Kladno – Vsetín 6:3 (kon.) | Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 6:3 (kon.)
Prostějov – Jihlava 2:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 1:2 (kon.)
Ústí n/L – Frýdek-M. 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 10.12.2018, 17:15 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Jakub STRNAD - 6:3
     
    59:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Technický gól pro JAKUBA STRNADA. Ten dostal přihrávku od Tomáše Plekance, kterému se však pas do statistik počítat nebude. STRNAD byl faulován před prázdnou bránou a samozřejmě je z toho technický gól. Bez asistence.
    51:44 Ladislav ZIKMUND - 5:3
     
    51:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhý gól LADISLAVA ZIKMUNDA v krátkém časovém sledu dost možná rozhoduje zápas! Kladenský útočník si stáhl puk do bekhendu a v pádu překonal Šelepněva popáté. Asistence: Patrik Machač.
    48:40 Ladislav ZIKMUND - 4:3
     
    48:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nemůžu si pomoci, Šelepněv prostě podle mě nechytá dobré utkání! Linus Anders Svedlund poslal přihrávku zpoza brány a LADISLAV ZIKMUND, byť tísněn, tak propasíroval puk výstrojí vsetínského brankáře. Asistence: Linus Anders Svedlund, Patrik Machač.
    40:47 Antonín PECHANEC - 3:3
     
    40:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    No vida, zkraje třetí periody je vyrovnáno! ANTONÍN PECHANEC dostal pas na modrou, ale vypadalo to, že svůj brejk nezakončí. Na poslední chvíli ale poslal puk do protipohybu gólmana, který nezareagoval. Asistence: Jakub Jenáček.
    28:10 Roman RÁC - 3:2
     
    28:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín snižuje hned po 36 sekundách. a ukazuje, že jeho přesilovky jsou skutečně smrtelné! ROMAN RÁC dobře využil clony a přesně trefil ke vzdálenější tyči. Asistence: Peter Mikuš.
    26:05 Jakub STRNAD - 3:1
     
    26:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sice už to není využitá přesilovka, ale přesto je to 3:1. Adam Kubík výborně obkroužil branku a zpoza ní přihrál na JAKUBA STRNADA, který střílel do prázdné brány. Asistence: Adam Kubík, Petr Vampola.
    12:33 Daniel KRUŽÍK - 2:1
     
    12:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže Rytíři si berou vedení rychle zpět. DANIEL KRUŽÍK našel poskakující kotouč, který se odrazil po Kautově střele od Šelepněva a z úhlu jen dotlačil do brány. Asistence: Tomáš Kaut, Tomáš Redlich.
    11:12 Luboš ROB - 1:1
     
    11:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A rázem je srovnáno! Krásná přesilovková kombinace nejproduktivnějšího útoku Chance ligy. Na jejím konci byl LUBOŠ ROB, který trefil horní polovinu branky. Asistence: Antonín Pechanec, Jakub Teper.
    01:30 Tomáš PLEKANEC - 1:0
     
    01:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně ujel Vít Jonák a bekhendem prověřil Brízgalu, jenže neuspěl a ihned z brejku se Rytíři dostali do přečíslení třech proti dvěma. Puk dostal na hokejku TOMÁŠ PLEKANEC a trefil se přesně mezi ruku a tělo. Asistence: Jakub Strnad, Petr Vampola.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 2. Plekanec (J. Strnad, Vampola), 13. Kružík (T. Kaut, Redlich), 27. J. Strnad (Kubík, Vampola), 49. Zikmund (Svedlund, Machač), 52. Zikmund (Machač), 60. J. Strnad – 12. Rob (Pechanec, Teper), 29. Rác (Mikuš), 41. Pechanec (Jenáček)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Nash, Zajíc, Svedlund, Zelingr, Kehar, J. Říha, Veber – Vampola (A), Plekanec, J. Strnad (C) – Kubík, Machač (A), Zikmund – Kružík, T. Kaut, Redlich – Hajný, Vildumetz, Jelínek.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Ondračka, Slováček (A), Jenáček, Teper – Rác, Pitule, Kopta – Rob, Pechanec, Jonák (C) – Vávra, Kucharczyk (A), Březina – Vítek, Šilhavý, Klímek.
    thejrc.org