Ostrava – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Olomouc – Slovácko 1:0 (kon.) | Karviná – Jablonec 2:1 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:2 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Sobota 08.12.2018, 17:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hezký zbytek večera přeje z Edenu a u dalších přenosů se těší na počtenou Richard Wagner. (18:59:00)
     
    STATISTIKY ZÁPASU:

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:4.
    Střely mimo: 7:2.
    Rohy: 7:5.

    Zákroky brankářů (úspěšnost):
    Ondřej Kolář (SLA): 2 (50 %)
    Jan Šeda (MBL): 7 (70 %)
     
    Hlavní rozhodčí zadul na svou píšťalku a ukončil zápas, který nakonec přinesl poměrné drama. Domácí vedli po trefách Miroslava Stocha a Petera Olayinky o tři góly, leč Nikolaj Komličenko nejprve po nenápadné akci snížil a poté z penalty ještě dostal Středočechy na dostřel. Vršovický celek ale nakonec zvládl závěr a nepovolil Mladé Boleslavi útok na vyrovnání.

    Slavia se tak i nadále drží na čele ligového pořadí, kde má čtyřbodový náskok. Mladá Boleslav pak po porážce zůstává na osmé příčce.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Peter Olayinka parádní prací u praporku vybojoval pro své barvy rohový kop. Miroslav Stoch s Jaromírem Zmrhalem rozehráli nakrátko a tahají čas.
     
    90+2
    Sešívaní se teď musí mít v obraně na pozoru, Mladá Boleslav se v samotném závěru rozhodla, že ještě bude kousat.
    90+1. Nikolaj KOMLIČENKO - 3:2
     
    90+1
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    NIKOLAJ KOMLIČENKO s přehledem proměňuje nařízený pokutový kop. Trefil se přesně k pravé tyči, zatímco Ondřej Kolář skákal k té druhé.
     
    90+1
    Ve vápně se poroučel k zemi jeden z hráčů Mladé Boleslavi. Videorozhodčí zkoumal pád a nakonec je z toho penalta pro hosty!
     
    90
    Druhý poločas jest nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Slavia nyní přestála dva útoky středočeského celku. Jan Bořil se Simonem Delim dokázali odvrátit centry směřující do prostoru před Ondřejem Kolářem.
     
    89
    Jan Šeda byl nyní v permanenci. Jan Matoušek si sbíhal z pravé strany k brance a na rohu vápna vyslal přízemní střelu, která zaplula přesně do náručí připraveného gólmana.
    87. Nikolaj KOMLIČENKO - 3:1
     
    87
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak ani dnes neodejdou sešívaní ze zápasu s čistým kontem! Napoprvé byl NIKOLAJ KOMLIČENKO při svém úniku odbráněn stoperem. Při svém dalším útočném záchvěvu, kdy vypíchl Marek Matějovský jednomu z bránících hráčů balon, se ale dostal po precizním vysunutí na šestnáctku a ranou k pravé tyči marně vybíhajícího Ondřeje Koláře tak potvrzuje svou formu. Parádní dělovka do šibenice znamená šestnáctý zásah pro nejlepšího střelce FORTUNA ligy.
     
    85
    Marek Matějovský zahrával standardní situaci, centr kolem zdi skákal ve vápně, kam si pro něj došel Ondřej Kolář. Jeho rychlý výkop pak směřoval na sprintujícího Murise Mešanoviče, před nímž zachránil situaci rychle vybíhající Jan Šeda.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Michal Hubínek, přichází Jiří Kateřiňák.
     
    84
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Souček, přichází Jan Matoušek.
     
    84
    Po faulu hostů na levém křídle rozehrál Stoch standardní situaci na střed hřiště, kde ale Traoré nepřesně centroval. Balon tak v klidu odvrátil hlavou Tomáš Přikryl.
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 9 091 diváků.
     
    83
    Marek Matějovský se za vápnem lehce opřel do balonu. Jeho snadný pokus se stal vítaným soustem pro Ondřeje Koláře.
     
    82
    Pokus o dlouhý nákop Miroslava Stocha na nabíhajícího hráče zneškodn il hlavou Petr Mareš.
     
    81
    Muris Mešanovič si narazil s Jaromírem Zmrhalem, ale při náběhu se vystavil do ofsajdu, což neuniklo oku pomezního arbitra.
     
    80
    Jaroslav Zelený se hned zapojil do kombinace, když spolu s Peterem Olayinkou vyšachovali napadajícího Marka Matějovského.
     
    79
    Traoré se po Stochově přistrčení až příliš opřel do balonu a centr na nabíhajícího Jaromíra Zmrhala tak skončil jen v zámezí.
     
    79
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Vladimír Coufal, přichází Jaroslav Zelený.
     
    78
    Pokus o úniku hostujícího celku skončil na obraně Slavie, která vystihla pokus Ladislava Takácse o uličku na nabíhajícího Nikolaje Komličenka.
     
    77
    Traoré se snažil vyslat po pravém křídle Miroslava Stocha, ale přihrávka byla až příliš dlouhá a nejlepší střelec Slavie neměl šanci ji doběhnout.
     
    75
    Sešívaní měli další šanci, avšak zakončení zpoza šestnáctky snadno schoval ve svém náručí Jan Šeda.
     
    75
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Muris Mešanović.
    73. Peter OLAYINKA - 3:0
     
    73
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další zaváhání v defenzivě středočeského celku znamená již třígólové vedení Slavie! Jaromír Zmrhal si zpracoval na levém křídle míč, stáhl jej blíže ke středu a přihrávkou pod sebe vyslal Miroslava Stocha. Ten od brankové čáry bryskně přeloboval Jana Šedu. Balon se snášel k zadní tyči. Tam dobíhal PETER OLAYINKA, který hlavou uklidil balon do sítě!
     
    72
    Dlouhý nákop hostujícího celku přeletěl všechny na hře zúčastněné a přes brankovou čáru se dostal do autu. Odkop od Kolářovy svatyně.
     
    71
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Daniel Novák.
     
    70
    Již čtvrtá karta pro hostující tým. Ani deset minut nepobyl na trávníku Marek Matějovský (MBL) a už vidí kartičku v barvě sluníčka. Hostující hráč poměrně necitlivě sejmul zezadu jednoho z domácích.
     
    70
    Jeho nákop se snášel do šestnáctky, kde nejvýše vyskočil Ondřej Kolář, který pohodlně pokryl hrací předmět do svých rukavic.
     
    69
    Tečovaný centr a Lukáš Mareš už si běží pro balon, aby zahrál roh.
     
    68
    A zase ten Olayinka! Tentokrát si kličkoval v prostoru mezi malou a velkou bednou. Nakonec ho ale i s míčem vytlačil do autu Lukáš Hůlka.
     
    67
    Mladoboleslavský roh byl odvrácen a na druhou stranu se hned hnala po zisku balonu Slavia. Peter Olayinka se ocitl posléze v šestnáctce sám a snažil se přelobovat Jana Šedu, který se ale nenechal oklamat a předvedl jistý výskok a hlavně bezpečný zákrok.
     
    65
    Stochův bochánek byl na brankovišti odvrácen. Následný pokus domácích skončil kombinací v šestnáctce, kde Zmrhalovi uskočila od nohy zpětná přihrávka a Coufalův přízemní centr pak v klidu pokryl hostující brankář.
     
    64
    Tomáš Souček byl faulován u levé lajny. Rozhodčí se rozhodl, že kartu nakonec udělovat po ústní domluvě nebude. Sešívaní mají k dispozici centr.
     
    63
    Jan Šeda uvede balon do hry odkopem poté, co odražený míč napálil Ibrahim Traoré kamsi do horních pater severní tribuny.
     
    62
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Adnan Džafić, přichází Marek Matějovský.
     
    61
    Tomáš Ladra se rozeběhl z obranné poloviny, ale následně si neporozuměl s Džafičem. Balonu se chopili domácí a Michal Hubínek (MBL) fauloval na pravém křídle jednoho z hráčů, za což viděl žlutou kartu.
     
    60
    Na trávníku po osobním souboji Ondřej Kúdela a Adnan Džafič. První jmenovaný se provinil faulem, a tak bude Jan Šeda rozehrávat zpoza svého vápna.
     
    59
    Hostující brejk skončil jen Kolářovým odkopem, anžto Komličenko nedoběhl rychlý přízemní pas. Na druhé straně se tlačil k zakončení v šestnáctce Milan Škoda, ale úspěšnější byl bránící Ladislav Takács.
     
    57
    Vršovické ekipě teď chybělo opravdu málo ke třetímu zásahu! Simon Deli si parádně odmítl v levém prospektu velkého vápna bránícího hráče a parádním obloučkem trefil vzdálenější břevno! Od něj se odrazil hrací předmět k Jaromíru Zmrhalovi, který ale zblízka minul zadní tyč.
     
    56
    Tomáš Souček je ošetřován. Mezitím zahrála Slavia přímý kop a ve vápně se nakonec dostal k míči Milan Škoda, který ale trefil jen před sebou stojícího Lukáše Hůlku.
     
    54
    Na pravém křídle byl faulován Tomáš Souček. Za ostrý zákrok vidí žlutou kartu Petr Mareš (MBL). Druhé napomenutí pro hostující celek.
     
    53
    Sešívaní díky gólu znovu ožili a operují kolem vápna před mladoboleslavskou svatyní. Fanoušci Slavie odpálili oslavné světlice, a tak toho teď moc není vidět.
    51. Miroslav STOCH - 2:0
     
    51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová lahůdka! Sešívaní se dostávají do dvoubrankového náskoku a to díky naprosto precizní akci. Ibrahim Benjamin Traoré si zpracoval na levém křídle balon. Zvedl hlavu a perfektním obloučkem našel za obranu nabíhajícího MIROSLAVA STOCHA, který si přilepil míč k noze a parádním obloučkem obstřelil vybíhajícího Jana Šedu! Obrana Mladé Boleslavi si nyní vybrala volno.
     
    50
    Po boleslavském autu se hrálo dlouho na středu, pokus o brejk nevyšel Škodovi, zablokován byl i Souček. Pauschek posléze rovněž neuspěl, utekl mu míč od nohy.
     
    49
    Na druhé straně se propracoval k hlavičce Traoré, ale jeho zakončení z penalty mířilo jen nad branku Jana Šedy.
    48. Komličenko na bližší tyči Koláře nenachytal
     
    48
    Velká chyba v rozehrávce sešívaných! Nikoaj Komličenko upaloval po levém křídle sám směrem k brance. Následně i zakončil, ale Ondřej Kolář si pohlídal svou bližší tyč a perfektní robinsonádou šanci zneškodnil!
     
    47
    Na ten si naběhl Lukáš Pauschek, ale netrefil balon ideálně a ten se tak stočil jen do hloučku před ním stojících hráčů.
     
    47
    Boleslavští se po změně stran houževnatě tlačí do vápna domácích. Nyní vybojovali rohový kop.
     
    46
    Adnan Džafič se hned na úvod poločasu snažil dostat do střelecké pozice, ale jeho náběh k vápnu skončil jen nepřesnou střelou.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči jsou již na hrací ploše. Zápas bude pokračovat každým momentem.
     
    Druhý poločas započne svůj koloběh cca v 18:00.
     
    V Edenu je za námi první poločas. Sešívaní byli výrazně aktivnější a díky gólu Milana Škody, který bezpečně proměnil penaltu, vedou nejtěsnějším rozdílem. Stejně tak jako v prvním vzájemném zápase, i nyní má lídr soutěže na svém kontě náskok díky Škodovi.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Adnan Džafič si narazil balon s Tomášem Přikrylem. Ten pak na levém křídle posunul za sebe k Michalu Hubínkovi, jehož přetažený centr proletěl jen za brankovou čáru.
     
    44
    Miroslavu Stochovi utekl na pravém křídle míč. Situaci si pak v klidu pohlídal Lukáš Hůlka, který nechal doběhnout balon do autu.
     
    43
    Jan Bořil si pohlídal houževnatý pokus hostujícího záložníka o průnik po lajně a u rohového praporku jej připravil o míč. Dlouhým nákopem pak navíc zajistil svému týmu klid.
     
    42
    Mladoboleslavští kopali roh. Exekuce se ujal Petr Mareš. Balon doletěl na penaltu, kde propadl chumlem hráčů k zemi. Jan Král jej dokáízal vyšťouchat, ale do zad mu hned běžel Souček, který nakonec také pokus o centr zblokoval. Vše jistil i Ondřej Kúdela.
     
    42
    Michal Hubínek hledal cestu středem hrací plochy, ale narazil na Traorého. Ten mu vypíchl míč od nohy a vyvezl hrací předmět do bezpečných vod.
     
    41
    Traoré nejprve přetáhl centr. Další pokus domácích o útočnou akci pak nedopadl ideálně, anžto Tomáši Součkovi utekl při zpracování na vápně míč z nohy.
     
    39
    Tomáš Přikryl se snažil vyslat do brejku Nikolaje Komličenka. Jednoho z bránících hráčů dokonce donutil k defenzivnímu rozštěpu, ale nejlepší střelec soutěže nakonec zvolil náběh na druhou stranu, a tak je z toho snadný aut pro domácí.
     
    37
    Traoré na středu přišel o balon, ale záhy jej na Ladislavu Takácsovi vybojoval znovu. Navíc z toho byl aut, po kterém se sešívaným nepovedl úniku po křídle. Šeda si tak odkopne.
     
    36
    Pokus Mladé Boleslavi o útok nevyšel, dlouhý nákop Slavie pak odvrátil k půlící čáře Petr Mareš. Následný pokus domácích o únik znovu zvládla defenziva hostů.
     
    35
    Tomáš Souček zakombinoval s Miroslavem Stochem a Milanem Škodou. Prostřední jmenovaný pak vysunul Součka kupředu, ale rodák z Havlíčkova Brodu byl načapán v ofsajdu.
     
    34
    Slavia je od vstřelené branky jasně aktivnější a svému soupeři nic nepovoluje. Středočeský klub má potíže se dostat byť jen do blízkosti slávistického vápna.
     
    33
    Jaromír Zmrhal unikal po pravém křídle, přenechal balon Vladimíru Coufalovi, jehož centr odvrátila obrana hostů do autu.
     
    31
    Ibrahim Benjamin Traoré sebral na vápně odražený míč a posunul jej vedle stojícímu Miroslavu Stochovi, který si popotáhl balon a vyslal parádní dělovku! Jeho rána ale letěla jen těsně nad břevno Šedovy svatyně!
     
    30
    Nádhernou kombinací na jeden dotek se nyní prezentovala skvadra sešívaných. Dlouhou přihrávku na Zmrhala pak uklidili boleslavští beci do autu.
     
    29
    Mareš už je na nohou a jako laňka skáče na pomoc svým kolegům, kteří rozehrávají po vráceném autu od svého brankáře.
     
    28
    Petr Mareš byl na rohu vápna atakovaný Jaromírem Zmrhalem. Hráč hostujícího mančaftu nakonec zůstal ležet na zemi. Sešívaní mezitím podnikli útočný výpad, ale zakončení z šestnáctky bylo jen sražené.
     
    27
    Simon Deli vysouval do brejku Milana Škodu, ale sešívaný kanonýr neměl dostatečnou rychlost, a tak byl první u míče brankář Mladé Boleslavi.
     
    26
    Lukáš Pauschek zkoušel po Takácsově narážečce centrovat z pravé strany, ale zle se ustřelil a míč letěl vysoko nad Kolářovu klec.
     
    25
    Stochův centr skvěle vyboxoval na penaltě zkušený Jan Šeda. Simon Deli pak ještě zachytil míč a dostal jej do vápna, kde na brankové čáře těsně nedosáhl na centr jeden z domácích hráčů!
     
    24
    Po faulu má domácí ekipa k dispozici přímý kop z pravé strany.
     
    23
    Adnan Džafič se snažil středem prokličkovat až do střelecké pozice, ale narazil na připraveného obránce Slavie.
     
    22
    Vladimír Coufal sklepl jednoduše míč na nohu Miroslava Stocha, který z pravé strany vystřelil. Jednoduchá přízemní rána skončila v náručí Jana Šedy.
    20. Milan ŠKODA - 1:0
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se ve dvacáté minutě radují z naprosto zasloužené vedoucí trefy! Míč si na penaltový bod postavil MILAN ŠKODA a vystřelil ze svého pohledu k pravé tyči. Šeda směr střely vystihl, ale na rychle letící míč nedosáhl.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Adnan Džafić (FK Mladá Boleslav).
     
    19
    Džafič si skutečně pomohl nedovoleným zákrokem na Deliho. Bude se kopat penalta!
     
    18
    Miroslav Stoch posílal centr k zadní tyči. Mezitím byl Deli stažen k zemi, což rozhodčí jako faul neposoudili, ale do akce ještě půjde video!
     
    16
    Coufal neprošel podél pravé autové čáry. Hubínek ho podle rozhodčích fauloval a je z toho standardní situace z pravé strany.
    15. Hosté jak na kolotoči, dělovku Stocha vyrazil Šeda
     
    15
    Obrovský tlak Slavie pokračuje! Opět střílel Stoch a Šeda se musel pořádně natahovat k pravé tyči, aby nepustil míč do sítě. Dorážka Olayinky byla sražená do zámezí.
     
    14
    Stochovu dalekonosnou střelu Šeda u pravé tyče vyrazil. Souček místo dorážky ještě přihrával, jenomže na Škodu balón neprošel.
    13. Šeda zase zachránil Středočechy! Zastavil gólovku Deliho
     
    13
    Jen díky Šedovi hosté drží remízový výsledek! Stochův centr přistál na hlavě Deliho, jehož prudkou hlavičku brankář Mladé Boleslavi vytěsnil na pátý roh.
     
    13
    Defenziva Mladé Boleslavi má velké problémy. Během krátké doby bude čelit čtvrtému rohu, když Coufal napálil Hůlku.
    12. Traorého dělovka vypráskala Šedovy rukavice
     
    12
    Stoch centroval i z levé strany. Míč propadl k Traorému, který prudce vypálil z velké dálky a vyprášil rukavice připraveného brankáře Šedy.
    11. Hosté nezachytili náběh Škody, ten hlavou moshl trestat
     
    11
    Hostující obrana nechala trestuhodně volného Milana Škodu! Zkušený kapitán Slavie však nevměstnal svou hlavičku mezi tři tyče i kvůli lehké teči.
     
    10
    Na konci desáté minuty se vše schyluje k rozehrání slávistického rohového kopu. U praporku už je připravený Miroslav Stoch.
     
    9
    Zmrhal měl trochu prostoru na pravém křídle, odkud centroval do druhé vlny. Z té sice přibíhal Stoch, ale o toho se obrana Mladé Boleslavi postarala.
     
    8
    Přikryl byl odstaven od balónu. Hned poté se ale neujala přihrávka na Stocha a boj o zahuštěný střed hřiště ještě bude nějakou chvíli pokračovat.
     
    7
    Mareš nestihl rychlou přihrávku k levé postranní čáře, zpoza které vhazoval Coufal. Souček mezitím fauloval zmíněného Mareše a kopat se bude proti Kolářovi.
     
    6
    Ibrahim Traoré přihrál do prostoru nikoho a zavinil domácí ztrátu míče. Mladá Boleslav se nicméně nedostala ani za půlící čáru a znovu brání.
     
    5
    Obránci Slavie si museli pomoct s brankářem Kolářem, který se postaral o odkop, zatímco jeho kolegové čelili nepříjemnému napadání.
     
    4
    První rohový kop hostující jedenáctky zneškodnil Deli, který vyhrál klíčový hlavičkový souboj po centru Tomáše Přikryla.
     
    3
    Ještě jednou Coufal, který měl v pokutovém území hned tři spoluhráče,. Centr ale hodně přepálil a poslal ho do zámezí.
     
    2
    Vladimír Coufal poprvé rozvlnil síť mladoboleslavské branky. Žádná radost se ale nekoná, protože ještě předtím byl máván jasný ofsajd Stocha.
     
    1
    Simon Deli ihned posílal dlouhý nákop do levého křídla. Na Bořila to bylo dlouhé a Jan Šeda bude vykopávat.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují v tradičních červenobílých, zatímco Mladoboleslavští v zelených dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bořil, Deli, Kúdela, Coufal – Traoré, T. Souček – Olayinka, Stoch, Zmrhal – Milan Škoda.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka, Král, Mareš – Přikryl, Hubínek, Džafić, Takács, Ladra – Komličenko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Krásný fotbalový den z Edenu!

    Poslední ligové utkání podzimu, které uvidí stadion v pražských Vršovicích, obstará vedoucí Slavia a osmá Mladá Boleslav.

    První vzájemné střetnutí, které se odehrálo v rámci čtvrtého kola, skončilo úspěšněji pro tým Jindřicha Trpišovského, který díky trefě kapitána Milana Škody ze 34. minuty zvítězil nejtěsnějším výsledkem.

    Sešívaní dokázali bodovat již sedm zápasů v radě. Šestkrát si zapsali vítězství, jednou remizovali. Naposledy ale měli Vršovičtí v Opavě velké problémy. Houževnatí Slezané dokonce v průběhu utkání vedli, avšak lídr Fortuna ligy nakonec zvládl obrat a po gólech Zmrhala se Součkem se udržel na čele tabulky.

    Středočeši uhráli v posledních třech kolech pět bodů a drží se na středu ligového pořadí. Po drtivém vítěztví v Olomouci, které režíroval hattrickem Komličenko, nedokázali Mladoboleslavští porazit trápící se Karvinou. I když po první půli díky Ladrově zásahu vedli, hosté v druhé části vyrovnali a překvapivě na Městském stadionu bodovali.

    V duelu se proti sobě představí dva nejlepší střelci soutěže. Dosud jediní dva muži dokázali vsítit dvouciferný počet branek. Hostující Nikolaj Komličenko si s patnácti přesnými zásahy hoví na čele listiny kanonýrů. Sešívaný Miroslav Stoch zatím stihl nasázet deset tref. I podle této statistiky vidíme, že se máme v Edenu na co těšit!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Richard Wagner

    Michal Břuchanský

    Branky: 20. Milan Škoda (pen.), 51. Stoch (Traoré), 73. Olayinka (Stoch) – 87. Komličenko (Matějovský), 90+1. Komličenko (pen.)

    Karty:   19. Džafić (MBL), 54. Mareš (MBL), 61. Hubínek (MBL), 70. Matějovský (MBL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:5.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bořil, Deli, Kúdela, Coufal (79. Zelený) – Traoré, T. Souček (84. Matoušek) – Olayinka, Stoch, Zmrhal – Milan Škoda (C) (75. Mešanović).
    Náhradníci: Kovář – Baluta, Frydrych, Matoušek, Mešanović, Ngadeu, Zelený.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Král, Mareš – Přikryl, Hubínek (85. Kateřiňák), Džafić (62. Matějovský), Takács, Ladra (71. Dan. Novák) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Kateřiňák, Keresteš, Konaté, Křapka, Matějovský, Dan. Novák.

    Diváci: 9 091
    thejrc.org