Č. Budějovice – Vítkovice 4:8 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Olomouc – Přerov 2:1 (kon.)
Chomutov – Kladno 4:3 (kon.) | Vsetín – Pardubice 2:6 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
Havířov – Zlín 2:4 (kon.) | Salzburg – Třinec 3:4 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 3:4 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (0:3, 3:0, 0:1 - N 0:0 - 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 08.12.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Penaltovou loterii rozhodl TOMÁŠ CHLUBNA, a to v šesté sérii střelou přesně k levé tyči gólmana.
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesně tohle jsem chtěl napsat, že ještě není konec a hosté mohou zahrozit. A přesně to se stalo! Na útočné modré si DOMINIK VACÍK dokázal zpracovat přihrávku od Dvořáka, naznačit střelu, oklamat napadajícího hráče a následně vypálit, přičemž jeho střela prošla až do sítě. Zdálo se mi, že Javůrek toho moc neviděl. Asistence: Adam Dvořák, Jiří Hromádka.
     
    35:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Dudycha s Vacíkem se sice trošku vyčítavě dívají ke gólmanovi a ten asi něco říká sudímu Michalu Antonínovi, ale byl to právě sudí, který viděl, že žabka VÍTĚZSLAVA BROŽE doskákala za čáru před tím, než byla posunutá klec hostí. Bez asistence.
     
    31:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jedním z nich je i útočník A-týmu Dukly TOMÁŠ CHLUBNA, který ve středním pásmu převzal puk, byl rychlejší než obránce a z kruhů se trefil milimetrově přesně do pravé šibenice. Asistence: Patrik Čermák.
     
    30:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Holata možná i nyní čekal, že PATRIK ČERMÁK bude z pravého kruhu hledat křížem Chlubnu. Tentokrát ale domácí forvard naznačil přihrávku, vystřelil a trefil se přesně k tyči. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    15:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dukla je pravděpodobně výrazně otřesena z průběhu zápasu, kdy mohla dát snad čtyři pět branek, ale naopak prohrává 0:3. Další využitá přesilovka hostí! Po ose Vaňous – Kopic se dostal puk k MARTINU NEPOKOJOVI, jenž se z dobré pozice nemýlil. Tohle je pro domácí již kritická situace, naopak hosté zatím těží z minima maximum. Asistence: Marek Kopic, Pavel Vaňous.
     
    14:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka hostí posílá Bruslařský klub do dvoubrankového vedení. Havlíčkovu Brodu vyšla kombinace, Dudycha našel na pravé straně RICHARDA CACHNÍNA a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Štěpán Dudycha, Dominik Vacík.
     
    08:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihlava měla snad již čtyři gólové šance, ale radují se hosté. Po vyhraném buly našel Tecl z levé strany před brankou kapitána RICHARDA CACHNÍNA a ten se zblízka nemýlil. Asistence: Marek Tecl, Libor Švec.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 31. Čermák (Chlubna), 32. Chlubna (Čermák), 36. Brož, rozh. náj. Chlubna – 9. Cachnín (Tecl, Švec), 15. Cachnín (Dudycha, Vacík), 16. Nepokoj (Kopic, Vaňous), 60. Vacík (Dvořák, Hromádka)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Chlubna (JIH)
    1:1   Cachnín (HBR)
    2. série:
    2:1   Rašín (JIH)
    2:1   Vaňous (HBR)
    3. série:
    2:1   Kardoš (JIH)
    2:2   Tecl (HBR)
    4. série:
    2:2   Brož (JIH)
    2:2   Dudycha (HBR)
    5. série:
    3:2   Krajíček (JIH)
    3:3   Hromádka (HBR)
    6. série:
    3:3   Cachnín (HBR)
    4:3   Chlubna (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Chaloupek) – Smolko, Trávník, Chvátal, Piskač, Moravec, Rašín, Zvěřina – Barák, Krajíček, Menšík – Kardoš, Čermák, Chlubna – Doležal, Juda, Brož. Trenéír: Karel Nekvasil
    BK Havlíčkův Brod: Holata (Král) – Vacík, Dudycha, Nepokoj, Dvořák, Horák, Škareda, Kerber – Holenda, Hromádka, Kulhánek – Tecl, Cachnín, Švec – Petržilka, Kopic, Vaňous – Fiala, Kohout. Trenér: Jiří Čelanský

    Rozhodčí: Antonín – Polák, Rampír
    ocianews.com