Kladno – Vsetín 6:3 (kon.) | Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 6:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Pondělí 10.12.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 René VYDARENÝ - 4:1
     
    59:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto. Budvar aréna propuká v hromadný jásot! RENÉ VYDARENÝ obral soupeře o kotouč, aby puk následně poslal z vlastní třetiny o hrazení až do prázdné slávistické branky! Bez asistence.
    54:15 Václav KARABÁČEK - 3:1
     
    54:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu třetí branku v domácího celku, která přichází více než v pravý čas! VÁCLAV KARABÁČEK dostal nabito na levý kruh a povedenou ranou z první rozvlnil síťku za Honzíkovy zády! Asistence: Roman Přikryl, Martin Jandus.
    49:17 Martin NOVÁK - 2:1
     
    49:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom se domácí fanoušci dočkali vedoucí branky Motoru! Lukáš Endál našel ve velkém střeleckém úhlu stojícího MARTINA NOVÁKA. Ten přes svou nepříliš výhodnou pozici zaznamenal druhou branku domácích! Asistence: Lukáš Endál, Václav Karabáček.
    37:46 Cody BRADLEY - 1:1
     
    37:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno. O to důležitější se předchozí Strmeňův zásah ukazuje! CODY BRADLEY dostal solidní přihrávku před branku, načež se trefil přesně nad Honzíkovu vyrážečku. Asistence: Pavel Novák, Miloslav Čermák.
    23:40 Aleš FURCH - 0:1
     
    23:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávističtí hokejisté ujeli do přečíslení tři na dva a mohou se radovat z prvního gólu! Dávid Kohút vystřelil z mezikruží, jeho pokus ale ještě Strmeň vyrazil. Bohužel pro něj a jeho tým ale jen před sebe. Na brankovišti pak stál pohotový ALEŠ FURCH, jenž neměl s odražením kotouče nad vyrážečku problém. Asistence: Dávid Kohút.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 38. Bradley (P. Novák, Čermák), 50. M. Novák (Endál, Karabáček), 55. Karabáček (R. Přikryl, M. Jandus), 60. Vydarený – 24. Furch (Kohút)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Pýcha, M. Jandus, Vydarený, Pavlin, Fillman, Prospal ml. – Beránek, R. Přikryl, Babka – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Bradley, Karabáček – Z. Doležal, Dančišin, P. Novák – Doktor.
    HC Slavia Praha: Honzík (Šorf) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Hrdinka, Barák, Hejda, Saňa – L. Krejčík, Kubica, M. Ondráček – Brož, Kverka, Vlček – J. Doležal, J. Veselý, Šmerha – Heldák, Kohút, Furch.

    Rozhodčí: Wagner, Ondráček – Podrazil, Bosák
    bahis siteleri