Mohuč – Hannover 1:1 (kon.) | Mönchengladbach – Stuttgart 3:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Neděle 09.12.2018, 18:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:56:29)
     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 7:12.
     
    Hlavní rozhodčí Aytekin nenastavil ani vteřinu a citlivě ukončil trápení Stuttgartu okamžitě po skončení devadesáté minuty. Favorizovaný Mönchengladbach měl od úvodu více ze hry, ale prosadit se dokázal až dvacet minut před koncem, kdy se prosadil střídající Raffael. Další náhradník Neuhaus se prosadil o malou chvíli později a po vyloučení Thommyho dovršil hostující zkázu vlastní gól Pavarda, který se ještě k tomu zranil. Borussia tak napravila prohru z Lipska a vrací se před Bayern na druhé místo. Stuttgart naopak nenavázal na výhru s Augsburgem a zůstává na barážové šestnácté pozici.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Stindl zleva centroval k vzdálenějšímu konci pokutového území, odkud do balónu práskl Lang, ale poslal ho vysoko nad branku.
     
    89
    Jednomu z hostů se podařilo přerušit kombinační akci, ale vzhledem k dvojnásobnému oslabení neměl s kým vyrazit do protiútoku. Následovalo tak odkopnutí k Sommerovi.
     
    88
    Domácí nemají se svým soupeřem žádné slitování a snaží se přidat další góly. Další střela zpoza vápna byla dosti nepřipravená a letěla mimo branku.
     
    87
    Borussia se snadno dostala do pokutového území. Menší zmatky čtvrtým gólem neskončily a navíc už byl signalizován ofsajd.
     
    85
    S Pavardem to od první chvíle nevypadalo dobře. Obránce Stuttgartu musel opustit bojiště a jelikož hosté mají dostřídáno, tak jim na hřišti zbývá osm hráčů do pole.
    84. Benjamin PAVARD vl. - 3:0
     
    84
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Sportovní tragédie hostujícího týmu je dokonána! Na levém kraji velkého vápna zapomenutý Lars Stindl se přihlásil o přihrávku, kterou sklepával do malého vápna. Tam se snažil míč získat BENJAMIN PAVARD, jenž si ho srazil do vlastní sítě a ještě si přivodil svalové zranění.
    83. Červená karta po 2. žluté
     
    83
    Zatímco domácí náhradníci dokázali skórovat, tak Erik Thommy se stihl vykartovat! Hazard mu udělal kličku a po lehkém zatažení za ruku šel ochotně k zemi. Stuttgart bude za nepříznivého stavu dohrávat v deseti.
     
    81
    Stuttgart je po druhém gólu naprosto opařený a aktuálně si nevěří na útok do zformované obrany. Místo toho byla k vidění zpátečka k Zielerovi.
     
    80
    Lars Stindl to přehnal s důrazem a povalil k zemi Gonzáleze, který v tu chvíli zpracovával autové vhazování Baumgartla.
     
    79
    Domácí trenér Dieter Hecking si může skutečně gratulovat. V dosti nezáživné pasáži poslal do hry dva náhradní útočníky a oba se mu během krátké chvíle dokázali gólově prosadit.
    77. Florian NEUHAUS - 2:0
     
    77
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Jenomže přichází přesný opak. Borussia přidává druhý gól a zřejmě si své vítězství už pohlídá! Traoré ještě stihl odcentrovat z koncové čáry. Přetažený pas přebíral úplně volný Hazard, který posunul míč před sebe na FLORIANA NEUHAUSE. Ten stál na místě, ale přesto měl dostatek času na přípravu střely, kterou umístil ze svého pohledu k pravé tyči.

    Michal Břuchanský

    Branky: 69. Raffael (Neuhaus), 77. Neuhaus (T. Hazard), 84. Pavard (vla.)

    Karty:   45. Strobl (MNC), 59. Zakaria (MNC) – 26. Aogo (STU), 28. Kempf (STU), 62. Thommy (STU)   83. Thommy (STU)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 7:12.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lang, Elvedi, Jantschke, Wendt – Stindl (C), Strobl, Zakaria (61. Neuhaus) – Traoré, Pléa (61. Raffael), T. Hazard.
    Náhradníci: Sippel – Beyer, Cuisance, Herrmann, Johnson, Neuhaus, Raffael.

    VfB Stuttgart: Zieler – Baumgartl, Pavard, Kempf – Beck (46. Thommy), Gentner (C), Aogo (26. G. Castro), Emiliano Insúa – Donis (75. Dajaku), Mario Gómez, N. González.
    Náhradníci: Grahl – Aidonis, Akolo, G. Castro, Sarpei, Thommy, Dajaku.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger
    bahis siteleri