Chabarovsk – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 2:3 (kon.) | Riga – Kazaň 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
SKA Petrohrad
Pondělí 10.12.2018, 17:30 • Megasport Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, přeji hezký zbytek pondělního večera! (19:51:35)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    -
     
    Je dobojováno. Petrohradští hokejisté udolali Dynamo Moskva na jeho ledě a získávají tak už pátou výhru v řadě. Už v osmé minutě sice otevřel skóre Vasilij Tokranov, poté ale přišel gólový půst. Hlavními hvězdami večera byli brankáři Ivan Bočarov a Magnus Hellberg, výhru však slaví jen druhý jmenovaný. Zisk dvou bodů SKA pojistil půl minuty před koncem trefou do prázdné branky Pavel Dacjuk.
     
    Konec zápasu.
    59:34 Pavel DACJUK - 0:2
     
    59:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Půl minuty před koncem Ivan Bočarov opustil svou svatyni, načež se puk dostal na hůl PAVLA DACJUKA a ten ho poslal neomylně do sítě! Bez asistence.
     
    58:54
    Nyní už byl SKA odpískán icing, minutu před sirénou se tak bude vhazovat před Magnusem Hellbergem.
     
    58:37
    Dinar Chafizullin šikovně vyhodil kotouč tak, aby neskončil na zakázaném uvolnění, Bočarov už se mezitím začíná hlásit o střídání.
     
    58:06
    Dvě minuty před koncem třetí třetiny vedou petrohradští hokejisté na střely 42:22, nyní už ale hosté jen vyhazují puky z vlastního pásma.
     
    57:23
    Jevgenij Ketov už je zpět na ledě, hosté i tuto přesilovku Dynama přečkali bez ztráty kytičky. Domácím se čas začíná rychle krátit...
     
    56:46
    Jevgenij Mozer nabral rychlost ve středním pásmu a dostal se až mezi kruhy, tam mu ale kotouč sjel z čepele a doklouzal se až do nastavené Hellbergovy lapačky.
     
    56:19
    Po Zackrissonově akci Magnus Hellberg pro jistotu přerušil hru, načež se před ním strhla hromadná strkanice, tentokrát se však vše obešlo bez vyloučení.
     
    55:48
    Vladislav Gavrikov vyhodil kotouč přes všechny čáry, načež z trestné lavice seskočil Kuzmenko. Petrohrad hraje ve čtyřech.
     
    55:20
    SKA půjde do tří! Jevgenij Ketov (PET) totiž zbytečně hákoval Igumnova.
     
    55:12
    Vadim Šipačov našel v předbrankovém prostoru Kagarlického, ten byl ale pečlivě bráněn Hersleym a svůj bekhend tak nasměroval pouze do náruče Magnuse Hellberga.
     
    54:41
    Ilja Nikulin přišel o puk na útočné modré, z tribun se začíná ozývat pískot.
     
    54:10
    Dnešní utkání sleduje 6507 diváků.
     
    53:44
    Nyní už byla hra přerušena a přesilovku si zahraje moskevský celek, právě Andrej Kuzmenko (PET) vyfasoval dvě minuty za podrážení.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Tokranov (S. Plotnikov, Kuzmenko), 60. Dacjuk


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – I. Nikulin, Volkov, Pribylskij, Mironov, Koivisto, Menšikov, Pepeljajev, J. Zajcev – Kagarlickij, Zackrisson, Šipačov – V. Kuljomin, Moisejev, Mozer – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – Jefremov, Pankratov, Sidljarov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – A. Bělov, Tokranov, Gavrikov, Rundblad, Hersley, Chafizullin, Sjomin – S. Plotnikov, Dacjuk, O. Li – Karpov, Prochorkin, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Kablukov, V. Tichonov, Jakupov – Ketov.

    Rozhodčí: Bondar, Gašilov – Sadovnikov, Šišlo

    Diváci: 6507
    bahis siteleri