Ostrava – Bohemians 1905 2:0 (kon.) | Olomouc – Slovácko 1:0 (kon.) | Karviná – Jablonec 2:1 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:2 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Sobota 08.12.2018, 17:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Nikolaj KOMLIČENKO - 3:2
     
    90+1
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    NIKOLAJ KOMLIČENKO s přehledem proměňuje nařízený pokutový kop. Trefil se přesně k pravé tyči, zatímco Ondřej Kolář skákal k té druhé.
     
    90+1
    Ve vápně se poroučel k zemi jeden z hráčů Mladé Boleslavi. Videorozhodčí zkoumal pád a nakonec je z toho penalta pro hosty!
    87. Nikolaj KOMLIČENKO - 3:1
     
    87
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak ani dnes neodejdou sešívaní ze zápasu s čistým kontem! Napoprvé byl NIKOLAJ KOMLIČENKO při svém úniku odbráněn stoperem. Při svém dalším útočném záchvěvu, kdy vypíchl Marek Matějovský jednomu z bránících hráčů balon, se ale dostal po precizním vysunutí na šestnáctku a ranou k pravé tyči marně vybíhajícího Ondřeje Koláře tak potvrzuje svou formu. Parádní dělovka do šibenice znamená šestnáctý zásah pro nejlepšího střelce FORTUNA ligy.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Michal Hubínek, přichází Jiří Kateřiňák.
     
    84
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Souček, přichází Jan Matoušek.
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 9 091 diváků.
     
    79
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Vladimír Coufal, přichází Jaroslav Zelený.
     
    75
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Muris Mešanović.
    73. Peter OLAYINKA - 3:0
     
    73
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další zaváhání v defenzivě středočeského celku znamená již třígólové vedení Slavie! Jaromír Zmrhal si zpracoval na levém křídle míč, stáhl jej blíže ke středu a přihrávkou pod sebe vyslal Miroslava Stocha. Ten od brankové čáry bryskně přeloboval Jana Šedu. Balon se snášel k zadní tyči. Tam dobíhal PETER OLAYINKA, který hlavou uklidil balon do sítě!
     
    71
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Daniel Novák.
     
    70
    Již čtvrtá karta pro hostující tým. Ani deset minut nepobyl na trávníku Marek Matějovský (MBL) a už vidí kartičku v barvě sluníčka. Hostující hráč poměrně necitlivě sejmul zezadu jednoho z domácích.
     
    67
    Mladoboleslavský roh byl odvrácen a na druhou stranu se hned hnala po zisku balonu Slavia. Peter Olayinka se ocitl posléze v šestnáctce sám a snažil se přelobovat Jana Šedu, který se ale nenechal oklamat a předvedl jistý výskok a hlavně bezpečný zákrok.
     
    62
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Adnan Džafić, přichází Marek Matějovský.
     
    61
    Tomáš Ladra se rozeběhl z obranné poloviny, ale následně si neporozuměl s Džafičem. Balonu se chopili domácí a Michal Hubínek (MBL) fauloval na pravém křídle jednoho z hráčů, za což viděl žlutou kartu.
     
    57
    Vršovické ekipě teď chybělo opravdu málo ke třetímu zásahu! Simon Deli si parádně odmítl v levém prospektu velkého vápna bránícího hráče a parádním obloučkem trefil vzdálenější břevno! Od něj se odrazil hrací předmět k Jaromíru Zmrhalovi, který ale zblízka minul zadní tyč.
     
    54
    Na pravém křídle byl faulován Tomáš Souček. Za ostrý zákrok vidí žlutou kartu Petr Mareš (MBL). Druhé napomenutí pro hostující celek.
    51. Miroslav STOCH - 2:0
     
    51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová lahůdka! Sešívaní se dostávají do dvoubrankového náskoku a to díky naprosto precizní akci. Ibrahim Benjamin Traoré si zpracoval na levém křídle balon. Zvedl hlavu a perfektním obloučkem našel za obranu nabíhajícího MIROSLAVA STOCHA, který si přilepil míč k noze a parádním obloučkem obstřelil vybíhajícího Jana Šedu! Obrana Mladé Boleslavi si nyní vybrala volno.
    48. Komličenko na bližší tyči Koláře nenachytal
     
    48
    Velká chyba v rozehrávce sešívaných! Nikoaj Komličenko upaloval po levém křídle sám směrem k brance. Následně i zakončil, ale Ondřej Kolář si pohlídal svou bližší tyč a perfektní robinsonádou šanci zneškodnil!
     
    31
    Ibrahim Benjamin Traoré sebral na vápně odražený míč a posunul jej vedle stojícímu Miroslavu Stochovi, který si popotáhl balon a vyslal parádní dělovku! Jeho rána ale letěla jen těsně nad břevno Šedovy svatyně!
     
    25
    Stochův centr skvěle vyboxoval na penaltě zkušený Jan Šeda. Simon Deli pak ještě zachytil míč a dostal jej do vápna, kde na brankové čáře těsně nedosáhl na centr jeden z domácích hráčů!
    20. Milan ŠKODA - 1:0
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se ve dvacáté minutě radují z naprosto zasloužené vedoucí trefy! Míč si na penaltový bod postavil MILAN ŠKODA a vystřelil ze svého pohledu k pravé tyči. Šeda směr střely vystihl, ale na rychle letící míč nedosáhl.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Adnan Džafić (FK Mladá Boleslav).
     
    19
    Džafič si skutečně pomohl nedovoleným zákrokem na Deliho. Bude se kopat penalta!
    13. Šeda zase zachránil Středočechy! Zastavil gólovku Deliho
     
    13
    Jen díky Šedovi hosté drží remízový výsledek! Stochův centr přistál na hlavě Deliho, jehož prudkou hlavičku brankář Mladé Boleslavi vytěsnil na pátý roh.
    11. Hosté nezachytili náběh Škody, ten hlavou moshl trestat
     
    11
    Hostující obrana nechala trestuhodně volného Milana Škodu! Zkušený kapitán Slavie však nevměstnal svou hlavičku mezi tři tyče i kvůli lehké teči.

    Richard Wagner

    Michal Břuchanský

    Branky: 20. Milan Škoda (pen.), 51. Stoch (Traoré), 73. Olayinka (Stoch) – 87. Komličenko (Matějovský), 90+1. Komličenko (pen.)

    Karty:   19. Džafić (MBL), 54. Mareš (MBL), 61. Hubínek (MBL), 70. Matějovský (MBL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:5.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bořil, Deli, Kúdela, Coufal (79. Zelený) – Traoré, T. Souček (84. Matoušek) – Olayinka, Stoch, Zmrhal – Milan Škoda (C) (75. Mešanović).
    Náhradníci: Kovář – Baluta, Frydrych, Matoušek, Mešanović, Ngadeu, Zelený.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Král, Mareš – Přikryl, Hubínek (85. Kateřiňák), Džafić (62. Matějovský), Takács, Ladra (71. Dan. Novák) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Kateřiňák, Keresteš, Konaté, Křapka, Matějovský, Dan. Novák.

    Diváci: 9 091
    bahis siteleri