravských a také sudí Franěk, který poté, co se postavil na nohy, odpískal nedovolený zákrok Klokanů.
     
    64
    Až teď se domácí fanoušci dočkali nebezpečné šance! Holzer si po dobré práci svých spoluhráčů navedl míč na střed, odkud také dokázal vypálit. Jeho ránu ještě hlavou tečoval Hrubý, jehož pokus ovšem skončil jen na horní síti.
     
    63
    Klokani z něj však vůbec nic nevymysleli a po Jánošově dobré práci si zahrál i gólman Fryšták.
     
    62
    Posléze centroval zleva Vodháněl, jenž ale trefil pouze hlavu Stronatiho, který zahrál na další roh hostů.
    61. Reiterova pumelice skončila nad!
     
    61
    Nyní to pro hosty vypadalo poměrně zajímavě. Střídající Reiter měl dostatek prostoru i času na střelu, ale z hranice šestnáctky nakonec míč poslal vysoko nad.
     
    60
    Pazdera se nechal v osobním souboji relativně snadno přetlačit, ale následně spolu se svými spoluhráči dostali míč do zámezí.
     
    59
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází Rudolf Reiter.
     
    59
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jakub Šašinka, přichází Dame Diop.
     
    57
    Holzerův centr směřoval do nebezpečných míst, kde ale kralovali hosté. Ti ovšem odvrátili míč jen k Jánošovi, který z voleje zpoza vápna nepropálil hostující hráz.
     
    56
    Zatímco se na domácí straně chystá první střídání, tak Ondřej Šašinka vybojoval pro Baník další rohový kop.
     
    55
    Ani další výrok sudího se domácím příznivcům nelíbí. Po zákroku Holzera se opět píská proti ostravské bráně.
     
    54
    Jakub Šašinka sice v první fázi vyhrál hlavičkový souboj, poté ovšem další střet prohrál a následně možná trochu z frustrace povalil k zemi svého soupeře, za což je oceněn žlutým kartónkem.
     
    53
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Abdulla Yusuf Helal.
     
    51
    Domácí nyní zahrávali rohový kop, který rozehrál Holzer s Hrubým nakrátko, ale centr prvního jmenovaného odvrátila pozorná obrana hostů. Akce Baníku ovšem pokračovala a nakonec z toho byla střela na bránu, kterou vyprodukoval zpoza vápna Adam Jánoš. Jeho zakončení ovšem skončil v náruči Fryštáka.
     
    50
    Hosté v útočné fázi opět ztratili míč a následně si museli pomoci faulem. Postiženým, který se poroučel k zemi byl nyní Daniel Holzer.
     
    48
    Nyní jsme se již dočkali prvního zakončení druhé půle, avšak prudká rána hostů zpoza šestnáctky letěla vysoko nad Laštůvkovu bránu.
     
    47
    Jenže ani ti nic světoborného nepředvedli. Jakub Šašinka měl moře času na centr zleva, ale nakonec jeho nabídka končí v rukavicích Fryštáka.
     
    46
    V úvodních vteřinách druhé půle pokračuje bojovný fotbal, který oba týmy nastolily od začátku utkání. Další vzdušný souboj vyhrál Procházka a po nepřesnosti hostů můžou útočit domácí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní poločas zápasu, který nám nenabídl absolutně žádnou gólovou možnost. Oba týmy srážely časté nepřesnosti, které často zhatily slibně rozjeté akce. Za zmínku z prvních pětačtyřiceti minut stojí snad jen střela Hrubého zpoza vápna, která ale skončila mimo. Uvidíme, zda nám nějaké zlepšení přinese druhá půle, která začne cca v 16:04.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Ani tato akce šanci nepřinesla. Před Fillem se otevřelo hodně prostoru na pravé straně, avšak záložník Ostravy pokazil přihrávku do vápna, kde se míče zmocnili hostující fotbalisté.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje v první půli 2 minuty.
     
    45
    Fleišman si opět velice dobře splnil defenzivní povinnosti, díky kterým chytře vybojoval autové vhazování pro Ostravu.
     
    44
    První poločas je pomalu u svého konce a diváci na stadionu zatím marně čekají na gólovou možnost. Sledujeme opravdu poměrně bojovný fotbal plný nepřesností.
     
    43
    Následně se píská také proti bráně hostů. Fleišman si dobře dělal místo tělem u lajny, kde mu nohy podtrhl jeden z hostujících hráčů. Rozehrávku si bere na starost Jan Laštůvka.
     
    42
    Do kombinace Baníku se vkradla další nepřesnost a po ztrátě míče si pomohl nedovoleně Ondřej Šašinka.
     
    41
    Škoda pro Baník, že se Fillovi nepodařilo hru roztáhnout do strany na rozběhnutého Pazderu. Hosté však skvěle zapracovali ze středu pole a šikovným faulem přerušili průnik domácího záložníka.
     
    40
    Martin Fillo stál nyní u pravé postranní lajny proti přesile a situace vyzněla lépe pro hosty. Ti balon vybojovali a mohou vhazovat.
     
    39
    Posléze následoval další centr z levé strany, po kterém došlo k souboji v pokutovém území. Hra ovšem pokračovala dále a celá akce po krátkém pobytu na trávníku jednoho z hostů končí autem Bohemky.
     
    38
    Daniel Krch opravdu zbytečně zakopl míč již za postranní čarou, ale i nyní byl sudí Franěk shovívavý a vše se obešlo jen s ústní domluvou.
    37. Fillovu jedovku zkrotil Fryšták
     
    37
    I po něm se domácí dostali k zakončení. Po propadlém míči střílel z nitra pokutového území Martin Fillo, jehož slabý pokus směřoval pouze do rukavic Tomáše Fryštáka.
    37. Pazdera se soustředil na střelu, trefil jen obránce
     
    37
    Jiří Fleišman pěkným centrem našel na zadní tyči Lukáše Pazderu, který měl dostatek prostoru ke střele, ale ta byla nakonec sražena na rohový kop.
     
    35
    Nyní je už pískáno, avšak proti Ostravě. Stronati zastavil rodící se kontr hostů taktickým faulem, za což mu sudí Franěk dává poslední varování.
     
    34
    Domácí nyní marně reklamovali nedovolený zákrok na dvaceti metrech, po kterém se poroučel k zemi jeden z ostravských hráčů. Hra ale pokračuje dál.
     
    33
    Teď to hosté sehráli opravdu pěkně a po jednoduchém míči za obranu centrovali z levé strany, načež následoval zajímavý centr na Jakuba Nečase, který byl velmi těsně bráněn a míč si nakonec po spolupráci se svými beky sebral Jan Laštůvka.
     
    32
    Holzer si ale posléze ukousl velké sousto a míč ztratil a Bohemka se tak velmi lacino dostala k balonu.
     
    31
    Jakub Šašinka je opravdu velmi důrazný v osobních soubojích, ale i nyní to se svou dravostí přehnal a na polovině hřiště mu je odpískán nedovolený zákrok.
     
    30
    Signál se Ostravě ovšem hrubě nepovedl. Hrubý sice dostal míč na hranici vápna, kde ale Ondřej Šašinka neúspěšně zakončoval z velice těžké pozice a Fleišmanova následná přihrávka do strany postrádala přesnost.
     
    29
    Jakub Šašinka si nyní ukázal, kam chce dostat přihrávku od Jiřího Fleišmana. Míč do zmíněného prostoru také směřoval, ale po zásahu hostů z toho bude jen roh.
     
    27
    Už už to vypadalo, že se domácí odhodlají k dalšímu centru, ale nakonec se Pazdera rozhodl pro kombinaci po zemi, která se Baníku na rohu vápna nepovedla a po nedorozumění v domácích řadách hraje pražská Bohemka.
     
    26
    Pro Baník se vzápětí rýsoval zajímavý protiútok, jenže Holzerů centr na zadní tyč uklidil zkušeně do rukavic svého brankáře jeden ze zadáků hostů.
    25. Holzer z hranice vápna Fryštáka nenachytal
     
    25
    Po dalším centru zprava propadl balon na hranici velkého čtverce, kde se do něj z první opřel pravačkou Daniel Holzer. Tomáš Fryšták však proti nepříliš prudké střele dokázal bez problémů zasáhnout.
     
    24
    Holzerův centr na zadní tyč si ale našel jeden z hráčů Bohemky, jenž jej prodloužil za sebe. Míč nakonec skončil v zámezí, z čehož plyne aut pro Ostravu.
     
    23
    Vzápětí mohou domácí zahrávat standardní situaci z levé strany, kde byl faulován Daniel Holzer. Veškeré dění se tak stěhuje k vápnu hostů.
     
    22
    Fleišman byl po odkopu Laštůvky opět úspěšnější ve vzdušném souboji, ale poté hráli opět hosté. Těm ovšem nevyšla kolmice za beky, který skončila až u Laštůvky.
     
    21
    Bohemce se teď kombinace na pravé straně nepovedla, ale Fleišman při snaze trefit protihráče neuspěl a míč po jeho odkopu opustil trávník.
     
    20
    Baník se nyní usídlil na útočné polovině, ale zatím jeho aktivita k přesnému centru nevedla. Proti Fleišmanově nabídce totiž velmi dobře zakročila defenzíva Pražanů.
     
    18
    Ani teď si Jakub Šašinka nevysloužil pochvalu tribun. Míč sice vybojoval, avšak poté se pokusil o křižný nákop naslepo do prostoru, kde se nepohyboval nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    17
    Jakub Šašinka dělal, co mohl, ale těžkou přihrávku vzduchem zpracovat nedokázal. Balon tak končí až u Tomáše Fryštáka.
     
    16
    Velmi slibně to teď rozehrála Bohemka. Po rychlém přechodu do brejku měl míč ideálně na střelu Filip Hašek. Ten ale zvolil ve velkém čtverci sérii zasekávaček a kliček, načež ho domácí obrana vytlačila z nebezpečného prostoru.
     
    15
    Fleišman dobře táhl míč středem, avšak na pětadvaceti metrech narazil na obrannou hráz soupeře. K balonu se nicméně dostal Ondřej Šašinka, jenž jej měl ideálně na střelu, avšak nakonec mu hrací předmět sjel z nártu a rána ostravského útočníka šla mimo.
     
    14
    Nyní je hra opět přerušena. Pomeznímu sudímu neunikl ofsajd Jakuba Nečase a hrát tedy budou opět Slezané.
     
    13
    Velká chyba v rozehrávce mohla zapříčinit úvodní gólovku hostů. Domácí stopeři se však stačili bleskově vrátit a střelu útočníka Bohemky zablokovat.
    11. Hrubý ze druhé vlny jen těsně minul cíl
     
    11
    Akce Ostravy nicméně pokračovala a byla z toho první vážnější rána z produkce ostravských hráčů. Po odvráceném centru zakončoval z hranice vápna Robert Hrubý, jenž ovšem bránu Bohemky těsně minul.
     
    11
    Jeho rozehrávku si vzal na starost Robert Hrubý, jenž ale našel pouze hlavy hostujících hráčů.
     
    10
    Tentokrát to bylo znovu Baník, kdo útočil po pravé straně. Po šikovné zpětné přihrávce pod sebe museli hosté odvracet na první rohový kop zápasu.
     
    9
    Vzápětí se ozval hvizd z píšťalky sudího Fraňka, jenž píská útočný faul Martina Filla.
     
    8
    Poté se opět tlačila vpřed Bohemka. Riskantní malou domů Procházky Laštůvka zvládl a neméně dobře si vedl i Stronati, který odvracel centr z levé strany.
     
    7
    Fleišman byl nyní úspěšný ve vzduchu a prodloužil balon za sebe. Za ním se nicméně nerozběhli domácí útočníci, což znamená klidnou rozehrávku pro Fryštáka.
     
    6
    Nyní se o slovo přihlásili pro změnu domácí. Patička Filla na Pazderu však přešla postranní čáru a hosté tak mohou vhazovat.
     
    5
    Tu hosté rozehráli nakrátko, ale celou situaci si z pohledu domácích pohlídal Fleišman. Pražané ovšem pokračovali v útočné aktivitě, která však měla jepičí život a po nepřesném centru může hrát Jan Laštůvka.
     
    4
    Bohemka se snažila prosadit po pravé straně, avšak Ostrava se zvládla ubránit. Po odkopu nicméně zahrál vysokou nohou Jakub Šašinka, po jehož zákroku následuje standardka pro Bohemku.
     
    3
    Pomezní sudí pustil hraniční postavení hostů, ale Stronati dokázal výborně zapracovat a balon alespoň na chvíli uklidil do bezpečí.
     
    2
    Jan Záviška sice stíhal křižný míč, ale ten se nakonec sklouzl po vlhkém trávníku a skončil v zámezí. Aut pro Baník.
     
    1
    Jakub Šašinka se dral velmi srdnatě za přihrávkou za obranu, ale nakonec se provinil proti pravidlům spíše judistickým chvatem, za který by se nestyděl ani Lukáš Krpálek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Mládežnický tým Baníku U-11 dokázal ovládnout Memoriál Evžena Hadamczika, za což jsou ještě před úvodním hvizdem tyto mladé naděje oceněny.
     
    Hlavní rozhodčí se svými asistenty právě přivádí hráče obou celků na hrací plochu a za malou chvíli startujeme.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Ostravský Baník půjde do dnešního duelu bez zraněného Milana Baroše a Martina Šindeláře. K dispozici naopak bude útočník Dame Diop.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman – Fillo, Jánoš, R. Hrubý (C), Holzer – O. Šašinka, J. Šašinka.
    Náhradníci: Budinský – Granečný, P. Breda, Stáňa, Jirásek, Mešaninov, Diop.

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Krch, Šmíd, Bartek – Záviška, Jindřišek (C), M. Hašek, F. Hašek, Vodháněl – Nečas.
    Náhradníci: Valeš – Reiter, Koubek, Yusuf Helal, Vondra, Mašek, Vaníček.

    Rozhodčí: Franěk – Blažek, Vlasjuk.
     
    Poslední tři vzájemná utkání

    13.8.2018 Bohemians 1905 – Baník 0:1
    14.4.2018 Baník – Bohemians 1905 2:0
    13.10.2017 Bohemians 1905 – Baník 2:1
     
    Bohemians 1905

    Bohemka je na tom o něco hůře než Slezané. Po sedmnácti kolech s bilancí čtyř výher, šesti remíz a sedmi porážek sídlí na 10. příčce s celkovým ziskem 18 bodů.

    Klokani se navíc trápí i v útočné fázi. V dosavadním průběhu nastříleli pouze 18 gólů, což je řadí k nejhorším klubům Fortuna:Ligy.

    Na hřištích soupeřů mají za sebou Pražané osm duelů. Z nich vyválčili 10 bodů, které stačí na 8. pozici v tabulce venkovních týmů.

    Martin Hašek musí počítat absence ve svém kádru. Chybět bude Vondra, Juliš, Bederka a Schumacher. Otazník visí také nad startem Júsufa.

    Posledních pět ligových utkání

    2.12.2018 Bohemians 1905 – Dukla 0:0
    24.11.2018 Bohemians 1905 – Příbram 2:2
    11.11.2018 Jablonec – Bohemians 1905 3:1
    2.11.2018 Bohemians 1905 – Teplice 2:3
    27.10.2018 Mladá Boleslav – Bohemians 1905 3:0

    Nejlepší střelec

    Abdulla Júsuf 5
     
    FC Baník Ostrava

    Baník po třech prohraných zápasech dokázal zabrat v minulém kole v Příbrami a i díky tomu si drží 5. místo se 30 body. Čelo ligy se mu ovšem poněkud vzdaluje, jelikož na vedoucí Slavii ztrácí již 13 bodů.

    I přes nevydařená utkání se mohou Ostravané stále pochlubit velmi dobrou obranou. Ta inkasovala jen 15 branek a řadí se k nejlepším defenzívám soutěže.

    Před vlastním publikem sehrála Ostrava osm střetnutí, ze kterých vytěžila 13 bodů. Ty jí vynesly 9. místo v tabulce domácích mužstev.

    Bohumil Páník by měl mít k dispozici téměř kompletní kádr. Nejistý je pouze start Šindeláře a Diopa.

    Posledních pět ligových utkání

    2.12.2018 Příbram – Baník 0:2
    24.11.2018 Baník – Slovácko 0:3
    11.11.2018 Opava – Baník 2:1
    3.11.2018 Baník – Plzeň 0:1
    26.10.2018 Teplice – Baník 0:1

    Nejlepší střelci

    Milan Baroš 4
    Dame Diop 4
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání 18. kola Fortuna:Ligy mezi Baníkem Ostrava a Bohemians 1905. Zápas začíná v 15:00.

    Radomír Fukala

    Branky: 70. Holzer (Fillo), 90. Stronati (R. Hrubý)

    Karty:   54. J. Šašinka (OVA), 81. Jánoš (OVA) – 89. Reiter (BOH)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:2.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman – Fillo (75. Granečný), Jánoš, R. Hrubý (C), Holzer (84. Stáňa) – O. Šašinka, J. Šašinka (59. Diop).
    Náhradníci: Budinský – Granečný, P. Breda, Stáňa, Jirásek, Mešaninov, Diop.

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Krch, Šmíd, Bartek – Záviška (59. Reiter), Jindřišek (C), M. Hašek, F. Hašek (71. Mašek), Vodháněl – Nečas (53. Yusuf Helal).
    Náhradníci: Valeš – Reiter, Koubek, Yusuf Helal, Vondra, Mašek, Vaníček.

    Rozhodčí: Franěk – Blažek, Vlasjuk

    Diváci: 8 421
    thejrc.org