Jokerit – Ufa 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 11.12.2018, 17:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:30
    Tak tahle přesilovka trvala opravdu krátkou chvíli. Za faul na Rybina dostal dvouminutový trest i domácí obránce Alexej Pepeljajev.
     
    40:12
    Ani start druhé části hostů moc nevyšel. Už po dvanácti vteřinách byl za držení vyhozen na trestnou lavici Maxim Verjovkin.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Igor Geraskin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:34
    Jeden z domácích si pomohl faulem a Čerepovec může ihned snížit v přesilovce.
     
    32:01
    Ivan Igumnov nabral dobrou rychlost a jel s pukem do odkrytého pravého kruhu. Bekhendová střela mu nesedla i kvůli hákování od Maxima Rybina.
     
    28:10
    Ruslan Karlin a Vitalij Menšikov se v přerušené hře dostali do menší potyčky. Oba byli na dvě minuty posláni na trestnou lavici.
     
    16:18
    Miika Koivisto podlehl aktivnímu napadání a z obranné třetiny vyhodil puk do hlediště. Severstal má k dispozici druhou přesilovku za sebou!
     
    13:39
    Velký boj před domácí střídačkou vyhráli hosté, kteří si rovněž vyzkouší hru v početní převaze. Za hákování odešel na trestnou lavici Mozer.
     
    05:04
    Vladimir Syčuškin v rohu obranného pásma podrazil rychlejšího protivníka a daroval Dynamu první přesilovou hru.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Mozer (V. Kuljomin), 33. Zackrisson (Igumnov, Koivisto), 60. Šipačov (Kagarlickij, I. Makarov) – 39. J. Bodrov (Kupcov, Kornějev)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin (C), Volkov, Hietanen, Mironov, Menšikov, Koivisto, J. Zajcev, Pepeljajev – I. Makarov, Šipačov (A), Kagarlickij – V. Kuljomin (A), Mozer, Moisejev – Zackrisson, Igumnov, Brjukvin – Pankratov, Jefremov, Sidljarov.
    Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Verjovkin, Kornějev (A), Minejev, Chochlov, Kudako, A. Kulda, Syčuškin – Geraskin, Trubačjov (C), Gračjov – Michnov, Kodola, Monachov – Lapenkov, J. Bodrov, Kupcov – Rybin, Karlin, I. Zacharčuk – Stránský.

    Rozhodčí: Bukin, Vasiljev – Maitak, Strelcov

    Diváci: 3 411
    thejrc.org