Winnipeg – St. Louis 0:1 (kon.) | Dallas – San Jose 3:2 (kon.) | Edmonton – Minnesota 7:2 (kon.)
Anaheim – Carolina 1:4 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:6 (kon.) | Los Angeles – Vegas 5:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Carolina Hurricanes
Sobota 08.12.2018, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Sebastian AHO - 1:4
     
    58:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Do prázdné branky se trefil z dobré pozice SEBASTIAN AHO. Následně byla vyvolána šarvátka. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    43:00 Justin WILLIAMS - 1:3
     
    43:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ránu od modré čáry domácí brankář vyrazil nad sebe, puk trefil Adam Henrique a od gólmana se puk odrazil k volnému JUSTINU WILLIAMSOVI, který dokázal u tyčky zakončit. Asistence: Clark Bishop, Andrej Svečnikov.
    41:56 Brett PESCE - 1:2
     
    41:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se dostává z kraje třetí třetiny do vedení. BRETT PESCE dokázal vystřelit z dobré pozice a jeho projektil zapadl přesně do branky. John Gibson nezasáhl. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    21:55 Clark BISHOP - 1:1
     
    21:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Z kraje druhé třetiny je vyrovnáno. CLARK BISHOP se natlačil před branku, dostal se do střelecké pozice a protlačil kotouč za brankovou čáru. Nejprve videorozhodčí potvrdil, že puk přešel brankovou čáru dříve, než byla brána posunutá. Načež si domácí vyžádali trenérskou výzvu – nedovolené bránění brankáři. NHL Situation Room v Torontu situaci vyhodnotila jako podle pravidel v pořádku. Gól platí, Ducks přišli o vedení a o oddechový čas.
    11:47 Jakob SILFVERBERG - 1:0
     
    11:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Při vlastním oslabení se prosazuje domácí JAKOB SILFVERBERG. Ujala se jeho rána od modré čáry. Jeden z jeho spoluhráčů se pokoušel tečovat před brankou, což se sice nepodařilo, ale puk zapadl přesně k tyčce. Petr Mrázek byl bezmocný. Asistence: Jake Dotchin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 12. Silfverberg (Dotchin) – 22. C. Bishop, 42. Pesce (T. Teräväinen), 43. Williams (C. Bishop, Svečnikov), 59. Aho (T. Teräväinen)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Montour, Ja. Larsson, Manson, Welinski, Dotchin – Åberg, Getzlaf, Sprong – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Gibbons, Rowney, Sherwood.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Nedeljkovic) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk, T. van Riemsdyk, Pesce – Martinook, Aho, T. Teräväinen – B. McGinn, V. Rask, Williams – Svečnikov, Wallmark, Foegele – C. Bishop, Di Giuseppe, Mäenalanen.

    Rozhodčí: McIsaac, StLaurent – Racicot, Pancich
    ocianews.com