Havířov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 3:5 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 1:5 (kon.) | Plzeň – Slavia 3:2 (po pr.)
Přerov – Olomouc 4:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 3:0 (kon.) | Tábor – Jihlava 3:0 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (po pr.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:7 (kon.) | Kobra – Třemošná 4:1 (kon.)
Liberec – HC Litvínov 5:4 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
HC Sparta Praha
Sobota 08.12.2018, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
    60:50 Jakub KOVÁR - 4:3
     
    60:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Marcel Štefančík v útočném pásmu obral obránce o kotouč a hnal se do střelecké pozice. Ovšem místo střely byl nucen zvolit přihrávku, kterou poslal do odkryté části branky JAKUB KOVÁR. Asistence: Marcel Štefančík a Erik Iljuk.
    57:05 Marcel ŠTEFANČÍK - 3:3
     
    57:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    To byla výtečná asistence od Štěpána Němce a v oslabení je znovu vyrovnáno! Chomutovský obránce přes celé kluziště viděl najetého MARCELA ŠTEFANČÍKA, jehož pokus v samostaném úniku na lapačku gólmana byl úspěšný. Asistence: Štěpán Němec a Martin Pöschl.
    42:30 Jan KRUPIČKA - 2:3
     
    42:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže Pražané si berou vedení rychle zpátky. Oliveru Šatnému vypadl puk, za kterým jako první dojel JAN KRUPIČKA, jenž ho poslal do chomutovské svatyně. Bez asistence.
    42:00 Ondřej PRÍHODA - 2:2
     
    42:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    V signalizované výhodě je opět vyrovnáno! ONDŘEJ PRÍHODA vystřelil z pravého kruhu pro vhazování, odkud propálil Jakuba Krbečka. Gólman Sparty se nyní musí pod maskou hodně červenat. Asistence: David Martínek.
    30:12 František DAVID - 1:2
     
    30:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě otáčí Pražané stav zápasu na svou stranu. Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Michal Vitouch, jehož pokus vyrazil Oliver Šatný před sebe, kde nejprve dorážel Sebastian Höll a poté FRANTIŠEK DAVID, jenž je také autorem gólu. Asistence: Sebastian Höll a Michal Vitouch.
    27:36 Sebastian HÖLL - 1:1
     
    27:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po náporu Sparty je znovu vyrovnáno! Zakončení Františka Davida vypadlo před Olivera Šatného, kam si najel SEBASTIAN HÖLL, jehož dorážka zamířila pod brankářem až za brankovou čáru. Asistence: František David a Lukáš Kalný.
    16:49 Štěpán NĚMEC - 1:0
     
    16:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Cink a gól v přesilové hře! Od modré čáry se napřáhl ŠTĚPÁN NĚMEC, jehož pokus tečoval mezi kruhy bránící hráč. Po teči Jakub Krbeček už neměl šanci zareagovat a poprvé tak tahá puk z branky. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jakub Kovár.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Š. Němec (T. Svoboda, Kovár), 42. Príhoda (Martínek), 58. Štefančík (Š. Němec, Pöschl), 61. Kovár (Štefančík, Iljuk) – 28. Höll (David, Kalný), 31. David (Höll, Vitouch), 43. Krupička


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Š. Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Doring.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Šesták, Ducháč, Ludvík, Horáček – Broš, Pražák, Bareš, Mácha, Höll, Krupička, David, Červenka, Kalný, R. Němec, Vitouch, Výkruta.

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Kába
    ocianews.com