Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 7:3 (kon.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | Soči – Omsk 3:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
HC Slovan – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:3 (1:0, 3:2, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 08.12.2018, 15:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:21 Andrej NESTRAŠIL - 5:3
     
    53:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Z téměř neřešitelného úhlu zakončoval ANDREJ NESTRAŠIL. Hned dva hráči před brankou se snažili o dorážku. To bylo zbytečné, kotouč byl už za brankovou čarou, Galimovovi propadl do sítě! Asistence: Damir Šaripzjanov.
    45:30 Andy MIELE - 5:2
     
    45:30
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po levé straně postupoval ANDY MIELE, který se rozhodl pro střelu. Ta mířila přesně do šibenice, lépe to už snad ani trefit nešlo, domácí už zase vedou o tři góly! Asistence: Anton Šenfeld a Denis Paršin.
    39:28 Joonas NÄTTINEN - 4:2
     
    39:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté dokázali zužitkovat dvojnásobnou přesilovou hru a snížili na rozdíl dvou branek! Kotouč směřoval před branku, kde si ho v nepřehledné situaci našel JOONAS NÄTTINEN. Ten z bezprostřední blízkosti skóroval! Asistence: Andrej Sergejev a Juuso Puustinen.
    37:48 Pavel PADAKIN - 4:1
     
    37:48
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v oslabení a snižují! Dostali se do situace tři na tři, přihrávku dostal úplně volný PAVEL PADAKIN, který dnes jako první překonal Galimova! Asistence: Andrej Sergejev.
    30:00 Philip HOLM - 4:0
     
    30:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je nakonec využita, k puku se na modré čáře dostal PHILIP HOLM, jehož nahození nakonec skončilo až za zády Ježova, který téměř nic neviděl a hodně se zlobí! Asistence: Vladimir Galuzin a Robert Sabolič.
    27:04 Danil VERJAJEV - 3:0
     
    27:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Individuální akcí po levé straně se prezentoval DANIL VERJAJEV. Ten ve středním pásmu obešel dva protihráče, poté dostal spoustu prostoru, hostující zadáci totiž mysleli, že bude přihrávat. Verjajev to vzal na sebe a střelou mezi betony překonal Korotajeva!
    22:58 Dmitrij KOROBOV - 2:0
     
    22:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí se dostali do přečíslení tři na dva, přihrávku dostal úplně volný DMITRIJ KOROBOV, který se dlouho rozmýšlel, jak bude zakončovat. Poté překonal Korotajeva! Asistence: Robert Sabolič a Danil Verjajev.
    00:19 Mat BODIE - 1:0
     
    00:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Lepší vstup do utkání si domácí hokejisté snad ani přát nemohli. Novgorod se brzy dostal do útočné třetiny, na konci celé akce byl MAT BODIE, který otevřel skóre! Asistence: Anton Šenfeld.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 1. Bodie (Šenfeld), 23. Korobov (Sabolič, Verjajev), 28. Verjajev, 30. Holm (Galuzin, Sabolič), 46. Miele (Šenfeld, Paršin) – 38. Padakin (An. Sergejev), 40. Jo. Nättinen (An. Sergejev, Puustinen), 54. Nestrašil (Šaripzjanov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Barancev (A), Bodie, Holm, Orlov, Korobov (C), Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Šenfeld – Žafjarov, Galuzin (A), Calof – Sabolič, D. Sjomin, Verjajev – Smolin, Makarenko, Markovin – Stalnov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (28. I. Ježov) – Polášek, An. Sergejev, D. Musin, Bryncev, Šaripzjanov (A), Timašov, Fazylzjanov, Semjonov – Puustinen, Ruohomaa, Jo. Nättinen – Padakin, Nestrašil (C), Chajrullin – Šafigullin, P. Kulikov, Bikmullin – Arkalov, Šarifjanov (A), Zdunov.

    Rozhodčí: Hofman, Beljajev – Sadovnikov, Sazonov
    thejrc.org