Havířov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 1:5 (kon.) | Plzeň – Slavia 3:2 (po pr.)
Přerov – Olomouc 4:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 3:0 (kon.) | Tábor – Jihlava 3:0 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:7 (kon.) | Kobra – Třemošná 4:1 (kon.)
Liberec – HC Litvínov 5:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (2:3, 2:0, 1:1 - N 0:1)
HC Litvínov
Sobota 08.12.2018, 18:30 • Home Credit Arena, Liberec (kapacita: 7 500) • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    60:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si domů odvezou nadstavbový bod, a to velice rychlým a šťastným způsobem! Dominik Brouček oslovil na pravém kruhu MARKA SLAVÍKA, jehož střelu tečoval liberecký obránce tak smolně, že se padáčkem snesla až za Vopravila. Asistence: Dominik Brouček.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Adámek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    58:27
    Liberec mohl zřejmě rozhodnout, ale nestalo se tak! Po rychlém brejku měl před sebou prázdnou branku Martin Böhm, avšak poslal kotouč pouze do tyčky!
     
    54:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy se ve velmi zajímavém čase dostávají znovu do vedení! Petr Gajda přihrál na pravý kruh najíždějícímu JAKUBOVI ŠEDIVÉMU, který se s tím nepáral a parádní ranou pod horní tyčku přibližuje domácí k výhře. 5:4! Asistence: Petr Gajda, Tomáš Trunda.
     
    53:20
    Liberečtí se dostali do přečíslení tři na dva. Sehráli jej na Jakuba Hujera, který mohl dovršit hattrick, přesouvající se Herkommer byl ale u tyčky včas a střelu z levého kruhu udržel ve výstroji!
     
    51:24
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kočárek – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., krosček).
     
    43:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přetahovaná pokračuje, hosté vyrovnávají na 4:4! Lukáš Hocelík vyzval ke střele MARKA SLAVÍKA, jenž z dobré pozice propálil Vopravila přesně pod lapačku. Asistence: Lukáš Hocelík.
     
    35:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda! ADAM MĚCHURA zvládl sprinterský souboj s jedním z litvínovských obránců o přihrávku Jakuba Šedivého, ačkoliv nebyl ve výhodnější pozici. Posléze se z levé strany natlačil až před Petra Herkommera, elegantně si jej položil a bekhendem poslal černou gumu za brankovou čáru. Liberec rázem vede! Asistence: Jakub Šedivý.
     
    32:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poměrně jednoduchá akce v ponechané výhodě znamená, že skóre je znovu vyrovnáno! Projektil Jakuba Dvořáka od modré čáry vyškrábl Petr Herkommer na levou stranu brankoviště, kde operoval JAKUB HUJER a snadno vsítil svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jakub Dvořák.
     
    27:53
    Skvělý Vopravil! Liberecký gólman se parádně přesunul proti zakončení Martina Adámka z mezikruží. Po právu si může vychutnat ovace z tribun.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 2 min., podrážení).
     
    24:55
    Štěpán Vopravil nyní domácí pořádně podržel! Po rychlém protiútoku se na něj totiž sám hnal Dominik Brouček, jenže strážce liberecké pokladnice dokázal včas uzavřít mezírku mezi rukou a tělem.
     
    22:59
    Filip Kříž se z pravého křídla výborně proháčkoval až před brankoviště. Zblízka poté hledal skulinku v Herkommerově postoji, ten ale odolává!
     
    20:26
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Böhm – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    19:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici si s největší pravděpodobností odnesou do kabiny těsný náskok. Tygři v oslabení nezachytili Marka Krockera. Jeho velkou příležitost z mezikruží ještě Štěpán Vopravil vyřešil betonem, ovšem k dorážce se poté dostal DOMINIK BROUČEK, jehož rána skončila v síti! Asistence: Marek Krocker.
     
    18:35
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., krosček).
     
    18:06
    Petr Gajda dostal nabito do naprosto ideální pozice mezi kruhy. Puk si dobře zpracoval, ovšem vzápětí jej poslal příliš vysoko a branku netrefil!
     
    13:58
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Skuhrovec – 2 min., hákování).
     
    13:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., podrážení).
     
    11:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Právě ADAM MĚCHURA si zpravuje chuť! David Putz nahodil od modré čáry a útočník s číslem 10 jemnou tečí nasměroval touš za hostujícího gólmana. 2:2! Asistence: David Putz, Tomáš Trunda.
     
    10:47
    Tomáš Trunda to zkusil z takřka nulového úhlu. Herkommerovi střela vypadla před Adama Měchuru, ten ovšem skotačící kotouč za čáru nedoklepl!
     
    10:10
    Hosté jdou do tří! Marek Slavík (LIM) se totiž provinil nedovoleným bráněním.
     
    09:43
    Obrovská šance! Jakub Hujer byl zcela sám před Herkommerem. Trošku váhal se zakončením, chtěl si gólmana roztáhnout, avšak ten zasáhl špičkou vyrážečky.
     
    08:50
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kočárek – 2 min., faul kolenem).
     
    08:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka Chemiků! Marek Slavík dobře nahodil od modré lajny. Kotouč posléze poskakoval před brankovištěm, kde si jej přivlastnil DOMINIK BROUČEK a zametl jej za Vopravila. Asistence: Marek Slavík.
     
    07:27
    Martin Adámek se dostal až na levý kruh, odkud se snažil otočit skóre, ovšem pěkná střela prosvištěla těsně vedle vzdálenějšího horního růžku!
     
    07:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Leden – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    05:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Dominik Brouček vystřelil po ledě z pravého kruhu. V předbrankovém prostoru se puk odrazil od jedné z hokejek a vysokým obloučkem se snesl přesně pod horní tyčku. Gól je nakonec připsán MARKU SLAVÍKOVI, 1:1! Asistence: Dominik Brouček, Marek Krocker.
     
    01:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Modrobílí těží z povedeného nástupu a rychle otevírají skóre! Jakub Masař poslal do akce JAKUBA HUJERA, který si po pravém křídle najel až do kruhu pro vhazování a dokonalou střelou na vzdálenější tyč nedal Petru Herkommerovi šanci. Asistence: Jakub Masař, Jakub Dvořák.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Hujer (Masař, Dvořák), 12. Měchura (Putz, Trunda), 33. Hujer (Dvořák), 36. Měchura (Šedivý), 55. Šedivý (Gajda, Trunda) – 6. Slavík (Brouček, Krocker), 9. Brouček (Slavík), 20. Brouček (Krocker), 44. Slavík (Hocelík), 61. Slavík (Brouček)


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura (A), Vodlan, Leden, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Gajda.
    HC Litvínov: Herkommer (Čermák) – Werner, Cimrman, Hocelík, Kuchař, Novotný, Hora – Beran, Dej, Postl, Adámek, Kočárek, Slavík (A), Špaček, Brouček, Krocker, Skuhrovec (C).

    Rozhodčí: Wagner – Grundler, Serbus.
    ocianews.com