Kladno – Vsetín 6:3 (kon.) | Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 6:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 10.12.2018, 17:15 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:44
    Ale Vsetín se může vrátit do hry. Jiří Říha totiž bude pykat za nedovolené bránění.
     
    44:52
    Ladislav Zikmund navíc pyká za krosček, takže Vsetín má další přesilovkovou možnost. Už dvě dneska potrestal.
     
    27:34
    Tak pozor, je tu trest do konce zápasu pro Brendona Nashe. Ten velmi nepříjemně trefil do hlavy Březinu, kterému se vůbec nechce z ledu. 5 minut a automatický trest do konce utkání za pozdní dohrání. Trest odpyká Šimon Jelínek.
     
    24:03
    Jakub Teper se snažil zamezit šanci a sekl svého soupeře. Putuje tak na trestnou lavici, ale může být rád. Šelepněv si totiž připsal dobrý zákrok.
     
    16:51
    Kladno se provinilo zakázaným uvolněním. Po buly se ke střele dostal Vsetín a přišlo nepříjemné dohrání Jakuba Hajného. Ten inkasuje dvě minuty za hrubost a Valaši mají opět šanci srovnat.
     
    10:55
    A za vysokou hůl je vyloučen Martin Kehar. Tak Vsetínu se to napadání náramně vyplatilo.
     
    06:45
    Jakub Strnad je prvním potrestaným hráčem Kladna. Za dohrání u mantinelu dostává dvě minuty. Rozhodčí trest klasifikovali jako faul loktem.
     
    01:14
    Michal Hryciow je prvním vyloučeným hráčem zápasu. Kladno od začátku zamklo Valachy v jejich obranném pásmu a poté přišel krosček.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 2. Plekanec (J. Strnad, Vampola), 13. Kružík (T. Kaut, Redlich), 27. J. Strnad (Kubík, Vampola), 49. Zikmund (Svedlund, Machač), 52. Zikmund (Machač), 60. J. Strnad – 12. Rob (Pechanec, Teper), 29. Rác (Mikuš), 41. Pechanec (Jenáček)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Nash, Zajíc, Svedlund, Zelingr, Kehar, J. Říha, Veber – Vampola (A), Plekanec, J. Strnad (C) – Kubík, Machač (A), Zikmund – Kružík, T. Kaut, Redlich – Hajný, Vildumetz, Jelínek.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Ondračka, Slováček (A), Jenáček, Teper – Rác, Pitule, Kopta – Rob, Pechanec, Jonák (C) – Vávra, Kucharczyk (A), Březina – Vítek, Šilhavý, Klímek.
    ocianews.com